䌁業情報

3. 電気自動車充電スタンド
  4. 倪陜゚ネルギヌ斜工請負業者
  5. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Defisat Solar NV is een bedrijf gespecialiseerd in groene energietechnieken voor particulieren en bedrijven. Wij begeleiden alle zonnepanelen-, thuisbatterijen-, laadpalen- en allerhande groene projecten van A tot Z, dit steeds met een persoonlijke, opgeleide en gespecialiseerde aanpak. Omdat wij weten dat groene energie de dag van vandaag zo belangrijk is, updaten wij dagelijks onze kennis en kunnen om jou een zo goed mogelijke service en uitleg aan te kunnen bieden. Defisat Solar NV staat garant voor een totaalervaring met de nodige technische opvolging zowel voor, tijdens als na het algehele project. Onze jarenlange en betrouwbare expertise van vandaag zorgt voor de toekomst van morgen. Vraag snel jouw persoonlijk en vrijblijvend bezoek.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Un engagement total !

Il y a beaucoup de sociétés qui posent des panneaux solaires mais j'ai été vraiment satisfait de la volonté que les équipes de Défisat Solar on fait preuve. Le dossier était un peu complexe mais j'ai peu compter sur eux comme on le peut rarement. Mon systÚme est 100% opérationnel et ils n'ont pas regardé à la dépense pour arriver à une solution qui est à la pointe. Donc un grand bravo à toute l'équipe et je les recommande en mode XXL !

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Travail exceptionnel en terme d'équipe ou technique

Bonjour à tous

Je suis impressionné par le sérieux de cette société.
Explications claires. Comment dire ..., on vous vent ce dont vous avez besoin. Pas de recherche de profits à tout prix et installation de qualité. D'ailleurs, mon pÚre m'en avait fait part. Ce qui m'avait poussé à ne pas faire d'autres devis.

Un service aprÚs vente à toute épreuve. Du patron à la secrétaire. Que ce soit en terme technique ou relation à la clientÚle.
De nos jours, cela m'impressionne vraiment!
SincÚrement, bravo à toute l'équipe.
Bien à vous
Christophe Brunotti

2026幎2月26日

Ook support is top!

Nieuw contact gelegd met deze mensen om te kijken hoe ik het hele systeem met nieuwe laadpaal kan optimaliseren en kijken hoe ik het overschot aan elektriciteit door de toch wel grote opbrengst te kunnen minderen. Dadelijk antwoord gekregen van Dimitri en niet zomaar een antwoord maar een hele uitleg. En ook niet zomaar een antwoord dat laat blijken dat Dimitri de communicatie gelijk wil stoppen. Neen, hij stelt vragen om mee te denken in wat mijn doelstelling moet zijn. Opnieuw: TOP!

2025幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Afspraak gemaakt en meneer komt niet. Achteraf belt de secretaresse dat meneer het te druk had. De secretaresse zou ons terugbellen voor een nieuwe afspraak maar nooit gebeurd. Ben blij dat ik niet met deze firma in zee ben gegaan.

2023幎3月1日

Zeer tevreden

Zeer tevreden!
Panelen waren snel geplaatst. Duidelijke uitleg en dienst naverkoop. Reageren snel en klantvriendelijk. Niks op aan te merken. Ga er in de toekomst nog beroep op doen.

2022幎12月9日

Zeer betrouwbaar bedrijf

Zeer betrouwbaar, loyaal en efficiënt werkend bedrijf.
Medewerkers en directie oprecht vriendelijk en toegankelijk om samen met klant tot de optimale keuze te komen Zonnepanelen van uitstekende kwaliteit, plaatsing door bekwame techniekers tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader! Dank je Defisat.

2023幎3月29日

Placement panneaux solaires

Placement panneaux solaires. Nous avions demandé offre de prix à 4 sociétés. Defisat était la seule société à déléguer un responsable sur les lieux qui a pris 2h30 à tout vérifier, mesurer et à répondre précisément à toutes questions. Le prix demandé était le moins disant par rapport à une autre société travaillant avec le même matériel (Solar Edge et Sun Power) . Le délai de mise en route du chantier a été respecté. Les ouvriers ont travaillé proprement. TrÚs bons contacts avec DEFISAT à tous niveaux. Nous les remercions pour le suivi du chantier et les recommandons vivement.
France Burlet

2023幎2月23日
5぀星のうち4の評䟡

Plaatsing zonnepanelen

Ons eerste contact met de zaakvoerder van Defisat, was zeker positief. De werken, nl plaatsen van zonnepanelen en batterij, werden zorgvuldig, netjes uitgevoerd op de geplande datum. De zaakvoerder werkt professioneel en volgt de zaken correct op. Telefonisch contact zowel met de financiële dienst en/of administratie verliep vlekkeloos.

2023幎1月10日
5぀星のうち3の評䟡

Elektrische installatie zonnepanelen laat te wensen over

Defisat NV te Holsbeek plaatst zonnepanelen onder de naam Defisat Solar. Ik vond geen enkele referentie maar had een goed contact met de zaakvoerder. Vandaar dus even een “eerste” review. Ik liet panelen plaatsen in september 2022. Prijs was ok (ondanks de enorme stijging door de energiecrisis) en de aangeboden merken ook.
De plaatsing van de zonnepanelen liet uiteindelijk te wensen over. Toch even enkele opmerkingen ivm kwaliteit van het werk:
- Verpakking van panelen en afval van de dakwerker werd achtergelaten.
- Panelen stonden na plaatsing vol vlekken.
- De kabelbuis die bij mij langs de afvoer van de goot loopt is van twee verschillende diameters met een connectie die met silicone dicht werd gesmeerd. Niet esthetisch en niet veilig voor een elektrische installatie. Het onderste deel van de buis is zelfs niet vastgemaakt aan de muur.
- Connectie met muur van het gebouw is eveneens met silicone afgewerkt met kabels die bloot liggen.
- aansluiting zekeringskast niet proper. Een mix van tape en flexibele buis.
- de werkers waren niet uitgerust met het juiste materiaal om een gleuf op 60 cm diepte te graven in de tuin. Gleuf werd dan wel gratis gegraven.

Materiaal werkt, maar elektrische installatie kon dus mooier afgewerkt en professioneler. De keuringsfirma was dezelfde mening toegedaan.

(Na het plaatsen van deze review werd ik via e-mail uitgemaakt voor vuile leugenaar. Niemand kwam even langs om de staat op te meten. Er is m.a.w totaal geen kwaliteitscontrole en blijkbaar een blindelings vertrouwen dat onderaannemers eerlijker zijn dan klanten.)

2022幎9月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス