䌁業情報

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Wow!

Wow!! Er et fattigt ord efter den fest Kasper leverede til vores livs stÞrste dag, vores bryllup!! En så vild stemning du skabte til vores fest, vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. KÊmpe anbefaling her fra!!

2025幎10月18日

DeCain からの回答

Det er mig der siger wow! En dj er aldrig bedre end gÊsterne, og i forstod at feste og danse! Tak for de rosende ord

DJ til vores bryllup

Vi havde hyret Kasper som DJ til vores bryllup, og han stod for en svÊr opgave at skulle gÞre et bryllupspar med to helt forskellige musiksmag glade, trods udfordringen, mesterede han det bedre end vi overhovedet kunne have forestillet os. Han kom mens vi var i kirken og stillede op, sÃ¥ alt var klar og han ikke forstyrrede med opstillingen pÃ¥ noget tidspunkt under reception eller middag da der var trang plads. Han fyrede op for en fantastisk fest! KÊmpe anbefaling herfra, han formÃ¥ede at hive alt fra 25 til 65+ pÃ¥ dansegulvet 🥳

2025幎8月30日

DeCain からの回答

Det er altid en fornÞjelse at blive udfordret med musik, og det var en fest der bare blev ved og ved 😅👌

Fantastisk dj, kÊmpe anbefaling 🀩

Vi havde Kasper ude og spille til vores bryllup i går, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse.
Mega god dj som bare har styr på det hele. Lys, lyd og rÞgmaskine.
Han var super god til at fornemme vores gÊster og stemningen, og vi havde en fantastisk fest.
En kÊmpe anbefaling her fra 🀩🥳

2025幎5月24日

DeCain からの回答

Mange tak for ordene! FornÞjelsen er på min side :)

En varm anbefaling

Vi kan give DJ DeCain vores varmeste anbefalinger!

Han spillede til vores bryllup. Han kom og satte op uden postyr. Kontakten inden festen var hurtig og nem. Udstyret var fedt og der var gode lyseffekter, som virkelig gjorde en forskel på dansegulvet.

Han gik op i at vide hvilken slags musik vi Þnskede at hÞre til festen og ramte totalt plet med det der blev spillet. Et perfekt sammenspil mellem nyt og gammelt musik. Der kom gang i dansegulvet og festen fuldstÊndig som Þnsket.

Derudover var prisen som vi fik tilbudt også rimelig.

2024幎5月4日

DeCain からの回答

Rigtig hyggelig fest, i hyggelige lokaler! Tak for anmeldelsen! :)

Decain / Kasper leverede bare varen!

Decain / Kasper leverede bare varen!
Fuldendte vores fantastiske bryllupsfest.

Wauw! Og hans samarbejdspartnere PALU. Fantastisk! Hvilket gÊsterne ogsÃ¥ sagde hele aftenen. 🪩🕺🎶

Skal vi holde fest igen - ja, så tÞver vi ikke med hvor vi ringer hen.

Tak Kasper, Peter og Niklas.

2023幎9月23日

Klasse DJ!

Klasse DJ!!

Kasper leverede simpelthen bare varen. 🥳

Vi afholder hvert Ã¥r byfest og har haft mange dj’s, bands osv. Men men men, det her show var for fedt🥳🀩

Mega godt musik til alle aldre, fedt lysshow og fantastisk person.

Kasper bliver booket til nÊste Ã¥r. Det er helt sikkert😎

Så hvis du vil have en fest, så giv Kasper et ring!

StÊrkt🥳🀩😎

2023幎7月1日

Klasse DJ

Kasper spillede til min 30 års fÞdselsdag i marts måned, og det blev en kÊmpe fest takket vÊre ham. Der var flere gange under festen, hvor ALLE! Ikke de fleste, men ALLE var med på dansegulvet.

Kasper kom og stillede op under middagen, og var dygtig til at tilpasse stemningen og langsomt geare op til dansegulv.

Åben for Þnsker og holdte gang i festen hele vejen.

Alt fungerede og der var styr på alt, helt fra booking til festen sluttede.

Kasper har alle mine bedste anbefalinger.

God fest 🥳

2023幎3月11日

DeCain からの回答

1000 tak for de flotte ord! Det var en fantastisk fest! :)

Professionel og personlig DJ

DeCain spillede til min hustrus og mit bryllup, og jeg kan med tryghed i stemmen anbefale Kasper til andres store aftener og fester.

Han formåede at gÞre sit DJ-arbejde corona-sikkert, mÞdte op i god tid, var omskiftelig, når folk ville have deres musik på, sÞrgede for en meget varieret og rammende musikaften, og så er han bare et gennemfÞrt rart, nede-på-jorden menneske at kommunikere med op til arrangementet.

Hvis du vil vÊlge en DJ, der formår at vÊre både personlig og professionel på én og samme tid, synes jeg, du burde vÊlge ham. Vi var utroligt lykkelige over vores valg!

2022幎4月2日

Super dygtig DJ

Super dygtig DJ - så skal du bruge en DJ i Nordjylland, så tÞv ikke med at tage fat i DeCain! Jeg har hÞrt ham til adskillige fester og bryllupper!

Han spiller musik alle kan li' ung som gamle! - og med flot setup af lys og lyd!

2021幎9月11日

DeCain からの回答

Tusind tak for de varme ord 🕺🎉

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。