Let at finde rundt pÃ¥ hjemmesiden ved bestilling af varer, og samtidigt med det blev varen pakket og sendt samme dag som jeg foretog bestillingen og dagen efter var varen klar til afhentning. Det er d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et anbefalet Danolan for deres magnetÃ¥rmbÃ¥nd, og undersÞgte pÃ¥ deres hjemmeside hvad de havde. Bestilte to armbÃ¥nd torsdag aften, og fik dem leveret med posten lÞrdag formiddag... det ka... ãã£ãšèŠã
LÊkre produkter og super kundeservice,- sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme. Min mand har fÃ¥et en magnetrullemadras, og allerede efter et par nÊtter siger han, at han sover meget bedre. Og har ikke uro i benene om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt et magnetarmbÃ¥nd fik den uden beregning gjort mindre 2 gange. Derudover bestilte jeg et sÊt magetÞreringe, de kom med, selvom jeg ikke betalte dem ved bestilling, sendte dog pengene, sÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
Danolan sÊlger uldprodukter, magnetsengetÞj og har et stort udvalg af magnetsmykker.
BÞnstrupvej 11, 6580, Vamdrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vare kom hurtig og det er den vare jeg bestilt også målet

www.danolan.dk ããã®åç
Altid en god oplevelse at handle med Danolan, perfekt betjening.

www.danolan.dk ããã®åç
Hurtig levering flot magnet armbånd, dog et hak for lille, desvÊrre, kunne ikke sende retur da konvolutten var smidt ud Þv Þv, men sådan er det.
5 stjerner herfrað

www.danolan.dk ããã®åç
Hurtig respons og hurtig levering. Produkterne er pÊne lavet , men de magneter er så små at det er svÊrt "at få Þje på ". Men ellers alt er som det skal. Jeg er tilfreds med handel..

www.danolan.dk ããã®åç
Dejligt med en hurtig betjening, og meget tilfreds med varen. Kan anbefales â€ïžâ€ïž

Overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Godt pakket ind.
Men desvÊrre, på trods af den gode indpakning, var en creme på dåse/bÞtte revnet i bunden. Det er jo det som kan ske under fragten.
Jeg skrev og medsendte et billede af produktet.
I lÞbet af 10 min., var pengene som cremen kostede, sendt retur til min konto ð
Hvilken Service ð
SÃ¥ kunne jeg give flere stjerner âšïžvar det gjort.
Mange tak for god handel og service ð¥°ððŒ