Bestelling gedaan met meerdere items. Een item was niet leverbaar en zou later worden gestuurd. Dit is niet gebeurd. Op twee e-mails wordt niet gereageerd. Wel betaald natuurlijk. Geen bedrijf om wat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vorige week 4 plantenschalen besteld en daarna zag ik pas de reviews hier dus de angst sloeg me om het hart. Dat bleek nergens voor nodig: Nu een week later werden ze keurig en onbeschadigd door de... ãã£ãšèŠã
Zaden besteld maar niet geleverd door postnl. Dit via mail gemeld en kreeg snel antwoord dat ze een nieuwe zending zouden sturen.Deze levering daarna snel ontvangen.
4 dagen geleden nog bestelling geplaatst waarvan alleen automatische bevestiging en toezegging dat een email zou volgen voor de te maken afhaalafspraak. De 3e dag nog geen nieuw bericht, onda... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn bestelling kwam optijd binnen enâŠ
Mijn bestelling kwam optijd binnen en het product doet prima wat het doen moet. Wel een beetje duur maar dat even terzijde.
Slechte tot geen communicatie
Een week geleden twee zakjes zaden besteld, zouden worden verstuurd via de post, koste meer dan een week. Nooit een verzendbevestiging gehad, dus ik had de zaadjes niet meer verwacht.
Kapotte producten en zeer slechte (geen) communicatie
Ik heb een achttal kweekpotten met bijbehorende onderzetschalen besteld. Deze zijn op tijd geleverd echter bleek dat een tweetal onderzetschalen dusdanig beschadigd waren dat ze onbruikbaar zijn (lek). Direct een foto en e-mail verstuurd. Een reactie per e-mail gekregen dat er een tweetal nieuwe schalen verstuurd zouden worden. Na een week niets gezien te hebben een nieuwe e-mail gestuurd echter hierop geen reactie gekregen. Wederom een week later weer een e-mail gestuurd en wederom geen reactie.
Bij latere inspectie bleek ook een derde schaal beschadigd te zijn maar deze was niet lek (hoekje afgebroken) en bleek dat de schaal met de grootste schade zeer zware schuursporen aan de onderzijde vertoonde. Deze was dus al defect voor het inpakken want op de verpakking zelf was geen schade te zien.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã