D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfÞlgende pÃ¥smÞ... ãã£ãšèŠã
Den stÞrste ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven pÃ¥ sig, flere lag af mÞrtel og maling pÃ¥ gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udfÞrt pÃ¥ en enkelt dag... ãã£ãšèŠã
Vi fik afhÞvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og hÃ¥ndvÊrkerne mÞdte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhÞvling af unde... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service og flot arbejde Svarer utroligt hurtigt pÃ¥ mailhenvendelser og diverse spÞrgsmÃ¥l inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til pun... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
DBF Gulvservice Þnsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfÞrer opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhÞvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sÞrger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med lÞsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et hÞjt serviceniveau og er de rette til at sÞrge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!
Krondalvej 9 A, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- +45 44 52 19 00
- www.dbf-gulvservice.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og flot resultat
God og nem kommunikation om opgaven. Effektivt og veludfÞrt arbejde og et rigtig flot resultat. Tak for det!
Anbefales!
Super venlige gulvmÊnd som har givet mine gulve nyt liv. Alle pengene vÊrd.
Amazing handcraft!
Amazing handcraft! They were quick to help out with my boyfriends flat and did such an amazing work and for a fair price too. They gave (without a doubt) the best customer service compared to their competitors.
Den aftalte pris steg efter udfÞrselâŠ
Den aftalte pris steg efter udfÞrsel opgave uden legitimt begrundelse, de kom ikke til den aftalte tid, slibe arbejde i fordelings gang er sjusket udfÞrt pga hastvÊrk, producentens tÞretider fÞr 2. pÃ¥fÞrsel ikke overholdt, man kunne tydligt mÊrke de arbejde pÃ¥ âfyraftens akkord â da chefen blev gjort obs pÃ¥ pris fejlen, Êndrede tonen sig fra hÞflig til meget ubehalig. Hvor det blev understreget uanset hvad der var aftalt med den danske medarbejder om morgenen under opmÃ¥ling eller i telefonen fÞr arbejdet blev sat i gang, var det ham der var chef og besluttede pris pÃ¥ opgaverne. De 2 udlandske hÃ¥ndvÊrkere var meget hÞflige og nÊrmest undskyldende da de kÞrte og resultatet i stuen er rigtig flot. Derfor kun 2 stjerner.
DBF gulvservice er meget proffessionelle
DBF gulvservice er meget proffessionelle, kundeorienteret og fleksible.
jeg har brugt dem 3-4 gange og alle gange med rigtig fint resultat. kan anbefales
Super effektivt, professionelt og flot
Super effektivt, professionelt og flot arbejde. Vi fik oprenset og fuget samt lakeret vores gamle trÊgulve og resultatet er rigtig flot og stÊrkt.
Flotte gulve og trygt forlÞb
Vores gulve er blevet super flotte og vi fÞlte os helt trygge gennem forlÞbet.
Det eneste jeg godt kunne tÊnke mig var, at Mads eller bare en håndvÊrker der talte dansk havde vÊret tilstede ved betaling og overlevering.
Fik slebet og lakeret gulve iâŠ
Fik slebet og lakeret gulve i lejlighed, der ikke er blevet gjort noget ved i 15+ år. Hurtigt responstid på mail og god vejledning hele vejen igennem. Flot resultat, kom til tiden og klarede alt på én dag.
God service og professionelt udfÞrtâŠ
God service og professionelt udfÞrt arbejde. Vi fik slibet, fuget og oliebehandlet de nedslidte gulvet i lejligheden. Resultatet er virkelig flot. Fik god og kompetent vejledning hele vejen igennem. Kommer til tiden :)
Flot resultat
Vi fik slebet alle gulve i stueetagen, også et rum hvor der var lim fra et gulvtÊppe. Super Flot resultat og god service. IsÊr selve slibemanden var flink og hurtig og leverede et flot gulv, som vi er rigtigt glade for.
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde - både kvalitet og service fra medarbejderens side
Ligner helt nyt gulv og det var slidt !!
Dårligt resultat og dårlig kundeservice.
Vi fik slebet og lakeret vores kÞkken/alrum i september 2021, og valgte i juli 2022 så at få givet gulvet i vores stue samme behandling, da gulvet er gennemgående.
Vi havde gjort klar så firmaet kunne slibe og lakere hen over den grÊnse de var sluttet ved sidste år, så det stadig fremstår som et gennemgående gulv.
Resultatet er meget dårligt, der er slebet meget ujÊvnt hen over samlingen, og vi er nu nÞdt til at montere en skinne mellem rummene for at skjule ujÊvnhederne og de afgrÊnsninger der er lavet ved lakeringen.
Firmaet har åbenbart den politik at de ikke vil komme ud og besigtige opgaven, hverken fÞr man indgår en aftale, og heller ikke efter skaderne er sket. Svaret på vores reklamation fra ejeren på de billeder vi sendte var at han selv ville have frarådet at lave det, og at det kun kunne laves ordentligt ved at begge rum blev slebet og lakeret samtidig. Efter en lÊngere diskussion fik vi en kompensation på 1.000 kr, men det er en ringe trÞst når gulvet er Þdelagt, og prisen på knapt et år er sat op med ca. 1.600 kr. eller godt 29%.
Vi oplyste inden de gik i gang med stuen hvilken lak der var brugt i kÞkken/alrummet, så vi var sikre på at de brugte den samme. Vi kan bagefter konstatere at den ikke var den samme og at der er farveforskel, selv om de påstod at produktet var det samme.
En kedelig oplevelse som vi gerne vil advare andre imod.

SÃ¥ tilfreds!!!!
Fra fÞrste kontakt, hyggelig besÞg på vÊrkstedet for at aflevere nÞgler - vi var ikke hjem da arbejdet blev lavet - rådgivning om det bedste valg: alt var gennemfÞrt professionel, og resultatet fremragende. Det var nÊsten som at kom hjem fra ferie til en ny lejlighed.
Udfordringen var, at dÊk af; det stod jeg for, en hel dag med at pakke ned, afdÊkningsfolie overalt; det var hel ulejligheden vÊrd, da vi så det smukke resultat.
Professionel; dygtig; fornuftig prissÊtning.
Anbefales :-)
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra. Virkelig god service hele vejen igennem og flot flot arbejde. Jeg giver min varmeste anbefaling.
Flot resultat og god kommunikation
God kommunikation fra kontoret i hele forlÞbet. Vejret spiller en stor rolle, når en terrasse skal slibes og have olie. De ringede flere gange da vejret Êndrede sig, og de sikrede at vi fik lavet terrassen i det perfekte vejr og med et flot resultat til fÞlge. 4 mand kom og knoklede på til terassen var fÊrdig. Flot resultat
Ikke sidste gang vi har brugt dem.

Top professionel service her
Top professionel service her. Meget fleksible, holder aftalerne og kan deres kram. Ikke de billigste, men hver en krone vÊrd.
Det er 3
Det er 3. Gang vi har benyttet os af jer.
I overholder altid aftalen (kommer til den aftalte tid) og det er fint arbejde, som I alle gange har udfÞrt.
gulv rÊkkehus
Fik slebet gulvet på 2 etager i rÊkkehus. Alt foregik som aftalt og på et flot fagligt niveau. Gode ansatte som tog opgaven seriÞst og vejledte godt om den videre behandling af gulvet.
Fik slebet og lakeret et omrÃ¥de pÃ¥ 26âŠ
Fik slebet og lakeret et område på 26 m2.
3 X hvidpigmenteret lakering og derefter 2 x Junkers 2 komponent. Der kom 3 udenlandske mÊnd til opgaven. på kun 26 m2... Den ene kunne lidt dansk. Resultatet er med en masse mÞrke hår der er lakeret ind i lakken. Og også sand. Det er ingen fordel at 3 mand render rundt på så få m2 og taber hår/skÊg/sand. Det kostede 11.000 Kr...

Flot og professionelt arbejde
D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfÞlgende påsmÞring af olie. Gode priser. Vil helt klat anbefale dem. Samt selv bruge dem når vi skal have stuegulvet slippet nÊste gang