Vi har nu handlet hos Dancamper for anden gang og har kÞbt endnu en Carthago, Vi har altid fået en god og venlig betjening og fantastisk service, har aldrig haft noget at klage over
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kunne ikke Þnske os en mere venlig og professionel behandling end den, vi har fået hos DanCamper. Det betyder en rigtig god start ind i camperlivet!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle mÃ¥neder haft ganske smÃ¥ ting der skulle rettes pÃ¥ den lidt Êldre knaus camper vi kÞbte. Hurtig og kompetent blev tingene ord... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det har vÊret en fantastisk oplevelse at besÞge DanCamper.. Vi fik en virkelig god information og ârundvisningâ af autocamperen. De gjorde alt for at vi kunne fÃ¥ camperen fÞr den tid vi fÞrst havde Þ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.
Vegavej 8, 8700, Horsens

DanCamper Horsens ããã®åç
Vi har ofte vÊret forbi DanCamper blot for at ose og vi er altid blevet godt behandlet. Denne gang fandt vi lige den autocamper med den indretning vi har ledt efter og til en fornuftig byttepris.
Selvom vi var forbi mange gange for at overbevise os selv om at det var den rette for os, var der ingen pres fra DanCamper. Der var god forståelse for vores behov. Vi vil sikkert også i fremtiden kigge ind for en hyggelig snak og få gode råd og inspiration.De er reelle og kompetente og har stor erfaring inden for branchen og autocamperlivet. Vi kan kun anbefale DanCamper til andre.

DanCamper Horsens ããã®åç
Vi oplevede en Helt sÊrlig service og stor indsats i ft. at indfri vores Þnsker om at have vores autocamper klar på 3 dage. Samt en villig- og venlighed der også strÊkker sig udover det sÊdvanlige.. OGSà efter handlen er afsluttet.. Kan helt klar anbefales at forhandle med.

DanCamper Horsens ããã®åç
Fantastisk god service. Dejlige at handle med, tid og ro til at tÊnke sig om uden at fÞle sig presset.
God faglig rådgivning.
Godt sted at komme selv fra Bornholm.

DanCamper Horsens ããã®åç
Meget fin behandling. Et firma der varmt kan anbefales. Fin forståelse for vores behov.

DanCamper Horsens ããã®åç
God aflevering havde god tid til at gennemgå alle detaljer på camperen
FÞlte en god fornemmelse med handlen.

DanCamper Horsens ããã®åç
Så skiftede vi autocamper igen, det blev så den fjerde vi har, og for anden gang kÞbte vi hos Dancamper den blev ikke ny denne gang men meget lÊkker vogn, en stor tak til Annette og Jens Erik for jeres altid professionelle og venlige måde at vÊre på, selv om vi jo ikke er noviser på autocamperområdet så havde Jens Erik selvfÞlgelig tid til at fortÊlle om vores nye vogn, samtidig skal også lyde en stor ros til vÊrkstedet hvor vores tidligere vogn blev serviceret, det skal denne selvfÞlgelig osse.
En gang Dancamper altid Dancamper
Med autocamperhilsen
Bente og JÞrgen

DanCamper Horsens ããã®åç
Kanon kundebetjening, super udlevering af autocamper for leje, virkelig god instruktion af vognen. Udstyr i autocamper var optimal. Nogle få mindre problemer for nybegyndere undervejs, blev lÞst super blot ved en opringning hjem til firmaet, selv da vi havde låst en nÞgle inde, blev det lÞst ved et opkald (sÞndag aften).
Vi kan kun varmt anbefale Dancamper, efter 5 ugers fantastisk tur til Nordkap

DanCamper Horsens ããã®åç
Vi er absolut tilfredse med servicen, og så er DanCamper de mest reelle og kompetente på markedet.

DanCamper Horsens ããã®åç
En 100% god oplevelse at handle hos Dancamper. Der har ikke vÊret noget at sÊtte en finger på. Vi kan kun Anbefales.

DanCamper Horsens ããã®åç
Her har vi et sted, hvor man gÞr alt for kunderne og man får en personlig betjening gennem hele forlÞbet af en handel. Jeg kan kun anbefale DanCamper som stedet hvor man trygt kan handle autocampere!
Deres vÊrksted yder også en perfekt service - hvis det skulle blive nÞdvendigt.
Vi valgte DanCamper af alle camperfirmaer, for fik vi den bedste personlige service.

DanCamper Horsens ããã®åç
Fantastisk service og sÊrdeles venligt personale. Kommer hel sikkert igen når autocamperen engang skal udskiftes.

DanCamper Horsens ããã®åç
Har i hele forlÞbet vÊret en rigtig god kontakt og en tillid som man som 1. gang kÞber at autocamper har nydt godt af.
Utrolig behageligt service og en fantastisk gennemgang af vognen, der var sat rigtig god tid af. Kan kun anbefale andre at handle med DanCamper

DanCamper Horsens ããã®åç
SeriÞst og har den fornÞdne tid både ved fremvisning og afhentning.

DanCamper Horsens ããã®åç
Min mand og jeg havde brugt flere dage på at besÞge et antal stÞrre forhandlere af autocampere i Jylland.
Det sted, hvor vi fÞrst kom som "osere" og senere som reelle kÞbere og virkelig fik en flot behandling, var hos Dancamper i Horsens.
Vi var "velkomne" !!!
Der var ogsÃ¥ superservice via telefonen - efter, at vi kom hjem til Vordingborg med vores nye autocamper, hvor vi havde en masse "dumme" spÞrgsmÃ¥l ððð

DanCamper Horsens ããã®åç
God og Êrlig betjening og rigtig god service

DanCamper Horsens ããã®åç
Som altid en god oplevelse at handle med jer. Tak for jeres professionelle og samtidig personlige kundebetjening.

DanCamper Horsens ããã®åç
Virkelig behagelig i kÞbssituationen, ikke noget pres.
God og reel information

DanCamper Horsens ããã®åç
vi var fuld ud tilfreds med handelen og fÞlte os godt behandlet og vil gerne anbefale dan camper til andre

DanCamper Horsens ããã®åç
Så blev det til den 3. handel med DanCamper, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger - altid den bedste service og kvalificeret hjÊlp - ikke kun hos Birte, Anette og Jens Erik, men også på vÊrkstedet.
Tak for nu - og på gensyn :o)
Hilsen Otto og Sanne