レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har nu handlet hos Dancamper for anden gang og har kÞbt endnu en Carthago, Vi har altid fået en god og venlig betjening og fantastisk service, har aldrig haft noget at klage over

䌁業が回答したした

Vi kunne ikke Þnske os en mere venlig og professionel behandling end den, vi har fået hos DanCamper. Det betyder en rigtig god start ind i camperlivet!

䌁業が回答したした

Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle mÃ¥neder haft ganske smÃ¥ ting der skulle rettes pÃ¥ den lidt Êldre knaus camper vi kÞbte. Hurtig og kompetent blev tingene ord... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det har vÊret en fantastisk oplevelse at besÞge DanCamper.. Vi fik en virkelig god information og “rundvisning” af autocamperen. De gjorde alt for at vi kunne fÃ¥ camperen fÞr den tid vi fÞrst havde Þ... もっず芋る

䌁業情報

1. RV 販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

153件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Ja så endte vi der igen

Ja så endte vi der igen. Var forbi igen og der var netop kommet en vogn ind som med indretningen vi havde ledt efter. Til en pris vi ikke kunne stå for.
Der var igen tvivl for med den service vi kender og får så er vi glade for at komme der også uden at handle hver gang. Det er altid en fornÞjelse bare at kikke forbi for en hyggelig snak og hilse på alle de flinke menesker der er hos Dancamper og få nye ideer og inspiration.

2017幎6月16日

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er altid en fornÞjelse at handle med Jer - Vi håber I også må få masser af gode oplevelser i den nye autocamper.

Erik & Anette er behagelige og venlige

Erik & Anette er behagelige og venlige !
Vi oplevede en tillidsfuld og tryg atmosfÊre hele vejen i forlÞbet !
Uanset at det er fÞrste gang, som i vores tilfÊlde, at anskaffe en Camper
eller ej, er det vigtigt at få en professionel behandling,og det fik vi !

Vi vil klart anbefale Dancamper Horsens :-)

Jette & SÞren Randrup

2017幎6月16日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi håber i får stor fornÞjelse af Jeres lille fine autocamper.

Topkarakter til Dancamper

Vi har for nylig kÞbt vores fÞrste autocamper, og efter at have set mange blev det Anette og Jens Erik vi handlede med, hvilket vi er meget tilfredse med. Man fÞler sig meget velkommen i forretningen og får en god og professionel betjening.
Kan varmt anbefale at handle hos Dancamper.

2017幎6月15日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind Tak for den flotte anmeldelse!
Vi Þnsker Jer mange gode oplevelser som autocamperrejsende.

Ros til Dancamper

Vi har fået en rigtig god behandling. Venligt og smilende personale, som er parat til at hjÊlpe.

2017幎6月15日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse - og rigtig god fornÞjelse med Jeres nye autocamper.

God kundebetjening

God service - flinke personer - imÞdekommende
Har handlet med Dancamper 3 gange, og har vÊret fuldstÊndig tilfreds med deres kundebetjening.

2017幎4月3日

DanCamper Horsens からの回答

Tak for den flotte anmeldelse!
Vi Þnsker Jer rigtig god fornÞjelse med den nye autocamper.

autocamperkÞb

kÞbte ny autocamper, og solgte den gamle. meget tilfreds. alle aftaler overholdt. kun ros til dancamper.

2017幎3月26日

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi håber I får mange dejlige autocamperture sammen.

Perfekt kÞb af Autocamper

Alt virkede perfekt

2017幎3月26日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den gode anmeldelse - Vi håber i får stor glÊde af autocamperlivet.

kÞb af brugt camper

Jeg kan varmt anbefale at kÞbe camper hos DanCamper i Horsens.

Alt var som aftalt og ved levering fik jeg en grundig gennemgang af de forskellige funktioner.
Behagelig og kompetent betjening fra start til slut.
God rådgivning omkring behov og Þnsker "uden kun at ville sÊlge" .

2017幎3月24日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi håbe I bliver glade for skiftet fra campingvogn til autocamper, med de nye muligheder det byder på.

TrovÊrdig og super service

Jeg er ny i camper-livet. Jeg har vÊret en "spÞrge-jÞrgen" og Dancamper har tålmodigt besvaret alle mine spÞrgsmål. Dertil kommer, at de har vÊret en god sparringspartner ift. hvad mit behov i autocamper-livet kunne vÊre.
Det har vÊret en hel igennem god oplevelse og jeg kan på alle måder anbefale Dancamper. Jeg vil fremadrettet få serviceret min camper hos dem.
Pia SÞstrÞm

2016幎11月22日

DanCamper Horsens からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse Pia.
Det glÊder os meget, at du nyder din fine autocamper.
Du har da i Þvrigt kun stillet relevante spÞrgsmål - det har vÊret en fornÞjelse at handle med dig!

Man fÞler sig meget velkommen hos det venlige, hjÊlpsomme og dygtige personale.

Vi har for nylig kÞbt vores fÞrste autocamper (Chausson) hos Dancamper. Vi har fÞlt os rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Der har vÊret stor tålmodighed til at besvare vores mange spÞrgsmål og vi har fået tid til at overveje tingene uden at fÞle os presset til noget. Vi kan varmt anbefale Dancamper.

2016幎11月1日

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Ja, I har tjekket mulighederne grundigt af inden I besluttede Jer - men det er jo netop også én af fornÞjelserne ved at vÊlge autocamper.
Vi Þnsker jer mange skÞnne ture sammen i jeres dejlige Chausson.

God service og dygtig personale.

Har handlet der flere gange og har altid fået god service og de småting der har vÊret er altid blevet rettet til vores fulde tilfredshed.

2016幎10月20日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind Tak for den fine anmeldelse - og go' fornÞjelse med Jeres nye autocamper.

Professionelle, hjÊlpsomme og venlige folk

Det har hele vejen igennem vÊret en positiv oplevelse for os at kÞbe en autocamper hos Dan Camper Horsens. Vi giver vores bedste anbefalinger - Anna og Per Studsholt, Aalborg

2016幎10月19日

Tak for den fine anmeldelse Anna og Per
Ja, så nåede vi det alligevel til tiden selv om en leverandÞr var forsinket.
Vi Þnsker Jer stor fornÞjelse med Jeres fÞrste autocamper

Rigtigt god service

Da vi kom en tur til Dancamper for at se på Autocamper , havde de ikke noget som passede til os. Annette havde gået med rundt sammen med os i hallen , og havde hÞrt hvordan vi Þnskede indretning på vores nÊste vogn skulle vÊre. Så som vi var ved at kÞre kom Annette ud til os, for at sige de fik en vogn om ca. halv time , som nok lige var noget for os.
Det var den .
Vi synes det har vÊret en god handle, med en rigtig god service .

2016幎10月19日

DanCamper Horsens からの回答

Tak for den fine anmeldelse Eri!
Ja, det var da så heldigt at den rigtige autocamper var på vej ind netop den dag I besÞgte os :)
Det er ingen sag, når vores kunder ved lige prÊcis hvilken indretning, de gerne vil have.
Vi Þnsker Jer fortsat mange gode ture sammen i Jeres autocamper.

DanCamper Horsens

De viste lige hvad vi Þnskede og med hurtig levering og meget hjÊlpsomme og smilende kan varmt anbefale dem til andre 😃

2016幎10月18日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Herdis og Per.
Vi Þnsker Jer fortsat mange dejlige autocamperture sammen.

Du kan vÊre hel tryg!

Retskaffenhed, Êrlighed, ordenlighed og omhyggelighed. Her kan fÞle dig tryg igennem hele handlen og også bagefter - jysk kÞbmandskab af ypperste slags!

2016幎3月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。