D.B.F. Gulvservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfÞlgende pÃ¥smÞ... もっず芋る

Den stÞrste ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven pÃ¥ sig, flere lag af mÞrtel og maling pÃ¥ gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udfÞrt pÃ¥ en enkelt dag... もっず芋る

Vi fik afhÞvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og hÃ¥ndvÊrkerne mÞdte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhÞvling af unde... もっず芋る

Fantastisk god service og flot arbejde Svarer utroligt hurtigt pÃ¥ mailhenvendelser og diverse spÞrgsmÃ¥l inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til pun... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たいのサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DBF Gulvservice Þnsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfÞrer opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhÞvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sÞrger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med lÞsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et hÞjt serviceniveau og er de rette til at sÞrge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

231件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Afslibning og lak af fyretrÊs gulv.

Afslibning og lak af fyretrÊs gulv.

FÞrst var jeg rigtig glad nu er der gået 1 år og jeg har helt fra start tÊnkt at det var mÊrkeligt at alle hjÞrner og op til fejelister er helt ru på både vores gulv i kÞkken og stue det umuligt at vaske dem da kluden hÊnger fast, og flere steder på gulvet er det mat, ved ikke om det ikke er slebet godt nok eller mangler lak.
Grunden til denne sene tilbagemelding er at vi troede at det ville Êndre sig, det er ikke sket.
Jeg sidder nu efter den dårlige anmeldelse og ser på mit flotte gulv. Jeg blev dagen efter anmeldelsen kontaktet af firmaet som ville sende en mand ud for at se på det, manden som kom ud gav os helt ret det var ikke noget godt arbejde , dagen efter blev vi igen kontaktet af firmaet som undskylder og siger at det vil de selvfÞlgelig rette op på, og det har de sandelig gjordt godt. Hvis alle firmaer var så kvikke så havde vi da ikke mange utilfredse mennesker i DK. STORT TAK FOR DET.

2020幎6月30日

Kan stÊrkt anbefale D.B.F Gulvservice

D.B.F har lavet et utrolig flot arbejde, og vi er meget tilfredse. Et andet firma havde desvÊrre lavet store fejl og mangler, men D.B.F har gjort en kÊmpe indsats for at redde gulvet. De kom ud med meget kort varsel, og vi er nu meget tilfredse med gulvet. Rigtig venlig og imÞdekommende medarbejdere, det er let at få fat i dem, og de overholder tidsplan og aftaler.

2020幎6月26日

Perfekte gulve

Perfekt arbejde ikke en finger at sÊtte på noget og jeg er selv håndvÊrker så jeg ved godt hvordan tingene skal se ud
Kan kun anbefale David’s byggefirma hvilket jeg faktisk allerede har gjort

2020幎5月25日

Jeg kan varmt anbefale DBF Gulvservice

Jeg har fået anbefalet DBF Gulvservice af min far, der også har vÊret rigtig glad for deres udfÞrte arbejde og finish.
Professionelt udfÞrt arbejde, hurtigt og effektivt, med sans for detaljer og finish og med prÊcis og udfÞrlig kommunikation.
Hermed bedste anbefalinger herfra.
Hilsen
Rasmus

2020幎5月15日

Resultat over al forventning

Vi fik slebet og lakeret et gulv, som var meget slidt. Vi fik god vejledning inden og resultatet blev over al forventning.
De kom til aftalt tid og var fÊrdige fÞr tid.
Vi er meget glade for, at vi fandt dette firma og vil klart anbefale dem.

2020幎5月12日
自発的なレビュヌ

Godt produkt i god kvalitet

God telefonisk kundeservice med oplysning om pris og proces. Det var en tryg oplevelse at der var en person som kendte processen og som kunne rådgive og vejlede telefonisk. Vi havde et fastpris tilbud som blev overholdt. De kom som aftalt og leverede et pÊnt resultat. Ryddede pÊnt op. Alt i alt en god oplevelse med et rigtig fint resultat. Ingen skrammer på vÊgge eller skidt efter de var fÊrdige. Så dygtige og omhyggelige håndvÊrkere.

2019幎11月13日
自発的なレビュヌ

Jeg havde god kontakt med David fra

Jeg havde god kontakt med David fra start til slut. Han satte sine kollegaer godt ind i arbejdet og vi fÞlte os i det hele taget meget forstået og godt behandlet. Vi blev ligeledes kontaktet i god tid da de var fÊrdige. Vi fik slebet og voksbehandlet vores gulve, som vi fik super vejledning til.

自発的なレビュヌ

Var meget glad for lakeringen af mit

Var meget glad for lakeringen af mit gulv. Der var et par steder som var for slidt til at blive ordentlig pÊne af de to lakeringer jeg fik, men han kom tilbage et par dage senere med en rest lak han gav mig og viste mig hvordan jeg kunne give det et par lag til så det blev rigtig godt. Super service!

Alt spillede!

Alt spillede. De kom som aftalt, arbejdede seriÞst, koordinerede, fulgte op og ryddede op efter sig. Og frem for alt så er resultatet blevet så flot. Vi fik slebet gulvene og derefter lakeret fÞrst med 3 gange hvid matlak og dernÊst med to-komponent lak. Det kan jeg anbefale. Vil helt sikkert bruge D.B.F. Gulvservice en anden gang.

Meget tilfreds

Meget tilfreds og har kun gode ting at sige. Fik slebet gulv og efterbehandlet med olie. Flot resultat. God rådgivning. Fagligt dygtige. Vil helt sikkert bruge DBF igen.

2019幎10月14日

СтрашМП съЌ ЎПвПлМа Пт услугОте Ма тазО

СтрашМП съЌ ЎПвПлМа Пт услугОте Ма тазО фОрЌа. ПрепПръчваЌ Ма всекО. РабПтят бързП О кПректМП.

2019幎6月25日

GennemfÞrt og prÊcist arbejde

GennemfÞrt og prÊcist arbejde.
D.B.F. formåede at forny vores gulve i 4 rum med afslibning og lakering. Gulvene var hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse og vi var i tvivl om hvordan resultatet kunne blive. Gulvene fremstår nu som nye. Kommunikationen var klar og prÊcis og de gav gode råd med forberedelsen. Bla. hvordan vi skulle håndtere fuger i det Êldste gulv. De tre medarbejdere var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores 4-5 sals taglejlighed med en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Der var ingen skader i gulvet, paneler eller omgivelser. Der var pÊnt rengjort bagefter.
Kan klart anbefales.

2019幎6月17日

slebet og lakeret parketgulv

Jeg har lige haft DBF til at slibe gulv i min nye lejlighed, fÞrst i den ene halvdel, hvor der havde vÊret gulvtÊppe tidligere. Det blev virkelig flot, de var bare dygtige. Jeg fik et skriftligt tilbud med flere muligheder for finish, og god vejledning undervejs. De var også rigtig sÞde til at forklare, hvordan jeg selv kunne friske gulvet op i den anden halvdel af lejligheden.
Jeg endte med at vÊre så glad for deres arbejde, at jeg bad dem om at gÞre det. Jeg fik et godt tilbud som tilbagevendende kunde :-) og det blev vildt flot der også.
Ingen skrammer på noget, pÊnt ryddet op, rigtig god service og flinke folk. Min eneste anke var, at man skulle betale på dagen, jeg ville foretrÊkke at kunne betale en faktura, men dette er åbenbart normalt i branchen (jeg fik samme betingelse fra andre firmaer).

2019幎6月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。