レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik ben niet tevreden over mijn diamant painting, ik heb nog geen derde gedaan van mijn painting en ik heb nu al zes verschillende kleuren van steentjes die op zijn Ook van de rest zie ik nu al d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meerdere keren bij de Diamond Painter besteld en in super goede kwaliteit telkens binnen gekregen. Kleuren zijn mooi en ze staan al snel op de stoep met je bestelde producten. Echt een aanrader dus... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. 手工芞品
  3. 絵画

圓該䌁業による蚘述

Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Ik ben niet tevreden over mijn diamant

Ook van de rest zie ik nu al dat ik er veel zal te kort hebben
De symbooltjes zijn ook heel onduidelijk en de steentjes blijven niet goed plakken, vele komen los
Ik zal niet anders kunnen dan ermee ophouden
Het is nochtans niet mijn eerste dat ik maak dus heb wel wat ervaring
Neen, dit is zeker niet voor herhaling vatbaar

2026幎1月11日

Redelijk

Ik heb redelijk lang op mijn bestelling moeten wachten, terwijl er op de website stond: vandaag bestellen, morgen in huis.
Toen ik mijn bestelling ontving begreep ik waarom deze zo lang op zich had laten wachten.
Het pakket kwam namelijk gewoon uit China.
De afbeelding en steentjes zien er overigens goed uit, maar of het beschermfolie het einde van het project gaat halen (met de huidige warmte) valt nog te bezien.
Het zit elke keer erg vast aan de ondergrond en het lijkt erop dat de lijm van het canvas los komt bij voorzichtig open trekken om een stukje te painten.
Dat vind ik een duidelijk minpunt.

2025幎6月28日

Dediamondpainter からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de levertijd en kwaliteit van het beschermfolie niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Geweldig

Geweldig, goede service

2025幎2月1日

Dediamondpainter からの回答

Heel erg bedankt voor je fijne woorden en dat je de moeite nam om een review te schrijven – dat waarderen we echt!

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verzorgd verstuurd en een mooi compleet pakket.
Ben er heel blij mee

2025幎1月31日

Dediamondpainter からの回答

Fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om alles snel en goed te verzorgen, en het is geweldig dat het pakket helemaal naar wens was. Bedankt voor je positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Ikheb een schilderij gemaakt van mijn
overleden vrouw

Ik heb een schilderij gemaakt van mijn overleden vrouw, hij is zo mooi en als het een mooie foto is van goede kwaliteit.

2025幎2月1日

Dediamondpainter からの回答

Het spijt me voor je verlies. Wat een prachtig gebaar om een schilderij van je overleden vrouw te maken. Het klinkt alsof je veel liefde en zorg in het werk hebt gestoken. Ik ben blij dat je tevreden bent met het resultaat!

5぀星のうち5の評䟡

Er zitten hele leuke items bij

Er zitten hele leuke items bij, die of een herinnering voor me zijn of gewoon een aanwinst aan de muur

2025幎3月9日

Dediamondpainter からの回答

Wat fijn om te horen! Het is altijd leuk om iets te hebben dat zowel persoonlijk als decoratief is. Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk blijven ze je herinneringen op een mooie manier vastleggen!

5぀星のうち4の評䟡

Jullie doen het goed. Als ik een vraag heb krijg ik snel antwoord. De vriendelijkheid is ook prettig

2024幎12月31日

Dediamondpainter からの回答

Dank je wel voor je mooie feedback! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle antwoorden en de vriendelijkheid. We staan altijd voor je klaar.

Fantastische bloemstukken

Fantastische bloemstukken, uitstekende kwaliteit, zorgvulldig verpakt en verstuurd

2024幎12月3日

Dediamondpainter からの回答

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de bloemstukken en de verpakking.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit! Mooie kleuren! Goede verpakking!

2024幎11月2日

Dediamondpainter からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit, kleuren en verpakking. Veel plezier met je Diamond Painting! 😊

Top!

Als kado voor kerst een painting van jullie gekregen
De painting ziet er mooi duidelijk uit!
En ook nog een mooi ziplock zakje waar alles in zit wat je nodig hebt!
Dik tevreden!😊

2025幎1月2日

Dediamondpainter からの回答

Dank je wel voor je mooie review! We zijn zo blij dat je tevreden bent met de painting en de verpakking. We hopen dat je veel plezier hebt met het maken van je kunstwerk! 😊

2024幎11月3日

Dediamondpainter からの回答

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, top bedrijf!

Geweldige service! Na een poosje gewacht te hebben op mijn bestelling,zou het dan 9 december geleverd worden. Ik kreeg dan ook bericht dat het geleverd was....maar niets was minder waar...ik had niet eens de auto gezien die het geleverd zou hebben! Ik kon snel contact krijgen met de webshop en heb het vandaag binnen gekregen! Super blij mee! Helaas kan ik niet beginnen...heb een tennisarm gekregen van al die steentjes leggen, maar 2025 gaan we er weer tegenaan!

2024幎12月20日

Dediamondpainter からの回答

Wat fijn om te horen dat je je bestelling eindelijk hebt ontvangen! Het spijt ons dat het wat langer duurde, maar we zijn blij dat je tevreden bent met de service en het product. Wat vervelend van je tennisarm, hopelijk herstel je snel! In 2025 ben je er weer helemaal klaar voor! 😊

Als je in de tussentijd vragen hebt, laat het ons gerust weten. Veel succes en plezier met je Diamond Painting als je weer begint!

Prima

Netjes verzorgd, en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

2024幎9月2日

Dediamondpainter からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! We zijn blij dat alles netjes verzorgd was en dat je goed op de hoogte werd gehouden. Bedankt voor je positieve feedback!

Steentjes

Gewoon altijd verzorgd en goed geleverd.

2024幎9月2日

Dediamondpainter からの回答

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering altijd goed en netjes verloopt. We blijven ons best doen om dezelfde kwaliteit te leveren. Happy Diamond Painting!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。