䌁業情報

1. アンティヌク ショップ
  2. 家具店
  3. 䞭叀家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Retro og Antik butik med gamle sjove ting. Klasisk, retro, kitsch og kvalitet i alle priser

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

9件のレビュヌ

Handel online

Handlede i onlinebutik, og aftalte efterfÞlgende detaljer telefonisk. Har modtaget varen i perfekt stand, fin professionel emballage. Kan varmt anbefales.

2023幎11月24日

TÞmning af dÞdsbo

Jeg valgte Den BlÃ¥ Fasan til tÞmning af min mor’s dÞdsbo, da hendes hjemmeside gav et godt indtryk af at vÊre et seriÞst sted, der giver klar besked og vejledning. Selvom Hanne er flink og imÞdekommende, havde vi desvÊrre en uheldig oplevelse i forbindelse med tÞmningen af min mor’s dÞdsbo. Hanne var selv ude og vurdere dÞdsboet og jeg blev herefter kontaktet og fik tilbudt en pris for boet pÃ¥ 8.000kr. Dette tilbud accepterede jeg, men valgte desvÊrre blot at acceptere tilbuddet mundtligt i stedet for at fÃ¥ tilbudet pÃ¥ skrift. Et par dage efter gik tÞmningen af boet i gang. Da tÞmningen var fÊrdig, bliver jeg kontaktet af Hanne som informere mig om at hun er blevet i tvivl om Êgtheden af en stol i min mor’s bo og hvis det skulle vise sig at stolen ikke var Êgte, sÃ¥ ville hele tilbuddet pÃ¥ de 8.000kr falde bort.

Mit problem var sÃ¥ at tilbuddet om de 8.000kr. allerede var givet og accepteret og at tÞmningen allerede var ordnet, sÃ¥ det var ikke lÊngere muligt at fÃ¥ et tilbud fra et andet firma. I sidste ende blev stolen leveret tilbage og jeg fik besked pÃ¥ at jeg intet ville modtage for den resterende del af min mor’s bo, selvom vurderingen som jeg havde modtaget og accepteret var pÃ¥ 8.000kr. for hele boet.

2022幎9月22日

Hold da op

Hold da op
 her kan man tale om en hjemmeside der lover guld og grÞnne skove
 Jeg stÃ¥r med dele af et dÞdsbo, hvoraf noget af det er vurderet hos Laurits. Jeg har taget billeder og sendt, sammen med en lang beskrivelsen. Returmailen lÞd : Tak for din mail med fotos. De viste mÞbler er desvÊrre ikke noget for mig. Beklager.
Øhhh

Jeg synes det er en meget misvisende hjemmeside, når man kan få sådan et (ufÞlsomt) svar.
Heldigvis findes der andre i denne branche som behandler folk ordentligt og som ikke skriver ting på deres hjemmeside som ikke passer.

2019幎2月1日

Den Blå Fasan er en fantastisk butik

Den Blå Fasan er en fantastisk butik, ikke mindst takket dens ejer Hanne. Hun er altid venlig, vidende og rar at handle med. Butikken og hjemmesiden har et bredt udvalg af sjove, smukke, trendy, retro og samler objekter. Priserne er yderst rimelige, så det giver et godt flow i butikken. Der er altid noget nyt og spÊndende.
Jeg har kÞbt meget forskelligt til mig selv igennem årene, men også fundet gaver til venner og familie, som ikke findes andre steder.
Kan VARMT anbefales.
Kh Inger Bischoff

2018幎4月16日

skrÊkkelig oplevelse!

Efter aftale kom Den Blaa Fasan ud for at kigge på min fars lejlighed. Vi havde på forhånd sagt pr. telefon at der ikke var noget af nÊvnevÊrdig vÊrdi og at vi blot gerne ville have en pris for at få det hele ryddet, samt at vi kom fra KÞbenhavn for at få ordnet tingene.

Vi kom så for at kigge i boligen og havde kun lavet en aftale med denblaafasan da hun lÞd reel i telefonen.

Da hun så kom ud til os kiggede hun rundt i under et minut og sagde at det jo bare var skrald og at det havde hun slet ikke tid til at tage sig af.

Vi snakker her om min fars indbo, hans mÞbler, hans tv o.s.v.

To "bÞrn" der står og er ved og kigge deres dÞde fars ting igennem og så kommer hun forbi og siger at det bare er skrald og går igen!

Pludselig står vi så akut og skal finde et andet firma der kan hjÊlpe os med at rydde hans lejlighed. Hvis vi ikke finder nogle den dag skal vi tilbage til Odense en anden dag og det er så lige 1000 kr. i togbilletter!

Jeg vil gerne advare alle mod at bruge den Den Blaa Fasan til dÞdsboer og det er uanset om i har nogle ting af vÊrdi eller ej. Mere fÞlelsestomt menneske skal man lede lÊnge efter.

2013幎12月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ