Banner for DataNova Sweden AB

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

NÀr jag kontakta Data nova fick jag tydliga bra svar pÃ¥ mina funderingar vilken robot vi behövde till vÃ¥ran grÀsmatta och vilka förutsÀttningar och tankar jag sjÀlv hade. Nu har roboten gÃ¥tt 3 manuell... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick besök av en tekniker som gjorde installationen av vÃ¥r robotgrÀsklippare och en grundlig genomgÃ¥ng av appen som Àr kopplad till grÀsklipparen. Allt fungerade perfekt, den överenskomna tiden fö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stabil och engagerad leverantör. Jag har fÃ¥tt Àrliga svar pÃ¥ mina frÃ¥gor innan och efter jag bestÀllde frÃ¥n DataNova. Snabb leverans av produkten och snabb Ã¥terkoppling frÃ¥n supporten pÃ¥ mail och te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hade under semestern problem med min LUBA 2 och fick grymt bra stöttning av Angelica och hennes tekniker. De kunde via att dela skÀrmen till min mobil göra alla nödvÀndiga tester och instÀllningar som... もっず芋る

䌁業情報

5. コンピュヌタ サヌビス
  6. 芝刈り機専門店

DataNova Sweden AB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi Àr experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bÀttre miljö. Vår filosofi Àr enkel: "Det ska bara fungera!"

VÃ¥rt erbjudande strÀcker sig frÃ¥n smarta robotar för hem och trÀdgÃ¥rd till avancerade nÀtverkslösningar – dÀr vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & TrÀdgård:

• RobotgrÀsklippare frÃ¥n Mammotion:

Vi Àr Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgrÀsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt grÀsmatta och maximal fritid utan anstrÀngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan anstrÀngning! Yarbo Snöslunga Àr en sjÀlvkörande robot som sköter trÀdgÃ¥rden Ã¥ret runt automatiskt – frÃ¥n grÀsklippning och lövblÃ¥sning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra sjÀlvgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• VattentÀt Smart-TV frÃ¥n Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nÀsta generations IP-klassade, vattentÀta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bÀsta möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

UpptÀck DataNova idag.

Datanova.se

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trÀdgård

RobotgrÀsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Helnöjd med produkten
Enda minuset Àr att ni lÀgger på frakten som Àr alldeles för dyr. Ett antal av era återförsÀljare har samma pris på produkten men dÀr ingår Àven frakten.
Helhetsbedömningen landar Ànda på 5 stjÀrnor.
Avser endast produkten.

2025幎6月24日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥lig kommunikation

Leveranstiderna sköts upp flera gÃ¥nger. ÅterförsÀljaren gav ingen information till kunden. Mail besvarades endast delvis och info som man fick stÀmde inte en gÃ¥ng. Inga försök gjordes för att lösa situationen i kundens intresse. Trots höga priser för produkterna och frakten fick jag inte bra service. Man kan bara hoppas att detta var ett enskilt fall – annars kan man ocksÃ¥ köpa online till bÀttre priser.

5぀星のうち3の評䟡

DataNova gjorde inte så mycket i

DataNova gjorde inte så mycket i samband med min order, dÀremot mailade jag kundtjÀnst vid 2 olika tillfÀllen utan att få återkoppling, gÀllde dels en komplettering till ordern samt om en uppdatering av berÀknad levererans. Lite dåligt

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din feedback – och stort tack för att du hör av dig. Vi ber verkligen om ursÀkt för att du inte fick Ã¥terkoppling pÃ¥ dina meddelanden. Normalt Àr vi vÀldigt snabba pÃ¥ att svara, men hÀr har nÃ¥got tyvÀrr fallit mellan stolarna, vilket inte Àr okej.

Vi ser att din order nu Àr skickad och att du har fÃ¥tt den. Vi hoppas att du Àr nöjd med produkten nÀr allt vÀl kommit fram. Skulle det vara nÃ¥got mer du undrar över eller behöver hjÀlp med – tveka inte att höra av dig. DÃ¥ ser vi till att ta hand om det direkt.

Det mesta bra

Bra vara som motsvarade förvÀntningarna. Smidig betalning. Enda anledningen till att det inte blir en femma Àr att vi inte meddelades nÀr varan försenades trots att vi enats om att hÀmta på plats och hade bokat ett datum för upphÀmtning, dvs man visste att vi skulle komma då och att man inte hade varan. Ett SMS eller mail hade varit enkelt för att bespara oss en onödig resa. Nu ringde vi sjÀlva och dubbelkollade innan vi åkte och uppmÀrksammade detta, så ingen skada skedd.

DataNova Sweden AB からの回答

ack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi Àr glada att höra att bÃ¥de produkten och betalningen levde upp till dina förvÀntningar – det betyder mycket för oss.

Vi tar till oss din feedback om kommunikationen kring förseningen. Du har helt rÀtt: ett snabbt SMS eller mail hade kunnat göra stor skillnad, sÀrskilt nÀr en upphÀmtning Àr planerad. Det ska inte behöva vara du som dubbelkollar – det Àr vÃ¥rt ansvar, och vi jobbar för att se till att det inte hÀnder igen.

Stort tack för ditt tålamod, och varmt vÀlkommen tillbaka!

Kunniga

Trevliga, kunniga enkelt att handla dÀr

DataNova Sweden AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket för dina fina ord! Det glÀder oss att du upplevde bÃ¥de servicen och köpet som smidigt – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas. Varmt vÀlkommen Ã¥ter nÀr du behöver nÃ¥got nytt!

Verkar vara rÀtt produkt

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din recension! Vi hoppas att produkten motsvarar dina förvÀntningar fullt ut nÀr du hunnit testa den ordentligt. Om du har nÃ¥gra frÃ¥gor eller funderingar lÀngs vÀgen finns vi hÀr – varmt vÀlkommen Ã¥ter!

5぀星のうち3の評䟡

LÃ¥ng leveranstid

LÃ¥ng leveranstid

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din feedback! Vi förstÃ¥r verkligen att det kan kÀnnas frustrerande att vÀnta nÀr man ser fram emot sin bestÀllning – det hade vi ocksÃ¥ gjort i din sits. Vi gör alltid vÃ¥rt bÀsta för att leverera sÃ¥ snabbt som möjligt. Ibland Àr vi dock beroende av leveranser frÃ¥n vÃ¥ra leverantörer nÀr en vara tillfÀlligt Àr slut i lager, vilket kan pÃ¥verka leveranstiden pÃ¥ ett sÀtt vi inte alltid kan kontrollera.

NÀr varan finns i lager gÃ¥r det oftast vÀldigt snabbt – det ser man i mÃ¥nga av vÃ¥ra andra recensioner. Vi hoppas att du blev riktigt nöjd med produkten nÀr den vÀl kom fram, och vi ser fram emot att fÃ¥ vÀlkomna dig igen! / Team DataNova Logistik!

5぀星のうち5の評䟡

Snabba svar och bra leverans

Snabba svar och bra leverans. Vore toppen om de kunde öppna en service punkt i Stockholm.

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din fina recension – sÃ¥ roligt att du Àr nöjd med bÃ¥de vÃ¥r support och leverans! Vi hÃ¥ller helt med dig: en servicepunkt i Stockholm vore toppen, och det Àr faktiskt nÃ¥got vi jobbar aktivt med att fÃ¥ till. Vi kan inte lova nÃ¥got datum Ànnu, men mÃ¥let finns dÀr. Tack för förtroendet – och varmt vÀlkommen Ã¥ter!

5぀星のうち5の評䟡

FörvÃ¥nansvÀrt snabb leverans med tanke

FörvånansvÀrt snabb leverans med tanke på vad leveransen innehöll. Maskinen jobbar på för fullt.

2025幎5月26日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack för din recension – det glÀder oss att leveransen gick snabbt och att maskinen nu Àr i full gÃ¥ng! Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med resultatet och att den fortsÀtter leverera som förvÀntat. Stort tack för att du valde oss!

5぀星のうち5の評䟡

Smidig och snabb kommunikation både

Smidig och snabb kommunikation både före och efter köp.

2025幎5月2日

DataNova Sweden AB からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi Àr vÀldigt glada över att du upplevde kommunikationen med oss som smidig och snabb, både före och efter ditt köp. Vår ambition Àr alltid att erbjuda en enkel och trygg kundupplevelse genom hela processen.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa till med nÃ¥got mer framöver – du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

Köpte robotklippare över nÀtet

Köpte robotklippare över nÀtet. Snabba och tydliga svarsmail på frågor jag hade innan köp. Inga leveransproblem utan roboten kom som avtalat. Mycket bra!

2025幎5月1日

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för din positiva återkoppling!

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med både servicen och leveransen av din robotgrÀsklippare. Vi strÀvar alltid efter att ge snabba och tydliga svar på frågor, så det Àr extra roligt att det uppskattades!

Tack för att du valde att handla hos oss – vi hoppas att robotklipparen kommer ge dig mÃ¥nga bekvÀma och vÀlklippta sÀsonger med din smarta robotgrÀsklippare framöver.

Enkelt

Enkelt, tydligt och inga överraskningar.

2025幎4月29日

Tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada att du upplevde köpet som enkelt och tydligt – precis sÃ¥ vill vi att det ska vara. VÀlkommen tillbaka nÀr som helst!

Grym service och bemötande

Mycket bra och trevligt bemötande med service i vÀrldsklass.

2025幎5月2日

DataNova Sweden AB からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vÃ¥rt bemötande och service – vi strÀvar alltid efter att ge just den upplevelsen. Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver oss igen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。