Riktigt bra! Har bestÀllt frÃ¥n dom i flera Ã¥r och aldrig haft nÃ¥gra problem. Bra priser och smidiga leveranser, alla bestÀllningar har varit vÀlpackade och kommit utan problem, inklusive akvarium. Rek... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Blev otroligt dÃ¥lig bemött av deras kundservice. Hade bestÀllt ett antal varor men fick inte vad jag köpt. Först fick jag svar att dom tyckte det var konstigt dÃ¥ man âscannarâ sina varor 3 gÃ¥nger inna... ãã£ãšèŠã
Hahahaha Àr alltid lika kul att bestÀlla lysrör och akvarie prylar frÃ¥n er dÃ¥ det Àr helt omöjligt att fÃ¥ upp förpackningarna utan sax och motorsÃ¥g :D 1/2 kg med varor och 3 kg packmaterial och tejp... ãã£ãšèŠã
Min sambo fick nÃ¥got fel pÃ¥ sin Fluval FX6. Hittade inte kvittot och rÀknade med att möjligt fÃ¥ ett svar i vilken del vi behövde köpa. Men efter att jag skickat mejl med video pÃ¥ problemet sÃ¥ hörde cy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, ypperligt förpackat och riktigt bra kundservice.
Kan inte vara mer nöjd och finns inget att förbÀttra.
BestÀllde på juldagen
BestÀllde på juldagen. FörvÀntade mig att det skulle ta super lång tid pga juldagarna. Men nÀe det kommer idag! Det skickades igår( tisdag) och anlÀnder idag (onsdag ) hur nöjd som helst!
Helt klart en av de bÀsta ZoobutikernaâŠ
Helt klart en av de bÀsta Zoobutikerna med stort utbud till bra priser.
Vid Weborder så packas och skickas produkter snabbt, senast fick jag hem grejerna dagen efter.
Mycket bra kundbemötande och service Àven nÀr något fattas eller Àr trasigt på grund av transport skador.
Om du behöver något av deras utbud så rekommenderar jag dem starkt.
En bonus Àr att de ibland skickar med något kul extra.
UtmÀrkt
Inga konstigheter. Snabb leverans, vÀl förpackat, smidig betalning.
Jag bestÀllde ett nytt terrarium tillâŠ
Jag bestÀllde ett nytt terrarium till min spindel och en ny vÀrmelampa till min orm.det tog 3 dagar att få hem men allt var helt och fÀrdigt att anvÀnda tycker att cyber zoo Àr den perfekta zoo butiken dÀrför att inget Àr komplicerat och svårt som många andra butiker och dom tar vÀl hand om sina djur och produkter
BÀsta Zoobutiken någonsin
BÀsta Zoobutiken någonsin. BÀsta Butiken på service, snabbhet, kundbemötande.
Jag fick en helt ny Juwel Multilux utbytt på Garanti utan trassel. Snabbt och smidigt. Man kÀnner sig jÀtte nöjd som kund.
Jag kommer i fortsÀttningen Alltid att handla mina akvarieprylar via CyberZoo. och jag spenderar mycket på mina fiskar!! snÀlla fortsÀtt vara så hÀr bra! bÀsta kundbemötandet!
Snabbt, enkelt och smidigt
Vilken fantastisk butik att shoppa i online. Hade problem med skada vara i frakten och CyberZoo var så service inriktade och hjÀlpsamma under hela processen och ny vara anlÀnde till mig dagen efter de mottagit min reklamation om skadad vara. Kan de bli bÀttre??
Verkligen toppennöjd
Verkligen toppennöjd. Bra utbud, extremt snabb leverans hem till dörren och superbra packat. Ska bli så roligt att sÀtta igång det nya akvariet.
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt. Snabb leverans och trevlig kundtjÀnst. 5/5