Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverfÞrsel. Og sÃ¥ var produktet i Þvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BesÞgte EgÃ¥ Cykelcenter for at fÃ¥ vejledning omkring kÞb af cykel. Denne var sÃ¥ god at vi kÞbte en Gazelle ElCykel. Dagen efter kÞbet fik vi den leveret pÃ¥ vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt med god behandling hos EgÃ¥ Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt fÃ¥ fixet punkteringer og andre âsmÃ¥tingâ. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. FÃ¥ dage... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhÃ¥nden kÞbt 3 cykler i butikken i à rhus C, og har hver gang fÃ¥et god vejledning og fin service. Seneste kÞb, en "Giant roam disc 0",... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fÊlles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
FÃ¥ timer efter aflevering til reparation var begge cykler klar!
Fair pris - bedste anbefalinger herfra.

Cykelgruppen ããã®åç
Jeg besÞgte Rowi på Frederiksgade, da jeg skulle have skiftet bagdÊkket på min cykel. Jeg blev fortalt, at det bliver i prislejet 120-250 alt efter om det er dÊkket eller dÊk/slange, der skal skiftes - jeg udtrykker mig meget specifik omkring, at der ikke er andet der skal skiftes, da det er en gammel rusten cykel. Jeg afhenter cyklen dagen efter og får en regningen på 700? Jeg har en snak med manden i biksen, der nÊrmest latterliggÞre min aftale om den fastlagte pris. EfterfÞlgende er jeg i snak med ham jeg lavede aftalen med, der forklarer, at han har ringet til ham, dog uden jeg har fået et eneste opkald, og forsÞgt at forklare, at der var en masse andre ting, der skulle laves(det manglende opkald, erkender han). Denne "misforståelse" imÞdekommer han med, at han kan pille dÊkket af samt de andre ting, han har lavet..
Utrolig dårlig service, håndtering af problem og generelt forkerte oplysninger ift. pris.

Cykelgruppen ããã®åç
Venligt og hjÊlpsomt personale i Egå. Lavet et godt stykke arbejde. Varm anbefaling herfra!

Cykelgruppen ããã®åç
Perfekt oplevelse alt var som beskrevet og hurtig levering.

Cykelgruppen ããã®åç
Jeg fik for ca 2 måneder siden lavet et service på min elladcykel hos Rowi cykler i frederiksgade, som bare har vÊret super utilfredsstillende. Lige efter afhentning springer min kÊde på vejen hjem. Efter jeg får repareret kÊden igen virker fartmåleren så ikke, fordi de ikke lige har testet cyklen inden. Jeg hÞrer mislyde fra baghjulet og nÊvner det men de påpeger ikke noget. 5 dage senere springer min kÊde igen og jeg får sat en ny kÊde på og får samtidig konstateret at mit baghjuls leje er gået. Dette er ikke blevet opdaget ved service-tjekket. Da jeg kÞrer derfra efter en samlet regning på nu 3500kr, virker min fartmåler ikke igen og jeg må tilbage igen igen igen. Nu efter 2 måneder kigger min mand til min forbremse og den er slidt fuldstÊndig og aldeles ned. Der er ikke mere bremse tilbage. Dette er heller ikke opdaget fÞrste, anden, trefie eller fjerde gang jeg er der. Har intet godt eller positivt at sige om stedet. Har talt med ejeren omkring min frustration omkring virkelig dårlig service og han ville give et sÞlle afslag på 250kr. Jeg er super skuffet over så ringe en behandling. Forstår ikke hvordan så professionelt vÊrksted kan have så uduelige folk ansat og hvorfor ingen tager ansvar for en så ringe service

Cykelgruppen ããã®åç
KÞbte en el cykel, fik en super kompetent og Êrlig betjening, blev lyttet til og vejledt i min retning. Tak for det.
Er meget glad for min el cykel. Hurtigt levering og cyklen tilpasset mig.

Cykelgruppen ããã®åç
Fik lappet mit gule lyn hos jer i dag ! Og den kÞrer som en drÞm nu ! Smurt og pumpet på det andet dÊk osse
Super service og dejlig betjening tak

Cykelgruppen ããã®åç
Hjelmen passede - sidder godt - farverne på hjelmen prÊcis som vist
Tak ð

Cykelgruppen ããã®åç
Skulle have en speciel cykel som jeg kun kunne finde hos Cykelgruppen i Ã
rhus, talte med Mikkel som i lÞbet af et Þjeblik havde sÞrget for at Cyklen var klargjort og sendt til KÞbenhavn. Alt spillede og har nu verdens fedeste cykel klar til sommeren..
Tak for en god oplevelse og top service Mikkel.