䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Lang leveringstid

Lang leveringstid gjorde at jeg annullerede min bestilling af en håndleds skinne som jeg skulle bruge relativt akut. Havde intet hÞrt efter 7 dage, efter henvendelse vendte de dog hurtigt tilbage og skrev at de ikke selv har et lager og at varen netop var leveret hos dem. Jeg valgte dog stadig at annullere ordren, da jeg syntes at leveringstid / betingelser ikke fremgår tydeligt nok i kÞbsforlÞbet. Hvorfor ikke bare skrive at der er 5-10 dages levering på alle varer inden man får trykket kÞb?

2025幎9月10日

Fantastisk kundeservice ved leveringsproblemer

Bestilte noget tÞj, som GLS ikke evnede at levere. Kontaktede derefter Craftshop og kom i kontakt med Lasse, som reagerede meget hurtigt ved at tage kontakt til GLS og aftale ny levering. Meget venlig, kompetent og imÞdekommende kundeservice. Nu er det spÊndende, om de kommer denne gang, men hvis ikke, falder det tilbage på GLS.

Den eneste grund til at den femte stjerne mangler er, at GLS er den eneste mulighed for levering, og da jeg har haft flere dårlige oplevelser med dem, trÊkker det ned.

2024幎7月31日

AmatÞrer

AmatÞrer.

Bestiller mandag og torsdag har jeg inter hÞrt. Sender forespÞrgsel om status pÃ¥ order. Svaret er “Modellen er desvÊrre ikke til at skaffe pt. Jeg beklager at jeg ikke fik givet dig besked herom lidt fÞr.”

Handler der ikke igen.

2024幎1月18日
自発的なレビュヌ

Fik rigtig fin hjÊlp til ombytte af et par trÞjer ifm. en reklamation.
Havde nogle nye trÞjer efter et par uger.
Bruger gerne craftshop.dk igen.

2023幎9月13日

craft wonderful

amazing online supply store for the people needing quick delivery as much as many choices. Have a look when you get a little time for this is quite the place.

2016幎7月25日

Bedste service!

Jeg skulle have nye cykelbukser, og var blevet brÊndt af, af en anden leverandÞr. Af omveje fik jeg at vide, at jeg kunne prÞve at kontakte craftshop.dk.
Jeg kontaktede dem, og fik kontakt til Torsten, som efter at hevet i nogle tråde fik dem hjem fra Norge, og 1œ uge senere blev de leveret hos mig. Jeg har virkelig vÊret så tilfreds med forlÞbet, betjeningen og servicen. Jeg kan kun anbefale dem til andre!

2014幎6月4日

2 dårlige handler

Jeg har nu to gange handlet hos craftshop.dk.

FÞrste gang glemte de at sende mig et ud af de to par boxershorts jeg havde kÞbt. De sendte dem dog efterfÞlgende på opfordring.

Anden gang (hvor jeg desvÊrre havde glemt at jeg havde handlet der fÞrste gang) havde de ikke det pandebånd liggende på lager jeg havde bestilt (hvorfor skriver de ikke det på hjemmesiden???) og de sendte derfor en mail og spurgte om det var ok at de sendte alle varer (hvilket inkluderede et par nye boxershorts) når de havde fået pandebåndet. Ok med mig...

Hvorefter jeg modtog et par boxershorts og en håndskreven notits om at pandebåndet var udgået af sortiment! Så jeg havde altså betalt nÊsten 40% ekstra for et par shorts pga. forsendelsesomkostninger.

For at det ikke skal vÊre lÞgn, havde de på regningen skrevet "Forsendelse: 60 kr" og de havde sendt det med et brev frankeret med 18,50 kr... Jeg er ikke inde i reglerne, men det må da vÊre grÊnsende til snyd...

2010幎10月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ