Dejligt at handle på Dartshop grundet det store udvalg og muligheden for altid at kunne finde et rigtigt godt tilbud på den gode hjemmeside som er nem at finde rundt på
Kjempe service, hyggelige folk, god tollmodighet og en koselig hund er det som mÞter deg nÃ¥r du gÃ¥r inn i denne butikken! Vi endte opp med storhandel og jeg kommer til Ã¥ handle her igjen, tusen takk f... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere gange gennem de sidste 4 Ã¥r hos Dartshop, de seneste to gange ved Black Friday. Selv pÃ¥ denne meget travle dag, kan man hente sin bestilling to dage efter varerne er bestilt - fejl... ãã£ãšèŠã
Black Friday bliver ikke bedre ind den Dartshop lagde for dagen. Det var besparelser pÃ¥ ekstreme hÞjt plan, oplevet ikke andre dart butikker der kom bare lidt i nÊrheden. Der var ligeledes en gave... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Spil dart med stil. Dartspil og dartudstyr hos dartshop.dk. Vi fÞrer dart udstyr og tilbehÞr til de bedste priser. Smarte dartpile og elektroniske dartskiver.
Sognevejen 18, 8380, Trige, ãã³ããŒã¯
- 86 91 03 00
- info@dartshop.dk
- www.dartshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super oplevelse
Super oplevelse. Alt gik lige som ÞnsketðVar specielt glad for at jeg blev ringet op, for at hÞre om det var rigtigt at jeg havde bestilt edarts, nÃ¥r nu jeg havde bestilt alm dartskive. Super service, ikke tit man oplever det. Kan kun anbefale dartshop.dk
Kjempe service
Kjempe service, hyggelige folk, god tollmodighet og en koselig hund er det som mÞter deg når du går inn i denne butikken! Vi endte opp med storhandel og jeg kommer til å handle her igjen, tusen takk for handelen i dag, omvisning og at barna fikk leke med hunden mens vi prÞvde piler!
Puslespil
Jeg bestilte to puslespil, og 3 dage senere kunne jeg hente dem hos
lÞvbjerg. Det gik meget hurtigt, så nu glÊder jeg mig til at lege.
Super god service
Super service og er hurtigt fremme ð
Helt utrolig serviceððð levering sÃ¥âŠ
Helt utrolig serviceððð levering sÃ¥ hurtig at man troede det var lÞgn. Og super service efter kÞbet. Mega mange kÊmpe ++++++++++ herfra. Har du handlet her en gang, behÞver du ikke lede efter andre steder at handle dart udstyr âïžâïžâïž
Service helt i top
Service helt i top, hurtig levering og medarbejdere der ved hvad de taler om.
Vil helt sikkert handle her fremover.
en super service ogsÃ¥ hvis det gÃ¥r lidtâŠ
en super service også hvis det går lidt galt med bestillingen
Klart til 5 stjerner
Stort udvalg. Fair priser. Lynhurtig ekspedition. Klart 5 stjerner herfra.
Fik mine varer allerede dagen efter
Fik mine varer allerede dagen efter - ser perfekte ud, glÊder mig til at give dem i gave til kÊresten
Modtog mine ting 2 dage efterâŠ
Modtog mine ting 2 dage efter bestilling .
Mine puzzel spil var godt pakket ind. SÃ¥ kan anbefale at handle her.
Hurtig levering
Hurtig levering. God hjemmeside.
Nemme at komme i kontakt med og fÃ¥ hjÊlp ð
Kan anbefales
Levering
Super hurtig levering bestilte om sÞndagen og havde varen 2 dage efter
Lynhurtig levering og fine varer.
Nemt at bestille på siden
Nemt at bestille på siden, og hurtigt levering... kort og godt
5 stjerner ;)
Super fin kvalitet, hurtig levering, samt når man modtager en mail fra dem, så er det ikke bare noget kedeligt, de skriver på en "sjovere måde"!
Eneste minus var at da jeg se det jeg ville kÞbe, var det selvfÞlge sat op på en bestemt måde på billedet, og kom på en helt anden, men det skal ikke Êndre på min bedÞmmelse! :)
Lynhurtig og fejlfri behandling afâŠ
Lynhurtig og fejlfri behandling af bestillingð
Som sÊdvanlig FREMRAGENDE SERVICE..
Nemt at bestille og betale
Nemt at bestille og betale. Leveringen var super hurtig og alle produkter var lige som de skulle vÊre
Dart shop kan varmt anbefales
Har handlet flere gange hos dart shopâŠ
Har handlet flere gange hos dart shop de har et stort udvalg,god betjening og lynhurtig levering bestiller den ene dag og har det dagen efter kan kun anbefales