De Eilanden Installatie Techniek レビュヌ 182

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Flut bedrijf !

Ben 2,5 maanden bezig geweest om te trachten een onderhoudscontract voor mijn CV ketel bij dit bedrijf af te sluiten, tot 3 maal toe wekenlang moeten wachten op een reactie van dit bedrijf en deze reacties kwamen dan uiteindelijk na WEER een email gestuurd te hebben. Uiteindelijk de moed maar opgegeven want als het onderhoud ook zo uitgevoerd wordt.............

2025幎2月25日

Wat een balentent!

Wat een balentent!! Nog geen 1 ster waard.
Komen afspraken niet na verstaan hun vak niet en liegen zo veel dat ze het zelf geloven.
Mensen doe jezelf dit niet aan ik heb vanaf november 2021 tot aan nu alleen maar ellende gehad.
Monteur te laat of komen helemaal niet,ik ben me boormachine vergeten heb jij er een?
Ik ga het dak niet op want ik ben zzp,en zo kan ik nog wel effe doorgaan.

2024幎12月12日

Heel slecht

Absoluut geen aanrader voor het plaatsen van een warmtepomp. Blijkbaar zijn zij er nog niet deskundig genoeg voor. Werkelijk alles gaat verkeerd. Eerst werd er een warmtepomp aangeraden bij thuisbezoek, waarvan bij plaatsing bleek
Absoluut geen aanrader voor het plaatsen van een warmtepomp. Blijkbaar zijn zij er nog niet deskundig genoeg voor. Werkelijk alles gaat verkeerd. Eerst werd er een warmtepomp aangeraden bij huisbezoek, waarvan bij plaatsing bleek dat hij niet door het trappengat kon. Bij de uiteindelijke plaatsing is er een koppeling niet goed aangedraaid. Ze zijn daar 3 keer voor terug gekomen, maar uiteindelijk hebben wij zelf het probleem gevonden. Laatste keer dat de monteurs kwamen, zijn zij vergeten om het slangetje van het condenswater terug te plaatsen in de pijp. Daarna liep het condenswater via het plafond naar beneden. Deze lekkages leiden uiteindelijk tot schimmelvorming. Maar het ergste van alles is dat wij inmiddels een extreem hoog energieverbruik hebben. Hebben de thermostaat lager staan dan aangeraden (20 graden) en ook de watertemperatuur lager gezet. Zelfs op een zonnige dag van 7 graden met 5 uur zon hebben wij een verbruik van 53KW, €18 (bewust niet gedoucht en geen wassen gedraaid. Volgens De Eilanden komt het grote verbruik door de weersomstandigheden. Dat belooft wat als het gaat vriezen.
Mocht iemand die er wel verstand van heeft weten hoe dit komt, laat het ons alstublieft weten.
Wij zijn teneinde raad en zouden het liefst van de warmtepomp af willen. Deze kosten zijn niet normaal. We hebben enorme spijt.

2024幎9月2日

Ruim 8 jaar een onderhoudsabonnement

Ruim 8 jaar een onderhoudsabonnement bij dit bedrijf gehad en zij kwamen dan 1x per 2 jaar langs en binnen een kwartier was de monteur weer weg. Inmiddels hebben wij een ander vakkundig bedrijf ingeschakeld. Die vakkundige monteur constateerde dat de filters vol met stof zaten en een pakking tegen koolmonoxide zeer slecht was. Deze monteur was zeer vakkundig en is normaal gesproken een uur bezig met een onderhoudsbeurt. Hier blijven wij dus ook bij.

2024幎11月21日

Defect paneel onder garantie

In april dit jaar gemeld dat 1 van de 9 door de Eilanden in 2018 geinstalleerd zonnepaneel niet meer goed werkt, levert te weinig wh en komt zodoende in aanmerking voor vervanging onder garantie. Ongeveer 20 emails verder en dus ook de zomer voorbij is het defecte paneel nog steeds niet vervangen onder het mom van de bij u geinstalleerde panelen zijn niet meer verkrijgbaar. !!!!!

2024幎10月20日
5぀星のうち3の評䟡

Het functioneert, alles wordt opgelost, maar rommelig proces en installatie

Nieuwe CV ketel en multisplit airco met 2 binnenunits laten plaatsen.
Uiteindelijk werkt alles en is een en ander hersteld, maar het heeft bizar veel tijd gekost (van zowel De Eilanden als mij) en je moet steeds de boel in de gaten houden.

Proces van adviseren en inmeten is uitstekend, geen verkooppraatjes, eerlijk advies.
Installatie lijkt okee te verlopen, op enig moment kregen de monteurs blijkbaar haast en is het zeer rommelig gegaan. Voorbeelden hiervan: er moest een gat in betonnen dak geboord worden voor de elektrakabel naar de airco buitenunit. Dit is gebeurd zonder enige vorm van stofafzuiging, drie uur bezig geweest met opruimen. Op veel plekken ligt afval: in de meterkast veel afgestript materiaal van kabels. Ook in de meterkast (met dus gevoelige apparatuur) zonder stofafzuiging gaten geboord.
Het meest storende is vervolgens dat de Eilanden bij contact opnemen steeds iemand stuurt om het op te lossen, maar het verzoek om een telefoontje te krijgen om dit te bespreken wordt niet op gereageerd. Het kost hen uiteraard veel tijd, maar mij ook. Moet continu thuis blijven en in de gaten houden.
Na installatie moet de CV ketel die een enorma harde en hoge piep geeft, door 6 monteurs worden gerepareerd, uiteindelijk door Remeha zelf, kon de Eilanden op zich niet veel aan doen. Echter, bij installatie is de boel niet goed gecontroleerd. De eerste monteur die wordt gestuurd voor reparatie heeft geen apparatuur om af te stellen, de tweede staat om 7 uur voor de deur, ipv de afgesproken 8 uur en geeft aan dat dit geluid zo hoort. De volgende monteur hoort de enorme piep in de ketel niet. Blijkt dat oudere mensen deze hoge toon niet horen. Uiteindelijk heeft Remeha (de tweede monteur die is langsgeweest, de eerste hoorde ook de piep niet) veel onderdelen vervangen en bleek het het gasblok dat dit geluid gaf.

De dakgoot was gaan wijken na installatie van de airco en afvoerbuis van CV zat waterpas, moet blijkbaar op afschot. Monteur die kwam om het op te lossen was te laat, geen telefoontje gekregen. Buis opgelost, maar geen kit bij zich om dakgoot te herstellen. Week later de volgende monteur.. Is 1,5 uur te laat en heeft verkeerde kit bij zich, heb ik zelf moeten constateren. Weer een week later retour met juiste kit, nu netjes opgelost, maar ik mag zelf nog schilderen.

Vervolgens druppelvorming aan de kabelgoot van de airco binnen. Blijkt stukje isolatie op een aircobuisje te ontbreken, wederom een monteur langsgeweest om het te herstellen. De mensen die aan de lijn komen, zowel voor verkoop, als herstel en onderhoud zijn zeer keurig. Ook de monteurs zijn op zichzelf nette mensen. Ik heb de medewerker toen de monteur 1,5 uur te laat was gevraagd om hun leidinggevende terug te laten bellen.

Met zoveel klachten en na het expliciet vragen om gebeld te worden om dit te bespreken, had ik een telefoontje verwacht om dit door te nemen. Er komt geen telefoontje, maar....een mail met welgemeende excuses en een tijdstip voorstel om het volgende gebrek weer te herstellen. Nogmaals, alles functioneert nu, excuses worden door de medewerkers netjes aangeboden en alles dat niet goed is wordt hersteld.

Maar steeds moet ik het in de gaten houden, komen monteurs niet op het afgesproken tijdstip (zonder dat even een belletje volgt dat men later is, hetgeen prima zou zijn) en ik begrijp in deze situatie niet dat er niet even een telefoontje is gekomen van de eigenaar.

Kortom, het functioneert, alles wordt opgelost, maar rommelig proces en installatie.

2024幎6月9日
5぀星のうち2の評䟡

Een cv ketel en hybride warmtepomp

Een cv ketel en hybride warmtepomp laten plaatsen Deze zijn keurig geplaatst Voor de CV en warmtepomp een onderhoudscontract Cv ketel keurig uit gevoerd Warmte pomp een lachertje Monteur heeft de kap eraf gehaald en er weer op gezet Buitenunit door het raam gekeken waar deze hing En dat voor 105 euro per jaar Met 1 keer in de twee jaar onderhoud

2024幎8月23日

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden over de wijze van prijsaanbieding, het contact met de verkoopafdeling, planning en als laatste de installatie. De monteur stond netjes op tijd voor de deur en heeft prima werk afgeleverd. Vóórdat hij vertrok nog wat tips gegeven over de instellingen. Ik raad de Eilanden Installatie aan iedereen aan!

2024幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Instalalatie van ons airco systeem

Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering.

Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juiste, de overige zaten op 50/60 capaciteit om een paar honderd euro te besparen.

Dit bedrijf was de hoogste in prijs, maar daarvoor wel de juiste apparatuur en service.

Topzaak, topservice, vakmensen.

Na nachten van 28a30 graden, klam en zweet, afgelopen nacht als een roos geslapen, niet bezweet en klam.....top.

Mvg

John Toet