Vreselijk bedrijf! Had een vloer met alles erop en eraan besteld, alles ging positief totdat er opeens radio stilte was. Toen hoorde ik via andere partijen dat ze failliet zijn. Duizenden euroâs we... ãã£ãšèŠã
DegietvloermeestersÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze firma verdient nog geen een ster nemen iedereen zowel klanten als leveranciers in de maling beloven alles moet van te voren betalen maar zodra er iets fout gaat geven ze niet thuis. Nieuwe kla... ãã£ãšèŠã
Hele fijne ervaring geweest. Communicatie was heel goed en kreeg iedere keer met vragen vrijwel gelijk antwoord. Wij hebben nu een hele mooie vloer waar we altijd van gedroomd hebben met vloerverwarmi... ãã£ãšèŠã
Ik post opnieuw mijn review. Eerdere review verwijderd aangezien noll roelevink mij daarna opeens wel kon bellen ofdat ik aub me review kon verwijderen. Noll contact stoffeerders van werkspot voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aanbrengen van kunstofgebonden gietvloeren Aanbrengen van pvc vloeren
é£çµ¡å
Hullenbergweg 278, 1101bv, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31 20 244 15 25
- Backoffice@degietvloermeesters.nl
- www.degietvloermeesters.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stel oplichters zijn dit
Stel oplichters zijn dit! Pas op. Ga hier niet meer in zee. Kijk Kassa van 10-2-2024 voordat je hiermee contact opneemt. Pure oplichting.
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!! NIET mee in zee gaan!!! Stelletje ratten zijn het.
alles ging mist betaal je ben je jeâŠ
alles ging mist betaal je ben je je geld kwijt
Nog geen ster waardig
Nog geen ster waardig. De grootste zwendelaars die je kan inhuren. Hebben zelf totaal geen verstand van vloeren gieten of vloerverwarming installeren. Laten alles door andere ondernemers uitvoeren. En ook die worden niet altijd betaald.
Als dan blijkt dat niet alles uitgevoerd of geleverd is, dan krijg je een creditnota. Helaas is dat niet meer dan een papier en tal van loze beloftes.
Inmiddels een incassobureau ingeschakeld aangezien de creditnota van 06-2023 nog steeds niet is uitbetaald. Als er meer mensen zijn die nog geld tegoed hebben, dan is het zinvol ons te verenigen.
Erg ontevreden
Erg ontevreden, de vloer lag er nog maar een korte tijd in toen kregen we al naden in de vloer. Van te voren gevraagd of dat een risico was bij ons maar dat was het volgens hun niet omdat ons huis geen nieuwbouw huis was. Kreeg daarna na lang proberen pas weer contact en moest het in de gaten houden. Nu probeer ik alweer maanden contact te zoeken maar niets lukt! Begin er niet aan mensen!!!! Ze hebben ons nog zo beloofd om het te komen herstellen en niet zouden stoppen tot we tevreden zouden zijn.
Oplichters
Mensen laat je niet oplichten door deze mensen! Ze beloven je gouden bergen maar bezorgen je alleen maar ellende. Wij hebben een gietvloer met vloerverwarming laten aanleggen (12.800,-) en nu hebben wij schade van meer dan 20.000,-. Gaten in de vloer, een heel grote vlek in de vloer, oneffenheden. Dit zouden ze allemaal komen repareren. Wat denk je? Precies, niets meer van ze vernomen. Dit uiteraard voor de rechter laten komen (want afspraken komen ze niet na) en gelijk gekregen. Echter hebben ze zich zodanig ingedekt dat er niets te halen valt. Rekeningen worden meteen leeg gehaald en auto's worden geleast. Alsof het met voorbedachte rade gebeurt. Graag zou ik dit bedrijf (en het bedrijf die ze nieuw hebben opgestart) failliet laten verklaren. Van mij zijn ze nog lang niet af! Of ze moeten mij 20 ruggen overmaken waar ik recht op heb. Ik blijf jullie achtervolgen!! Tot snel.
Oplichters zijn het
Wij hadden een goedgekeurde offerte van hun gekregen een zekere Coen om radiatoren te verwijderen zodat ze de gietvloer konden leggen maar betalen ho maar en in een keer zijn de telefoonnummers niet meer bereikbaar onze rechtsbijstand reageren ze niet op als iemand me kan helpen waar ik ze kan bereiken of uithalen zou ik zeer dankbaar zijn ben binnenkort in Amsterdam kan ik een praten met ze
Beste mensen nooit in zee gaan metâŠ
Beste mensen nooit in zee gaan met Jacob van de gietvloermeesters hij belooft van alles maar kan niks waar maken hij liegt en bedriegt alles aan elkaar vast dus nooit mee inzee gaan !!!!!
Nog geen ster te geven!! Slechter dan alles gewoon.
De gietvloermeester hebben een naamsverandering naar Vloeren van Nu b.v. !!
Jacob zet je onderdruk als je niet binnen 2 dagen een belachelijk factuur voor extra kosten betaald. Daarnaast is de kwaliteit en communicatie echt te wensen. Werkt alleen met onderaannemers en kan niks zelf.
Daarnaast heeft Jacob tonnen schulden bij klanten en onderaannemers. Geloof dat zelfs zijn auto in brand is gestoken :)
Aan alle onderaannemers: Ga niet met deze gast in zee.
het nodige aan onderhoud gehad aan deâŠ
het nodige aan onderhoud gehad aan de woning, begon er zelf niet aan maar zocht naar een goed bedrijf die dit kon uitvoeren, kwam dus terecht bij deze heren, geweldige service!
Oplihters
Alles ging mis door brand zijn we alles kwijt geraakt en jacob noll hoe hij zich nu ook noent. Heeft ons gewoon laten zitten weg 6000 euro geen vloer en van alles beloven maar niks nakomen.zou kredietnota krijgen al een te laag bedrag maar ook dat hebben we niet gekregen.
Dus mensen trap er niet in dit zijn monsters mensen zonder hart.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Ga nooit met deze lui zaken doen want je bent je geld kwijt en je zit in de troep omdat ze hun afspraak niet na komen. Dit is hun werkwijze. 2018 bij progamma kassa,toen had hij ( noll roelevink) een kastenbouw bedrijf. Zelfde werkwijze. Nu dan (nog) de gietvloer meesters en in december 2023 heeft hij een nieuw bedrijf opgestart. Vloeren van nu b.v
In Harlingen
Mensen....kijk uit.
Aan alle gedupeerden van de gietvloer meesters wil ik het volgende vragen ..
Schrijf zo veel mogelijk programma's aan zoals kassa / radar / alberto stegeman e.d en doe aangifte bij politie
Helaas is zelfs 1 ster te veel voorâŠ
Helaas is zelfs 1 ster te veel voor deze fraudeurs. Alles vooruit betalen, doen niets zelf (alleen het geld innen!). Ik had teveel betaald voor de klus, 200 euro, welke ik direct teruggestort zou krijgen. Inmiddels al 6 weken verder, geen 200 euro, geen contact met Jacob of Samuel. Bedrijfstelefoon werkt niet, reageren niet op berichten. Ga gewoon rechtstreeks met leveranciers in touw, dan weet je tenminste wat er met je geld gebeurd. Ik wil deze mensen niet persoonlijk tegenkomen, wat een schoften! Ik hoop dat anderen mensen verstandiger zijn dan ik. Hans.
In gebreke blijven terugbetaling
In juli 2023 is op 2 verdiepingen in ons nieuwbouwhuis een gietvloer gelegd.
Door een misverstand, samenhangend met de slechte interne organisatie en communicatie, is het qua kleur anders uitgepakt dan afgesproken.
Omdat herstel niet mogelijk was is een schadeloosstelling afgesproken met Jacob en later met Koen.
Die is er , ondanks verschillende toezeggingen telefonisch en via Whatsapp, nooit gekomen.
Recent gaf Jacob aan niet meer bij De Gietmeesters te werken en verwees hij naar de e-mail van het bedrijf.
De mails worden niet beantwoord en telefonisch kreeg ik tot vrijdag19/01 de mededeling dat ze in verband met drukte niet te bereiken waren en per vandaag het Engelstalige bericht dat het nummer niet in gebruik is.
De gietvloeren zijn overigens niet door de Gietvoermeesters maar door een ( in de arm genomen ) ander bedrijf gelegd.
Naar mijn idee zijn De Gietmeesters niet te vertrouwen en zijn ze vooral meester in het wegduiken voor hun verplichtingen.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! NIET IN ZEE GAAN MET DIT BEDRIJF. Nadat je alles hebt betaald gaat ook alles mis. Afspraken worden elke keer uitgesteld. Vloeren die zogenaamd nog niet binnen is terwijl ze al een paar maanden mijn geld hebben. Ze zeggen werknemers te hebben maar zetten alles op werkspot. Uiteindelijk moest mijn vloer opnieuw geëgaliseerd worden terwijl het al door gietvloermeesters was geëgaliseerd. Het leggen ook maar zelf geregeld aangezien het alleen maar werd uitgesteld. Creditnota en mijn extra pakken niet ontvangen. Nu ineens een bericht met dat ze komen met een nieuw voorstel. Dus als je graag hoofdpijn wilt en stress vooral bij dit bedrijf aankloppen
Kutvolk
Echte oplichters!!! Zitten al weken te wachten op onze pvc vloer en het leggen en inmiddels na meer dan 6 maanden op een betonvloer te hebben geleefd onze rechtsbijstand ingeschakeld, net als de verhalen hieronder,je wordt aan het lijntje gehouden,ga d'r noooooit zaken mee doen!
NIET DOEN!
NIET DOEN!
Ik ben sinds 4 augustus me huis ingetreden en half augustus zou me vloerverwarming boven plus beneden, giervloer beneden, pvc boven erin moeten liggen. Dit is exhter niet gebeurt. Na verkeerde informatie is er 3 keer een afspraak ingezet om te vrezen. Na het vrezen egaliseren wat ook zijn tijd koste maar alsnog presteerde ze dat alles bobbelig en vol gaatjes zat.
Giervloer man (btw ze huren alles extern in dus geen eigen vakmannen) weer opnieuw egaliseren en vervolgens later de gietvloer. De man van de gietvloer deed zijn uiterste best en is wel een vakman gebleken.
Maar dan nog maanden wachten op me pvc vloer boven. Toen ze eindelijk kwamen hadden ze te kort vloer mee en alles is niet recht op de muur gesneden dus verplichte ze me aan plinten zetten wat niet de afspraak was. Maar het erge is nog dat ik al een half jaar verder ben en ik heb nog steeds een open stuk vloer. Afspraken kunnen ze niet maken en elke keer maar zeggen ja we zijn ermee bezig. Ik schrijf nu deze referentie want ik ben er klaar mee met dit on professioneel bedrijf.en volgende stap is juridisch.
Dus bij deze mensen niet deze diensten nemen.
NIET DOEN
Niet mee in zee gaan. Onze Gietvloer vertoonde na 7 maanden al bellen en blazen. 6 maanden aan het lijntje gehouden voor herstel. Tot vandaag..... we doen niets.
Als u de namen Jacob of Koen hoort moeten alle alarmbellen afgaan. Misschien handig als alle gedupeerden zich verenigen. schade.... 16.000 euro
Vloer in medio 2022 gelegd
Vloer in medio 2022 gelegd, dit ging opzich prima. Bij Oplevering zagen we dat een stuk van de pvc vloer een sinaaasppelige structuur had en dat er een bubbel in zat. Volgens hun zou dit na 6-9 maanden weg gaan. Helaas na 9 maanden. Nog steeds niet weg, na veel telefoontjes zijn ze eindelijk langs geweest. Rond juni 2023 zou het opgelost worden. Na div afzeggingen zou het eindelijk in sept opgepakt worden. Maar helaas 1 dag voor aanvang belde ze weer af. Jacob gaf toen aan dat ze stopte met particulieren en dat hij daarom het wilde afkopen. Werd toen aangegeven credit volgt zsm, nu januari 2024 en nog steeds geen credit, div dagen al aan het bellen maar bandje blijft aangeven dat ze nog gesloten zijn tot 8 januari.
Alles ging mis!
Alles ging mis!
Ga niet met deze mensen in zee, je word opgelicht.
Wij krijgen nog geld van deze mannen en elke keer word gezegd dat het betaald word maar helaas zien wij niks..
hebben gelukkig het OM achter ons staan dus mag hopen dat hij gaat betalen anders heeft hij straks niks meer..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã