ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fan van deze Belgische webshop! Ze hebben de mooiste items voor kinderen van elke leeftijd. Ik kocht hier twee mooie geboortegeschenkjes voor mijn petekind dat afgelopen week werd geboren, en nog een... ãã£ãšèŠã
Als jonge mama word je overspoeld door advertenties van baby- en kinderspullen. Voor die mamaâs die door het babybos de bomen niet meer zien, is er gelukkig De Gele Flamingo. Een ruim aanbod van kwali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Gele Flamingo is de grootste online kids store in België. Van speelgoed tot kamerinrichting: bij ons vind je baby-, kids- en lifestylemerken die elk moment nog specialer maken. Het eerste wandelfietsje, samen een puzzel maken, 's avonds een verhaaltje voorlezen ... Wij brengen die moments of happiness naar je toe.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden over product en deâŠ
Zeer tevreden over product en de levering was optijd, top
Super!!
Supervriendelijke en zeer goede service!
Ze antwoorden snel op mails en doen er alles aan om problemen (lag niet aan hen!) snel en vlot op te lossen. Super tevreden. Ps.: Bij elke bestelling kijken we uit naar het leuke kaartje dat in de doos zit!
Alles perfect geleverd en wat een mooieâŠ
Alles perfect geleverd en wat een mooie collectie ðð
Altijd een oplossing
De bestelde een artikel dat door de leverancier plots niet meer geleverd werd dit jaar , ik kreeg zeer snel een mail om het nieuws te melden , zij stelden een mooi alternatief voor waar we ons zeker in konden vinden . Zeer vriendelijk en professioneel afgehandeld , mooie webshop met een zeer vriendelijk behulpzaam team !
Trage levertijd
Er werd bij het bestellen niet gemeld wanneer vermoedelijke leverdatum zou zijn. Producten werden pas drie dagen later verzonden/ aan transportbedrijf overgemaakt. Dit vind ik vrij traag. Ik had woensdag een knuffel besteld om maandag aan mijn dochter te geven als troost omdat ze maandagochtend geopereerd moest worden...deze was dus niet op tijd. Ook had ik gehoopt in het afelopen weekend de paashaas al te kunnen laten komen (het paasweekend zelf zijn de kinderen niet bij mij), maar dat ging dus ook niet...
TOP service!
Wij zijn SUPER tevreden over de service van De Gele Flamingo. Als je vragen hebt, helpen ze u met veel plezier verder. Zowel telefonisch als via mail. Een TOP ervaring!â€ïž
Prima prijs/kwaliteit voor een leukeâŠ
Prima prijs/kwaliteit voor een leuke kinderbikini. Levertijd net iets langer dan verwacht, maar het kwam dan ook helemaal uit België.
Zeer mooie artikelen
Zeer mooie artikelen, zeer snelle en nette bezorging! Grote aanrader â£ïž
Alles op tijd en netjes afgeleverd
Alles op tijd en netjes afgeleverd
Helemaal in orde!
Snelle verzending en het item is helemaal in orde! âºïž
Mooi verpakt en alles zoals omschreven
Mooi verpakt en alles zoals omschreven. Heel vlotte levering
Topservice
Snelle levering en alles netjes verpakt. Magnetische tegels gekocht en deze waren van veel betere kwaliteit dan een eerdere aankoop bij een andere winkel. Topservice!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, leuke attentie bij de levering
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Voldoende updates ivm de levering ð
Prima artikelen
Prima artikelen
Snel geleverd eerste en tweede bestelling. Bij de tweede was verpakking wat beschadigt maar de artikelen hadden geen schade.ððmooie producten en sterke kwaliteit. Dank u wel
5 sterren voor de gele Flamingo maar 0âŠ
5 sterren voor de gele Flamingo maar 0 voor dpd. Communicatie vanuit de gele flamingo was super en duidelijk. Helaas bezorg service slecht zelf contact opgenomen en mocht zoals gewoonlijk gaan zoeken naar pakket van dpd.
Vlotte levering
Vlotte levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Aanrader
Aanrader! We hebben de geboortelijst voor ons derde kindje online vastgelegd bij de Gele Flamingo. Steeds een vlotte en heldere dienstverlening gekregen.
Ook de online aankopen nadien verliepen heel vlot.
De contacten via mail werden steeds als heel klantgericht en behulpzaam ervaren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ