Ik had een boodschappen trolley besteld. Deze was defect. Contact opgenomen met De Boer lederwaren. Werd er vriendelijk te woord gestaan met een medewerker. Communicatie via mail verliep ook prima. Eé... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het product (onderdeeltjes van milano) werd heel snel verstuurd . De kleur van het steentje viel tegen . Na het terugsturen stond het aankoop bedrag weer snel op m'n rekening . Heel prettig en klan... ãã£ãšèŠã
Ben zeker geslaagd, een mooi iets een pet die je gelukkig maakt, lang naar gezocht, en nu gevonden, wat een waardevolle ervaring!! Zo mooie coupe, je voelt je in alles boven alles uit, wie je bent, om... ãã£ãšèŠã
De tas die ik wilde aankopen was er niet in de gewenste kleur. De volgende dag wist ik dat ik ze nog kon krijgen. Dezelfde avond de bestelling geplaatst en de volgende middag thuis geleverd . Vlotte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zebra crossbodytas kleur champagne
Leuke tas en prachtige kleur.
Snelle service en leuke webshop.
De tas inmiddels supersnel ontvangen
De tas inmiddels supersnel ontvangen, ontzettend goed verpakt en in prima staat. Prettige indeling , veel ruimte en toch niet te groot. Ben er dan ook enorm blij mee. Ik hoop er lang van te kunnen genieten.
De prijs meer dan waard.
De bestelling werd volgens afspraakâŠ
De bestelling werd volgens afspraak geleverd.
Super snelle levering !
Super snelle levering !!
Dank je wel.
Hele goede service!
Hele goede service!! Was wat mis met de rits van mijn tas. Hebben ze fantastisch opgelost!
de zoveelste sleuteletui van julie
Mooie tas
Mooie tas, soepel leer. Makkelijk besteld en binnen 3 dagen in huis. Echt top !!
snelle levering
werd snel geleverd
werd snel geleverd, ziet er mooi uit en de telefoon past er prima in
Mooie koffer
Hele mooie kleur. De koffer is lekker royaal, er kan veel in en fijne verstelbare handgreep tot goede hoogte in te stellen. Wieltjes rijden heel soepel.
Mooie riem en snel geleverd
Perfect
Ruime keuze, goede zoek functie, snelle levering en ook nog volgens afspraak
Betrouwbaar en vlotte afhandeling.
Na even googlen naar leren riemen kwamâŠ
Na even googlen naar leren riemen kwam ik al gauw bij de Boer lederwaren en Bijoux terecht voor een niet al te dure riem.
De aankoop van de Timbelt leren gleufjes riem 4 cm zwart ging eenvoudig. De riem ziet er goed en leuk uit. Door de gleufjes is het handig op elke gewenste lengte te dragen, mits je de goede lengte van de riem hebt besteld natuurlijk ð.
De bestelling werd ook snel geleverd.
Broekriem bruin
Alles was prima geregeld, geheel volgens afspraak!
Super snelle service en kwam netjesâŠ
Super snelle service en kwam netjes ingepakt thuis. Duidelijke communicatie via de mail. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Blij met mijn boodschappentas
Uitstekende kwaliteit van de canvas boodschappentas Beagles. Goed verpakt en - hoewel dat van mij niet hoeft - toch binnen één dag bezorgd. Informatieve en overzichtelijke website.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã