Riktigt bra! Har bestÀllt frÃ¥n dom i flera Ã¥r och aldrig haft nÃ¥gra problem. Bra priser och smidiga leveranser, alla bestÀllningar har varit vÀlpackade och kommit utan problem, inklusive akvarium. Rek... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DÃ¥ligt förpackade varor. BestÀllde bla en sÀck sand dÀr det endast lÃ¥g packningsmaterial över sÀcken som var trasig vid leverans. VÀgrar sedan att reklamera varan och erbjuder istÀllet presentkort p... ãã£ãšèŠã
Hahahaha Àr alltid lika kul att bestÀlla lysrör och akvarie prylar frÃ¥n er dÃ¥ det Àr helt omöjligt att fÃ¥ upp förpackningarna utan sax och motorsÃ¥g :D 1/2 kg med varor och 3 kg packmaterial och tejp... ãã£ãšèŠã
Min sambo fick nÃ¥got fel pÃ¥ sin Fluval FX6. Hittade inte kvittot och rÀknade med att möjligt fÃ¥ ett svar i vilken del vi behövde köpa. Men efter att jag skickat mejl med video pÃ¥ problemet sÃ¥ hörde cy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Good range of products
Good range of products, ship well and on time

CyberZoo AB ããã®åç
Snabb leverans. BestÀllde lördag vid kvÀllstid framme på 2xdagar.

Dåligt fraktsÀtt.
Leverans med Post Nord fungerade inte skulle till en postbox i VÀröbacka dÀr jag befinner mig. Postboxen full så godset skickades till ombud på hemorten dÀr jag inte befinner mig. Fick åka 16 mil och hÀmta. Skandal.

Dyrast
Snabba leveranser, som de flesta nÀtföretag nu för tiden men tyvÀrr har cyberzoo's priser blivit högst bland de flesta nÀthandlare. Handlar dÀrför inte från dem lÀngre.
Brett kvalitativt utbud medâŠ
Brett kvalitativt utbud med vÀlpaketerade och snabba leveranser. Bra tillgÀnglighet och kundservice med gott bemötande. Topp!
Proffsigt
Jag köpte mina första pilgiftsgrodor i butiken. Mycket proffsigt och hjÀlpsamt bemötande av kunnig personal. Det kÀndes tryggt hela resan.
Amazing customer service
I am really happy this store exists. They have a huge offer of products and I donÂŽt think I have ever experienced such good customer service as here. They are knowladable about their products and you can see that they are passionate about what they do.
LÀckande akvarium, tar ej ansvar.
Köpte ett akvarium som visade sig lÀcka. Varken Zyberzoo eller tillverkaren Superfish tar ansvar. Köp ALDRIG akvarier av den hÀr leverantören!
Man mÃ¥ste skicka företagspaket för attâŠ
Det framgick inte av hemsidan men det gick bra att kontakta kundservice och få en returfraktsedel.

Absolut bÀsta!
Oslagbara! Sedan 2022 har detta varit min enda butik för akvarietillbehör. Deras breda sortiment, sÀrskilt av Seachem och Fluval, i kombination med snabba leveranser och produkter av högsta kvalitet med långa "bÀst före datum" gör dem till mitt sjÀlvklaraste val.
Men det som verkligen sticker ut Àr deras exceptionella kundservice. De Àr otroligt kunniga och besvarar alla frågor med professionell och hjÀlpsam instÀllning samt alltid med kundens bÀsta i fokus. Inget "försÀljningstjat" hÀr inte!
Min Fluval Prism 2.0 lampa som jag har haft i nÀstan två år började dra in vatten, då frågade jag kundservice om det var "normalt" eftersom lampan fungerade fortfarande. Svaret jag fick var direkt, "nej, det Àr inte normalt, du har 2 års garanti på lampan så vi skickar hem en fraktsedel". Snacka om bra service, andra hade sÀkert försökt sÀlja på mig en ny!
Hos Cyberzoo har jag köpt en 450 liters Juwel Rio med tillhörande akvariebÀnk och Àven en Fluval Fx6 samt massa andra tillbehör och medel. Det var snabb leverans direkt hem till dörren. Inga konstigheter och de packar allt sÃ¥ noggrant och fint. Ãr mer Àn supernöjd!
Jag kan varmt rekommendera denna butik till alla akvarieentusiaster! ð
Kundservice i vÀrldsklass!
Min sambo fick något fel på sin Fluval FX6. Hittade inte kvittot och rÀknade med att möjligt få ett svar i vilken del vi behövde köpa. Men efter att jag skickat mejl med video på problemet så hörde cyberzoo av sig vÀldigt snabbt med att de skickar en ny motor till Fluval Fx6 på Garanti. Helt otroligt!! Det Àr dÀrför man handlar på Cyberzoo för att dem Àr bÀst nÀr saker går sönder.
Jag vill tacka det Àr hÀrligt nÀr manâŠ
Jag vill tacka det Àr hÀrligt nÀr man får sådan servis snabb leverans fina produkter då Àr det roligt att handla vid internet.
La en bestÀllning pÃ¥ ett akvarium medâŠ
La en bestÀllning pÃ¥ ett akvarium med tillbehör en söndag kvÀll ,fick inte hem varorna förrÀn veckan dÀrpÃ¥ först mÃ¥ndag. Ãver 7 dagar tog det att fÃ¥ hem varorna. Servicen kanske Àr bra men leverans tiden Àr ur usel.
UtmÀrkt!
Enkel hemsida att navigera på, fantastiskt bra kundservice över telefon, både trevliga och mycket kompetenta. Leveransen tog endast 2 dagar upp till Lappland! VÀlpackade produkter och också kvalitetsprodukter :)
Riktigt bra packat
Riktigt bra packat och snabb leverans. Verkligen rekommendera denna butik för att köpa akvarium saker.
Det Àr helt omÀnskligt att lÃ¥ta minst 2âŠ
Det Àr helt omÀnskligt att låta minst 2 marsvin få vara inne i en så liten bur det liknar mer en transport bur

CyberZoo AB ããã®åç
HÀr ska jag handla igen!
VÀldigt mycket produkter för reptiler, som de flesta andra zoobutiker inte har. Bra priser. JÀttesnabb leverans också. HÀr ska jag handla igen!
Otroligt hjÀlpsamma och seriösa.
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, ypperligt förpackat och riktigt bra kundservice.
Kan inte vara mer nöjd och finns inget att förbÀttra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã