レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev hjulpet fantastisk godt af Claus og hans hold af flinke dygtige flyttemÊnd hele vejen igennem vores flytning fra hus til lejlighed pÃ¥ 3. sal. Helt fra vi fik et tilbud fra Claus der var rimeli... もっず芋る

Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humÞr og en imponerende effektivitet. De sÞrgede for alt og var gode til at fÃ¥ tinge... もっず芋る

Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humÞr og var meget... もっず芋る

Vi havde den store glÊde at fÃ¥ hjÊlp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fÃ¥et flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Meget tilfreds

Vi kan på det varmeste anbefale CP flytteservice.

Venlig og professionel service der holder hvad de lover og mere til. OvenikÞbet til fornuftige priser. TOP karakter herfra!

2022幎8月11日

Fantastisk flytning med CP Flytteservice

Fredag d. 5-8 2022 skulle vi flytte fra Kalundborg til Svendborg og havde fået aftale med CP Flytteservice, det viste sig at det var en dejlig oplevelse, 2 friske fyrer kom der var helt styr på tingene,de ville helst selv bÊrer ud,og det gik tjept der blev arbejdet, så vi kunne varte lidt op med mad og drikke, så gik turen til Svendborg der måtte vi gerne hjÊlpe til med og lÊsse kasser af ellers klarede de det så godt der var også tid til et par grin, så vores varmeste anbefalinger hvis i har brug for et flyttefirma, det var en meget positiv oplevelse.

2022幎8月7日

Positiv oplevelse !!!

Hvis man står og skal flytte, kan jeg varmt anbefale CP Flytteservice. Min oplevelse var at alt forlÞb, som det var aftalt på forhånd mht. tidspunkter, udlevering af flyttekasser, pris osv. På selve flyttedagen mÞdte to venlige, glade og kompetente gutter op (Michael & Mathias) og den "frygtede" dag blev en god og positiv oplevelse.

2022幎6月19日

Mega god oplevelse

De kom fÞr tid, var hurtige, flinke, hjÊlpsomme og lod os låne flyttekasserne en måned efter flytning fordi vi fandt ud af, at vi skulle lave noget i det ene vÊrelse. Top god service. Flytter jeg igen bruger jeg dem

2022幎6月15日

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales! Jeg havde fået CP Flytteservice anbefalet. En bekendt beskrev CP Flytteservice så positivt, at jeg tÊnkte, at det kunne de nok ikke leve op til, MEN det kunne de!
-De var lette at lave aftale med
-Alt blev gennemgået på forhånd, så der var styr på pris og proces
- Der blev leveret flyttekasser forinden, så det var let at pakke
-De kom til tiden på dagen
-De var super effektive
-De var positive i tilgang til at lÞse opgaven
-De var i godt humÞr
-De gav en oplevelse af, at der var styr på tingene, så jeg kunne koncentrere mig om udpakning på den nye adresse.
-De tog ikke fra adressen, fÞr de havde sikret sig at alle kasser og mÞbler stod i de rigtige rum.
-De kasser, som jeg nåede at tÞmme, imens de stadig var i gang med at tÞmme lastbilen, blev taget med samme dag, så de ikke stod i vejen her. Resten blev afhentet efterfÞlgende.
Alt fungerede lige som det skulle. Der er ingen tvivl om, at jeg vil vÊlge CP Flytteservice, hvis jeg får brug for et flyttefirma igen.

2022幎6月2日

Perfekt

Perfekt!
Claus og hans gutter var yderst fleksible og forstående mht planlÊgningen af flytningen.
Flytningen gik let og de var alle super sÞde og vi jokede dagen lang og fik alt ordnet på rekord tid.
Når jeg skal flytte nÊste gang, så bliver det med Claus og han gutter som flyttefirma, de har mine varmeste anbefalinger.

2022幎5月2日

Klart anbefaling

Meget professionelle og hurtige flyttefolk med godt humÞr. Vi skulle flytte fra SjÊlland til Fyn og vi blev ringet op af flyttefolkene med et estimat på hvornår de ville vÊre på adressen både på SjÊlland, og inden de ankom til Fyn.
God pris. Vil klart anbefale CP-Flytteservice!!

2022幎4月29日

Fem stjerner

For fÞrste gang har vi haft brug for flyttemÊnd.
Og det har vÊret alle pengene vÊrd.
2 meget venlige lyn mÞdte op i hÞjt humÞr, og i lÞbet af ingen tid, var alt vores gods fragtet til vores nye hjem.
Der blev passet godt på vores ting, prisen var rimelig.
Vores bedste anbefalinger skal lyde til CP flytteservice

2022幎4月27日
自発的なレビュヌ

Professionel flytning til en fair pris

Professionel flytning til en fair pris. Flinke, hurtige og effektive flyttefolk, som var forsigtige med mÞbler, billeder o.a. Lån af flyttekasser + afspÊrring til vejen, som både bliver bragt ud og afhentet. Jeg er meget tilfreds, og anbefaler gerne firmaet til andre.

2022幎4月8日

Super godt firma

Super godt firma. Dygtige flyttemÊnd med alle tiders humor og effektive. De klarer en lidt ustruktureret pakning. Og tunge kasser gav heller ingen problemer. Absolut 1.klasses arbejde.

2022幎3月21日
自発的なレビュヌ

4 glade gutter med go energi.

First og fremmest nogle super sjove og flinke mÊnd der flyttede vores ting. MÃ¥ bare sige at det er fÞrste gang at jeg har dirigeret rundt med 4 mÊnd og at de alle sammen gjorde lige det jeg sagde 😜

Kan varmt anbefale CP :-)

Vi fik flyttet vores lejlighed fra anden sal. De havde en lift med, som kÞrte kasser og mÞbler direkte ned i kassevognen. MÃ¥ bare sige at der var super smart 👍

2022幎3月15日

Stor ros

Der er skrevet mange rosende anmeldelser, og vi har i dag oplevet, at firmaet på alle måder lever op til rosen.
Vi sidder nu på vores nye bopÊl, trÊtte og veltilpasse, efter en dag sammen med dygtige, hårdt arbejdende, glade og hyggelige flyttefolk.
Vi kan varmt anbefale firmaet.
Jytte og Jacob Thellesen

2022幎2月7日

Det bedste flytte firma.

Super service. Claus og hans stÊrke folk klarede vores flytning i en fart, vores aftaler med Claus var tydelige og alt blev overholdt også den aftalte pris. De varmeste anbefalinger hvis man har brug for et ordenligt firma til din flytning.

2022幎2月4日