Vreselijk bedrijf! Had een vloer met alles erop en eraan besteld, alles ging positief totdat er opeens radio stilte was. Toen hoorde ik via andere partijen dat ze failliet zijn. Duizenden euroâs we... ãã£ãšèŠã
DegietvloermeestersÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze firma verdient nog geen een ster nemen iedereen zowel klanten als leveranciers in de maling beloven alles moet van te voren betalen maar zodra er iets fout gaat geven ze niet thuis. Nieuwe kla... ãã£ãšèŠã
Hele fijne ervaring geweest. Communicatie was heel goed en kreeg iedere keer met vragen vrijwel gelijk antwoord. Wij hebben nu een hele mooie vloer waar we altijd van gedroomd hebben met vloerverwarmi... ãã£ãšèŠã
Ik post opnieuw mijn review. Eerdere review verwijderd aangezien noll roelevink mij daarna opeens wel kon bellen ofdat ik aub me review kon verwijderen. Noll contact stoffeerders van werkspot voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aanbrengen van kunstofgebonden gietvloeren Aanbrengen van pvc vloeren
é£çµ¡å
Hullenbergweg 278, 1101bv, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31 20 244 15 25
- Backoffice@degietvloermeesters.nl
- www.degietvloermeesters.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Intens slecht en triest bedrijf
Er zou een creditnota voor de gang worden opgemaakt, maar er is tot op heden nog niks terugbetaald. Betaal dit bedrag terug Noll / Nolke Roelevink en voor het overige waar we het niet eens mee zijn qua bedrag zal ik een rechtszaak starten. Betaal mij terug voor de gang!!!
Back0ffice De Gietvloer Meesters ( leesâŠ
Back0ffice De Gietvloer Meesters ( lees Jacob en consorten ) hebben nu de verkeerde voor zich! Mind my words.
Ondergetekende blijkt inmiddels zwaar opgelicht te zijn. Ik zal niet alleen aangifte doen bij de Politie, maar ook alles aanzwengelen bij de redactie van het TV programma â Radarâ van Antoinette Hertsenberg en andere media kanalen. Daarbovenop zal ik het bedrijf graag terugzien bij de rechter aangezien mijn advocaat een zaak zal aanspannen tegen de heer Jacob en companen. Sommigen vermoeden blijkbaar overal mee weg te komen, maar deze vlieger gaat niet op! Mevrouw EBLI

Degietvloermeesters ããã®åç
Onbetrouwbaar
Ik kan niet snappen dat (bijna) alleen de goeie reviews van de gietvloermeesters hier mogen blijven staan.
Het is een heel onbetrouwbaar bedrijf dat vele mensen doodgewoon oplicht met mooie praatjes en loze beloftes.
Nu lees ik dat deze onbetrouwbare mensen een nieuw bedrijf zijn begonnen onder de naam "Vloeren van nu b.v.".
Niet te filmen dat dit kan in Nederland. Is hier dan totaal geen toezicht op???
Een gewaarschuwd mens
Je kan beter met dit bedrijf niet in zee gaan. Of je moet erg graag van je geld af willen en Jacob en zijn vrouw hun levensstijl wil onderhouden. Jacob weet het allemaal heel mooi te vertellen. Ze komen de afspraken niet na. Niet te bereiken per mail of telefoon en als je ze wel spreekt zullen ze je terug bellen. Moet nog steeds gebeuren. Intussen is er een advocaat op de zaak gezet om het geld terug te krijgen. Trust pilot zal deze revisie wel verwijderen omdat Gietvloermeesters geen negatieve reviews wil. Zo kan het bedrijf natuurlijk goed mee scoren.
Oplichter noll roelevink
Ik post opnieuw mijn review.
Eerdere review verwijderd aangezien noll roelevink mij daarna opeens wel kon bellen ofdat ik aub me review kon verwijderen. Noll contact stoffeerders van werkspot voor klussen. Die zijn klanten al ruim van te voren hebben betaald volledig
Uiteindelijk wordt ik niet betaald en meerdere stoffeerders.
Ik wacht nog steeds op mijn tweede deel. Je lozen beloftes ben ik klaar mee.
Deze firma verdient nog geen een sterâŠ
Nieuwe klanten en leveranciers kijk uit en kijk even op Facebook zitten hele groepen met klachten.
Snap alleen niet waarom een hele hoop slechte ervaringen hier worden verwijderd.
Pas op deze heren hebben nieuw bedrijf opgericht Vloeren van Nu te Vught (Harlingen)
top bedrijf
top bedrijf, goed op tijd, super netjes werk geleverd en ben er erg blij mee, alles binnen een dag geregeld
top resultaat
top resultaat, snel gelegd, duidelijke afspraken, eerlijke prijs
Service en communicatie is dramatisch.
Wij hebben garantie op onze gietvloer waar scheuren in de onderlaag zitten. Helaas tot 2x toe komen de gietvloermeesters hun afspraken niet na om dit te repareren. Na veel gezeur en pogingen om contact te krijgen is ons een creditnota toegestuurd. Helaas niet het volledige bedrag om het bij een ander op te laten lossen. Er moet nog geld bij. Moet maar.. want we kunnen blijkbaar niet op deze partij vertrouwen om onze vloer te repareren. We zitten intussen al 3 maanden in een leeg huis. Communicatie is héél slecht. Ik kan er een boek over schrijven wat er mis is gegaan en hoe we elke keer afgescheept worden met beloftes om ons weer even stil te houden. Zo voelt het. Maar ik zal dat voor nu nog even netjes houden. Echter.. Ik maak me ernstige zorgen dat we het geld niet ontvangen voor het einde vh jaar, wat wel beloofd is. Ik krijg geen reacties meer op mails en appjes. En zo lees ik intussen tientallen verhalen van gedupeerden. Zowel particulieren als onderaannemers. Ik begrijp gewoon simpelweg niet hoe je een bedrijf kan hebben en mensen zo kan laten zitten, maar wel goed kan slapen. Het is gewoon onwijs verdrietig. Iedere dag wordt ik er aan herrinerd als ik rondloop in mijn huis. Mijn vriend en ik droomde van een prachtige gietvloer en al ons spaargeld zit er in. Maar wat heb ik spijt. Het enige dat wij willen is een reparatie van de vloer en doorgaan met ons leven. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een bedrijf fatsoenlijk te runnen?
Noll Roelevink Coen EeltinkâŠ.
Noll Roelevink Coen EeltinkâŠ.. wat zouden jullie doen als je kinderen net zo gedupeerd waren zoals ons?? Mag hopen dat jullie lekker hebben gegeten met kerst van ons ⬠9500 euro waar we keihard voor werken en wij met een halve vloer die ongelijk en slecht is gelegd achter blijven.. het leek een mooie kerst te worden maar dat is dit jaar helemaal in duigen gevallen, hoop dat jullie wel fijne kerstdagen hebben gehad en dat jullie jezelf nog in de spiegel kunnen aankijken. GIETVLOERPRUTSERS
Gietvloermeesters hebben onsâŠ
Gietvloermeesters hebben ons verbazingwekkend geholpen met het kiezen en installeren van onze PVC vloer en vloerverwarming. Het vakmanschap is ongeëvenaard, en de service was professioneel van begin tot eind.
Ga niet in zee met deze heren
Ga niet in zee met deze heren. Om je binnen te halen hebben deze mannen mooie praatjes en beloven ze van alles. Als je binnen de rechtsgeldige termijn zaken wil terugdraaien zijn ze niet bereikbaar. Er zijn al vele gedupeerden zowel particulieren als aannemers die heel veel geld van deze mannen moeten krijgen. Deze review zal door deze mannen wel worden gerapporteerd als schadelijke of illegale inhoud omdat ze bang zijn dat de waarheid boven tafel komt.
Oplichters
Dit bedrijf lijkt er op uit te zijn geld binnen te harken en daarmee ondernemers te benadelen.
Krijgen nog ruim 11.000 van ze maar komen niet over de brug.
Helaas word er week in week uit belooft te betalen maar de ene smoes na de andere komt eruit.
Denk goed na wanneer je met deze partij in zee gaat
Ga niet met deze mensen in zee
Ga niet met deze mensen in zee, lees je maar even in op facebook.
Meerdere gedupeerden van dit bedrijf, helaas. En ook van de vorige bedrijven van deze mensen. Dit gaat helaas al jaren zo. Deze review zal wel weer verwijderd worden, maar het is echt schandalig dat de mensen achter dit bedrijf, maar door kunnen blijven gaan. En zowel particulieren als bedrijven mee nemen in hun ellende.
Beloofd heel veel gedupeerde maar doet niets wilâŠ
Beloofd heel veel maar doet niets wil mijn geld terug 3800 voor de niet geplaatste vloer wil altijd geld zien wat een grote oplichter zijn dit ,dit moet hun stoppen met deze praktijken
ik ben super fijn geholpen met mijn pvcâŠ
ik ben super fijn geholpen met mijn pvc vloer, integendeel ik ben super tevreden, ik kan me niet indenken dat je met deze jongens ontevreden kan zijn
Niet te vertrouwen
Zitten al 2 maanden op ons geld te wachten en worden maar aan het lijntje gehouden. Elke keer maar beloven maar niet nakomenâŠ
UPDATE 7 JAN 2024: Schandalige service en geen enkeleâŠ
Schandalige service en geen enkele communicatie mogelijk. We wachten al 8 maanden om de vloer reparaties te laten uitvoeren omdat er bij oplevering al fouten waren geconstateerd. NOOIT BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF EN ZEKER NIET HET HELE BEDRAG VOOR 100% OPLEVERING!!
Update 7 januari 2024...
Ik heb nog steeds geen concrete actie gezien van Jacob en de gietvloer mensen, die terwijl de review is verwijderd.. Een email-reactie op dezelfde middag van de eerdere review is het enige, zonder verdere actie jegens de reparatie firma. Ik eis eerst actie / opdracht voor herstel voordat deze review eraf kan gaan!
Onze advocaat neemt dit allemaal op in het dossier. Jacob; de kosten lopen daarom op zolang je geen actie onderneemt! Een email met vage toezegging, zonder acties om het probleem op te lossen, zal de juridische procedure niet voorkomen. We eisen actie voor 15 januari 2024.

Degietvloermeesters ããã®åç
ze hebben mijn vloer super gelegd
ze hebben mijn vloer super gelegd, erg bedankt!
Oplichter meester
Beste Jacob,
wil jij eens kappen met oudere mensen oplichten? Mooie offertes maken bedragen innen en geen vloeren zetten klanten blokkeren? Wij zien elkaar binnenkort voor de rechter. Fijne feestdagen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã