Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... ãã£ãšèŠã
Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... ãã£ãšèŠã
Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Probleem afspraak houden
Het bedrijf zegt op de datum van instaleren af. Na telefonisch contact een nieuwe afspraak maar gaat volledig voorbij aan de ongemakken van de consument. (Actie reactie) was de reactie op de nieuwe afspraak. Tevens een terugbel afspraak met een leidinggevende moet nog steeds gebeuren. Kantoor ruim onvoldoende. Monteurs trekken met hun kennis flexibiliteit en oplossend vermogen het bedrijf omhoog. Nog niet klaar met dit!
Goede voorlichting
Goede voorlichting, vriendelijke mensen, snelle reactie.
Telefonische bereikbaarheid kan beter.
professionele monteurs
Zelfstandig oplossingsgerichte monteurs, snel en technisch goed onderlegt. Uitleg van het uitlees gedeelte via de app was helaas summier. Maar met gezond verstand kom je er wel uit.
Cv ketel netjes geïnstalleerd
Cv ketel netjes geïnstalleerd. Toch wel vreemd dat het sjouwwerk met bewoner moest. Geen groot probleem, maar toch. Verder werd de thermostaat gemonteerd, maar instellen moest bewoner maar op z'n gemak zelf uitzoeken.
De installatie was goed maar eenâŠ
De installatie was goed maar een lekkage was pas na 3 keer opgelost
Duidelijke offerte en alles is op tijdâŠ
Duidelijke offerte en alles is op tijd geleverd en geïnstalleerd
Zelfs niet 1 ster waardig...
Zelfs niet 1 ster waardig...
De vertegenwoordiger kwam langs voor een warmtepomp. Zeer vriendelijk en legde alles goed uit. Offerte gemaakt en wij gingen akkoord. Moest een dag vrij nemen, tussen 9 en 10 zou de monteur komen. Om 11 uur zijn we maar gaan bellen want er kwam niemand.Hij had er nog een klus voor werd er gezegd.. beetje raar want met een warmtepomp plaatsen ben je niet met 3 uurtjes klaar. Een uur later werden we gebeld door een stratenmakers bedrijf?? deze persoon vertelde dat hij het niet meer zou redden en zou de volgende dag wel komen!! Vergeet het maar! We hebben gezegd dat hij helemaal niet meer hoefde te komen. Sorry maar dat zijn geen afspraken zeg!
De eilanden heeft niet eens gebeld en maandag kregen we een mail (lekker makkelijk) dat ze het jammer vonden dat wij de aankoop ongedaan maakte. Ook reageerde ze op een review dat ze aangeboden hadden om op zaterdag te komen, wat dus absoluut niet waar was.

Ingehuurde monteurs
Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van externe monteurs/ ZZP-ers die niet te herkennen zijn als zijnde werkzaam voor de Eilanden. Laatste ZZP-er kwam met zân tweeen, gaf direct aan dat het ergens anders aan lag, was bijzonder onvriendelijk en liet de boel slordig achter

De Eilanden Installatie Techniek ããã®åç
Fijne monteur met verstand van zaken
Fijne monteur met verstand van zaken. Waar twee andere bedrijven er niet uit kwamen, zijn wij door De Eilanden goed geholpen. Binnen no time was het probleem aan onze zonnepanelen gevonden en opgelost.
Top bedrijf!
Bij mij zijn afgelopen week zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst.
Wat een vriendelijke hardwerkende monteurs die denken in oplossing in plaats van problemen. Alles werd netjes uitgelegd.
Ben zeer tevreden en van mij krijgen ze een dikke TIEN
Uitstekende service het bedrijf maar ook de monteur
Uitstekende service van zowel de Eilanden als de monteur die de Intergas Xtreme 36 CW5 heeft geïnstalleerd. De monteur een keiharde werker, en heeft zeer netjes gewerkt. In eerste instantie zou deze CV ketel niet passen op de oude plek, naar aanleiding van de foto's en maten is er gerekend bij de Eilanden en paste het wel. Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Helaas kan ik maar 5 sterren geven anders waren het er 6.
Top bedrijf
Top bedrijf. CV-ketel, airco en zonnepanelen laten plaatsen. Goede en snelle service.
Tevredem klant
Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een zeer goede dienstverlening noemen.
Ook gaat onze dank uit naar de 2 monteurs (Karel en Jimmy),die bij ons de CV hebben geplaatst.
Die hebben de werkzaamheden met liefde voor hun vak volledig tot onze tevredenheid uitgevoerd.
Dit ervaren wij als een zeer prettige samenwerking.
Nogmaals hartelijk dank.
Complimenten aan de-eilanden snel en netjesâŠ
Complimenten aan de-eilanden snel en netjes geholpen. Cv-ketel ziet er weer keurig uit.
Goed bedrijf
Ik ben tevreden over dit bedrijf. De monteurs zijn vriendelijk en werken netjes. De klantenservice is makkelijk te bereiken en afspraken worden nagekomen.

Fijn geholpen
Offertetraject en contact goed verlopen. Afspraken goed gemaakt. Kundige en vriendelijke monteurs.
Supervlot en netjes geleverd
Really really worst maintenance andâŠ
Really really worst maintenance and kind of get the feeling of cheated.. I went for subscription with them and during their first visit, they cleaned and did regular maintenance and within 2 weeks had issues again, they came and change some parts and switched the mode to eco mode to save energy which I did not accept to do. but they did and afterwards no hot water, then again made an appointment and they changed the mode to back and charged me again. overall very bad experience, so I paid 3 times of one maintenance. Customer service is horrible.
Waardeloos onderhouds abbonement.
Wij hebben een cv install. van De Eilanden met het beste onderhouds abb. Nu, na problemen met de warmtewisselaar zegt men dat dat alleen door Remeha zelf mag worden opgelost.Wij wachten al 14 dagen op een monteur. 'Voor 10 uur gebeld de zelfde dag opgelost' is dus een farce... betaal ik dáár â¬110 voor?ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ