DBET レビュヌ 64

TrustScore 5段階評䟡の3

3.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Största bluff sidan jag nÃ¥gonsin har anvÀnt. Du fÃ¥r inte ta ut vinstpengar. SÀtter du in 3000 sÃ¥ Àr det allt man kan ta ut... strular sönder i supporten o försöker fula sig med allt. Swish gÃ¥r o ta ut... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Inget krÃ¥ngel vid uttag, avvikande odds pÃ¥ ett positivt sÀtt (de verkar inte anvÀnda kambi som oddsleverantör), en generös sportbonus (2000 kr free bet), samt ett stort utbud av casinospel dÀr de st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra o trevlig support! Jag Àgnar bra o rika ord till min herre Thai, ge honom nÃ¥got extra, det förtjÀnar han, han Àr otroligt trevlig i chatten! Jag har spelat casino i mÃ¥nga herrans Ã¥r, pratat... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej, Tack sÃ¥ mycket för att du spelar pÃ¥ DBet. Vi hoppas att du mÃ¥r bra av detta e-postmeddelande. Vi kontaktar dig angÃ¥ende ditt begÀrda uttag pÃ¥ 700 SEK till CC ** **som gjordes 2025-09-... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Sidan fungerar bra enligt min

Sidan fungerar bra enligt min upplevelse, inte haft problem. Bra support också. Tack för hjÀlpen Maya! :P

2026幎4月14日

Hej Marcus,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi Àr vÀldigt glada att höra att allt har fungerat bra för dig och att du har haft en smidig upplevelse hittills.

Det Àr ocksÃ¥ roligt att höra att vÃ¥rt supportteam har varit till hjÀlp – vi kommer sjÀlvklart att vidarebefordra dina vÀnliga ord till Maya.

Om du behöver något Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss.

5぀星のうち5の評䟡

Aldrig spelat pÃ¥ sidan men tack för

Aldrig spelat på sidan men tack för hjÀlpen Erik fick den informationen jag behövde.

2026幎4月12日

Hej Liridon,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att Erik kunde ge dig den information du behövde, Àven om du Ànnu inte har börjat spela.

Om du har fler frÃ¥gor eller behöver hjÀlp i framtiden Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss nÀr som helst – vi hjÀlper dig gÀrna.

5぀星のうち5の評䟡

Thanks for the great support by Eric

Thanks for the great support by Eric! Got provided by the right guy and suddenly everything was solved!

2026幎4月12日

Hi there,

Thank you for your kind feedback! We’re really happy to hear that Erik was able to assist you and get everything resolved quickly. We’ll be sure to pass your appreciation on to him.

If you need anything else in the future, we’re always here to help.

Har vÀntat 1 vecka pÃ¥ att kunna ta ut

Har vÀntat 1 vecka på att kunna ta ut några tusenlappar som jag vann på sport. Men Dbet har inaktiverat uttags-funktionen... Jag har frågat Supporten varför, men de kan inte svara... de sÀger bara "rutinkontroll". Detta har sÀkert med att göra att jag har vunnit lite hos dem tidigare, så de Àr vÀl sura. Vinna får man inte göra hos Dbet, då inaktiverar dem uppenbarligen uttagsfunktionen :P Hursom, nu Àr anmÀlan till ARN fÀrdigskriven och kommer skickas i veckan. Med kopia till Anders Svensson (Dbets ansikte utåt), Handbollsligan (sponsras av Dbet), Jesper KÀrrbrink (VD Dbet) samt svenska medier. Jag kommer också polisanmÀlan dem för sakens skull.

TillÀgg: Dbet har fått mina uppgifter (som efterfrågades i deras svar nedan) men har naturligtvis inte hört av sig. "Rutinkontrollen" fortsÀtter utan att de stÀller en fråga osv. Jag kan fortfarande sÀtta in och spela bort pengar... men skulle jag vinna måste jag vÀnda mig till ARN... för uttag Àr fortfarande inaktiverat :P Så hÀr håller de på, spelbolag som Dbet, helt skrupelfria.

2026幎3月31日

DBET からの回答

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Vi beklagar att du upplevt det och förstår hur oroande den hÀr situationen måste kÀnnas.
Observera att uttagsförfrågningar och kontoåtkomst ibland kan bli föremål för rutinkontroller, vilket Àr en del av våra regulatoriska och sÀkerhetsmÀssiga skyldigheter. Dessa kontroller görs för att sÀkerstÀlla en sÀker och kompatibel miljö för alla anvÀndare.
Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information som du angav har vi begÀrt några ytterligare uppgifter. NÀr vi har mottagit dem hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

Vi uppskattar ditt tålamod och ser fram emot att lösa detta åt dig så snart som möjligt.

5぀星のうち1の評䟡

Största bluff sida jag nÃ¥gonsin har

Största bluff sidan jag någonsin har anvÀnt. Du får inte ta ut vinstpengar. SÀtter du in 3000 så Àr det allt man kan ta ut... strular sönder i supporten o försöker fula sig med allt. Swish går o ta ut med en gång sen tar dom bort alternativet för dig. Försöker du ta ut via kortet så blir man nekad. Riktig bluff sida....

2026幎3月30日

Hej Robin,

Vi förstår att det kÀnns frustrerande nÀr ett uttag inte går igenom som förvÀntat, men vi vill gÀrna förtydliga varför dessa regler finns och hur systemet fungerar.

Vi anvÀnder oss av ett Closed Loop system, som Àr en sÀkerhetsstandard som vi (och de flesta seriösa aktörer inom branschen) Àr skyldiga att följa enligt gÀllande regleringar kring penningtvÀtt och finansiell sÀkerhet.

Det innebÀr att uttag i första hand måste gå tillbaka till samma metod och samma konto som anvÀndes för insÀttningen, upp till det belopp du satte in. NÀr loopen har stÀngts, så har du all möjlighet att ta ut valfritt belopp till samtliga registrerade betalningsmetoder.

Vi hoppas detta klargör dina funderingar. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig till vår support igen.

BÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Maya som var min kontakt

Maya som var min kontakt, bra svar och vÀnligt bemötande!

2026幎3月28日

Hej Ulla-Britt,

Vi Àr glada att höra att Maya gav dig tydliga svar och ett vÀnligt bemötande. Vi kommer sjÀlvklart att vidarebefordra din feedback.

Om du behöver något mer, tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam.

5぀星のうち1の評䟡

Ett av dem sÀmsta sajter inom betting

Ett av dem sÀmsta sajter inom betting och support. Och då gick man Àndå plus dÀr på första och sista spelet man la.

2026幎3月25日

DBET からの回答

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förvÀntningar.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med de uppgifter du angav har vi bett om några ytterligare uppgifter. Så snart vi har fått dem kommer vi gÀrna att undersöka Àrendet nÀrmare och hjÀlpa dig.

Disaster company

Disaster company, they scam your customers by telling different rulings, their chatbot says one thing regarding playerspecial bets, and the support/sportsteam says another. Dont trust this shit site, they will try to take your money even if they aren't allowed to.
AVOID at all costs!!!!!!!!

Edit;
This is their answer on trustpilot, after they already settled the dispute their own way declining me any right to my money:
Hi Emil,

We’re sorry to hear about your experience and the confusion you’ve described.

As we were unable to locate your account with the information provided, we’ve requested a few additional details. Once we receive them, we’ll be happy to review the matter further and assist you.

----

I guess this is their automatic response, don't fall for this scammer site avoid it all costs.

2026幎3月19日

Hi Emil,

We’re sorry to hear about your experience and the confusion you’ve described.

Professionell och smidigt.

Professionell och smidigt.

2026幎3月12日

Hej Djoslo,

Tack för din feedback!

Det glÀder oss att höra att du upplevde servicen som professionell och smidig, det Àr precis den upplevelse vi strÀvar efter att erbjuda.

Om du skulle behöva ytterligare hjÀlp står vårt team gÀrna till tjÀnst.

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Thai from DBET gave me excellent help

Thai from customer service at DBET gave me excellent help to get me my betting football bonus. /P

2026幎3月15日

Hi there,

Thank you for your feedback!
We’re delighted to hear that Thai from customer service was able to assist you and help you receive your football betting bonus. We’ll be sure to pass along your kind words.

If you need any further assistance, the team will always be happy to help.

5぀星のうち5の評䟡

Fick hjÀlp av Erik som verkligen gav

Fick hjÀlp av Erik som verkligen gav mig bÀsta support. Kunnig och bra bemötande, löste mina problem Ã¥t mig. 5 av 5 stjÀrnor 🌟

2026幎3月6日

Hej Simon,

Vi Àr glada över att Erik gav dig 5 stjÀrnig support!

Din fina recension kommer inte gå obemÀrkt, och vi kommer att dela feedbacken med både Erik och resten av support teamet!

Skulle det dyka upp något, tveka inte att kontakta vår kundtjÀnst. Vi finns tillgÀngliga 24/7!

BÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち2の評䟡

NÀr jag skulle ta ut vinster blev det

NÀr jag skulle ta ut vinster blev det stopp, Dbet bestÀmmer hur mycket kan du ta ut sedan måste du kontakta och får du svar efter 3 dagar, bra utbud med sport men Nej .
Akta er.

2026幎2月28日

Tack för ditt meddelande,

Observera att uttag vanligtvis behandlas automatiskt.
Ibland flaggas dessa dock för manuell granskning på en ren slumpmÀssig basis.

Var sÀker på att om teamet behöver något från dig kommer vi alltid att kontakta dig via e-post.

Om du har några frågor från oss, vÀnligen kontakta vår fantastiska kundsupport så att de kan hjÀlpa dig!

Team DBet.

DBET

DBET, mest irriterande eftersom man måste göra massor med försök och logga in eller just nu det står hela tiden missing NID och går inte att logga in alls. De meddella inte något så man vet att sidan har problem osv. ShÀrpa er annars det finns andra spell bolag
Ninos

2026幎2月18日

Hej Ninos,

Vi beklagar att du har problem med att logga in. Vi ber dig vÀnligen kontakta vår kundsupport via livechatten så att de kan hjÀlpa dig och eventuellt skapa ett internt Àrende för utredning.

Vi hoppas att du hör av dig snart så att vi kan lösa detta inloggningsproblem.

Förhalar utbetalning.

Vann ett spel i tisdags, vinsten finns fortfarande inte på mitt konto och nu Àr det fredag. Det ligger fortfarande "öppet", trots att Julia Simon mottog sin guldmedalj för flera kvÀllar sen.
Har påpekat detta för kundtjÀnst som bara beklagar, men löser inte problemet.

Unibet betalar ut vinsten inom en timme.

Undvik.

2026幎2月13日

Hej Jimmy,

Vi ber om ursÀkt för den frustration som förseningen har orsakat och förstår din oro över den obetalda vinsten.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information du lÀmnat har vi begÀrt ytterligare några uppgifter. Så snart vi fått dem kommer vi gÀrna att hjÀlpa dig vidare.

5぀星のうち1の評䟡

Resettle bets wrong on purpose and then

Resettle bets wrong on purpose and then take forever to resettle them although there is official evidences. Try to scam customers in every way they can

2026幎1月31日

Hi there,

We would like to investigate this further on our end, but unfortunately, you haven't provided any information that allows us to locate the account, so we have requested additional information from you.

We would appreciate it if you could kindly let us know the dates of these bets.

We hope to hear from you soon.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Bra service av izmaeil hjÀlpte till me

Bra service av izmaiel hjÀlpte till me allt tålmodigt , förklarade allt man behövde veta

2025幎12月27日

DBET からの回答

Tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att Izmaeil kunde hjÀlpa dig på ett tålmodigt och tydligt sÀtt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

5぀星のうち1の評䟡

Omsorgsplikt ersÀtts av standardsvar, ingen individuell bedömninG

DBET marknadsför sig under svensk licens, vilket innebÀr krav på individuell och löpande omsorgsplikt enligt spellagen.

I mitt Àrende har detta inte uppfyllts.

Trots:
• tidig skriftlig begÀran om granskning (31 oktober), dÀr jag bland annat skrev ”jag visat tydliga tecken pÃ¥ problemspelande”
• dokumenterad sjukdom som påverkar omdöme och minne,
• chattar dÀr jag beskriver hÀlsopÃ¥verkan och förvirring kring speldata,
• samt fortsatt spel efter denna kontakt, under hela november mÃ¥nad fick spela fortsÀtta, trotts Mail redan 31 oktober om problemspelande.

har DBET konsekvent bemött mig med identiska standardsvar, Àven nÀr nya omstÀndigheter tillförts.

Spelinspektionen Àr tydlig:

Omsorgsplikten krÀver individuell, situationsanpassad och löpande bedömning.

Att svara med samma malltext – flera gÃ¥nger samma dag och frÃ¥n olika handlÀggare – utan att bemöta sakfrÃ¥gor eller redovisa nÃ¥gon faktisk individuell bedömning, visar motsatsen.

Utöver detta har GDPR-utdrag presenterats pÃ¥ ett sÀtt som Àr vilseledande (belopp lagrade i cent men mÀrkta som SEK utan förklaring), vilket Àven bekrÀftats av kundtjÀnst i chatt. DÀr kundtjÀnst sÀger ”det Àr bara ta bort tvÃ¥ nollor pÃ¥ vare summa”

Helhetsintrycket Àr att DBET förlitar sig på automatiserade rutiner och standardiserade svar snarare Àn verklig omsorgsplikt i praktiken.

2025幎10月31日

Hej Stefan,

Vi tar frågor som rör ansvarsfullt spelande och vår omsorgsplikt på största allvar, sÀrskilt nÀr det gÀller Àrenden som omfattas av den svenska spellagen.
Vi noterar dina kommentarer angÃ¥ende hanteringen av ditt Àrende och svaret som gavs pÃ¥ ditt klagomÃ¥l den 24/12. Även om vi inte kan diskutera specifika kontouppgifter offentligt, vill vi gÀrna granska detta vidare för att sÀkerstÀlla att dina synpunkter har bedömts fullstÀndigt och korrekt i enlighet med vÃ¥ra regulatoriska skyldigheter.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information som tillhandahållits, har vi begÀrt några ytterligare uppgifter. NÀr vi mottagit dem kommer vi att kunna undersöka ditt Àrende nÀrmare och hjÀlpa dig vidare.

Du kan nÃ¥ oss via Live Chat eller e‑post, och vÃ¥rt team hjÀlper dig gÀrna.

Bra communication

It was easy to communicate with you

2025幎12月24日

Hi Jamila,

Thank you very much for your kind words! We're very pleased to hear that your experience with our Customer Support was positive and helpful.

If there's anything else we can help with, feel free to reach out either via live chat or email.

Good and turustfull

2025幎12月14日

Hey Yavuz.

We're glad that you're enjoying your time on our site and that you find it good.

Should you have any questions or concerns, please don't hesitate to reach out.

Best regards,

Bra och snabbt svar

Bra och snabbt svar. Kopplade vidare till rÀtt specialister.

2025幎12月14日

Hej Gustav.

Vi er glade for, at dit spÞrgsmål er blevet lÞst. Hvis du har brug for yderligere hjÊlp, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス