Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... ãã£ãšèŠã
Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... ãã£ãšèŠã
Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een perfect bedrijf in een woord!
Het is een goed en betrouwbaar bedrijf, alles liep eigenlijk vanaf het begin al op rolletje! Keurig te woord gestaan, en een vakkundige monteur over de vloer gehad!
Goede service op de afgesproken tijd enâŠ
Goede service op de afgesproken tijd en de monteur gaf nog handige tips
Monteur was meer dan twee uur te laat
Monteur was meer dan twee uur te laat. Er werd wel excuus gemaakt. File natuurlijk en vergissing in het tijdblok.
Tevreden
Verkoop en installatie zijn prima verlopen en afspraken keurig nagekomen. In de facturatie ging het mis en was een aanpassing in de offerte niet meegenomen. Dat is na melding hiervan direct en gepaard gaande met een excuus gecorrigeerd.
Een goed advies gehad en professioneelâŠ
Een goed advies gehad en professioneel geplaatst zeer tevreden bedankt jongens Top
Zonnepanelen
Vorige week zijn bij mij de zonnepanelen en thuis batterij geplaatst. Een bedrijf wat met je mee denkt. Helemaal top!
Erg tevreden
Erg tevreden met dit bedrijf. Goed te woord gestaan en een mooie offerte ontvangen.
Vriendelijke monteurs, die weten wat ze doen. De installatie is heel netjes gedaan en kwalitatief afgeleverd. Tevens een onderhoudsabonnement afgesloten.
Ik ben zeer tevreden!
Super tevreden! Een aanrader!
Super tevreden met dit bedrijf. Goed te woord gestaan en een mooie offerte ontvangen, die in vergelijking met andere bedrijven een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.
Telefonisch netjes te woord gestaan, vriendelijke monteurs, die weten wat ze doen. De installatie zelf was heel netjes gedaan en kwalitatief afgeleverd. Direct een nieuwe aanvraag gedaan voor een airco en ze bieden ook mooie onderhoudsabonnementen aan.
Ik ben zeker tevreden!
thuisbatterij solaredge
Offerte aangevraagd voor een thuisbatterij van Solaredge en dezelfde dag nog alles uitgebreid toegestuurd gekregen. Vorige week is de thuisbatterij geplaatst en dit is netjes en strak opgeleverd! Monteurs waren erg vriendelijk en kundig.
Er wordt goed mee gedacht en eerlijkâŠ
Er wordt goed mee gedacht en eerlijk advies gegeven. Prettig in de omgang en uiterst service gericht.
2e keer dat ik met deze firma zakenâŠ
2e keer dat ik met deze firma zaken doe. wederom keurig geholpen
Snel en goed
Ik ben blij met t resultaat van de zonnepanelen. Netjes en snel gelegd. Ook de offerte was goed en snel geregeld, daarna fijn contact gehad.
Ik was al blij met m'n cv ketel vandaar ook voor zonnepanelen bij de eilanden gebleven. Wie weet ook voor airco in de toekomst.
Na plaatsing nieuwe Vaillant ketel isâŠ
Na plaatsing nieuwe Vaillant ketel is de thermostaat verkeerd aangesloten
Twee dagen later is er een monteur gekomen, na videotelefoonverbinding met collega is er na 3 uren proberen ook toen de thermostaat verkeerd aangesloten,ondanks mijn verwijzing naar de elektriciteits installatiehandleiding blz 84 en 85 is er niet naar gehandeld en werd er een nieuwe thermostaat aanbevolen
Weer 5 dagen later is er door een andere monteur e.e.a goed aangesloten
Al met al heeft dit ons ⬠29 ekstra aan gas gekost terwijl dit niet nodig geweest was
First time right
First time right! Kwaliteitsfirma, Professionele informatie verstrekt, vakkundig geïnstalleerd en werkt top.
Geweldige service en concurrerende prijs
De offerte was duidelijk en qua prijs erg aantrekkelijk. De werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. We zijn erg blij met onze nieuwe cv-ketel!
.plaatsen nieuwe CV Ketel.
Een goed bedrijf. Houden zich aan de afspraken. Een hele kundige monteur netjes à lles afgewerkt.Er was ook snel een datum gepland. Heel blij mee als je in de kou zitð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ