Dengulehylde レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og perfekte produkter, der hver dag sørger for sjove og indbydende madpakker til børnene. Stor anbefaling herfra!

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Min datter fik en madkasse i 3års fødselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og låsen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjælp. Selvom skaden var selvforskyldt var... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Tilbage i marts bestilte jeg to Monti Bento (5 rum) madkasser og vi har bare været så glade for dem. Da den ene i forrige uge uheldigvis bliver tabt i min søns vuggestuen og går i stykker, skriver jeg... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og perfekte produkter

2026年6月16日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, du har modtaget produkterne hurtigt og at de gør en positiv forskel i jeres hverdag :)

5つ星のうち5の評価

Rigtig god kundeservice og hurtig…

Rigtig god kundeservice og hurtig tilbagemelding og fragt. Kun positive oplevelser fra mine handler indtil nu.

2026年6月15日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse :)

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og varen kom…

Virkelig god service og varen kom hurtig 😃😃😃 absolut ikke sidste gang jeg handler der👍👍👍👍

2026年5月1日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at høre, at du har været tilfreds og har lyst til at vende tilbage - det er den bedste ros, vi kan få :)

Alt som aftalt

Alt som aftalt. Fint produkt, hurtig levering og tydelig tracking-info.

2026年3月10日

Dengulehylde からの回答

Mange tak for de pæne ord! Det betyder meget for os, at alt forløb som aftalt, og at du er tilfreds med både produkt og levering.

Kan kraftigt anbefales!

Godt hjemmeside design. Meget stort vareudvalg. Fornuftige priser. Hurtig levering. Med varerne følger en personlig hilsen.
Alt i alt en perfekt oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.

2026年2月21日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for, at både udvalg, priser og levering levede op til dine forventninger – og at den lille hilsen gjorde en forskel :)

Kan klart anbefales!

Super fine produkter og en virkelig skøn købsoplevelse, da hjemmesiden er nem og overskuelig, at finde rundt på. Den gratis gaveindpakning og den personlige hilsen gav virkelig følelsen af, at der var gjort noget ekstra og det betyder meget. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her, og jeg glæder mig allerede til at give gaven videre til modtageren.

2026年1月20日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse — hvor er det dejligt at høre, at du havde en god købsoplevelse. Det betyder meget for os at høre, at gaveindpakningen og den personlige hilsen blev værdsat. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner
Ditte

Fantastisk service

Fantastisk service
Nem hjemmeside
Hurtig afsendelse og modtagelse
Pakket så fint med et kort med om bare at vende tilbage hvis ikke det lever op til forventningen, hvilket det gør

2025年12月19日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både bestilling, levering og indpakning levede op til forventningerne. Det betyder virkelig meget for os.

Meget tilfreds

Hurtig ekspedering og endda med en lille personligt skrevet hilsen :) Kan varmt anbefales!

2025年12月4日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at høre :)

Verdens bedste kundeservice

Ditte fra Den Gule Hylde leverer verdens bedste kundeservice - det er en sand fornøjelse at handle hos hende. Og produkterne er også gode. Så en kæmpe anbefaling til alle.

2025年11月28日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder meget at høre, at både kundeservice og produkter lever op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Altid en fornøjelse at modtage pakker

Altid en fornøjelse at modtage pakker. Alt er sirligt pakket ind og med lille hyggelig håndskrevet besked som vi sætter stor pris på. Kan varmt anbefales.

2025年11月11日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for de pæne ord, det er vi meget glade for at høre :)

Så fine produkter

Så fine produkter! og pakken var enormt grundigt pakket, så mine havdyr julekugler ikke gik i stykker + hurtig levering. Tak!

2025年10月28日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at dine julekugler kom sikkert frem :)

God service 😊

Fine og sjove varer. Hurtig levering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og et personligt skriv i pakken - tak for det 😊

2025年9月22日

Dengulehylde からの回答

Selv tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Kan klart anbefales!

Rigtig god hjemmeside
Lille personlig hilsen med pakken

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

2025年8月20日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive sådan en dejlig anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)

Mega hurtig levering

Sød hilsen
Fin indpakning
#whatsnottolike

2025年8月15日

Dengulehylde からの回答

Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi pris på :)

Så fine produkter

Så fine produkter, flot indpakning og hurtig levring!

2025年7月17日

Dengulehylde からの回答

Hvor er vi glade for at høre, du er tilfreds med det hele. Tak for at lave en anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Service langt over hvad man kan forvente

Selvom skaden var selvforskyldt var Ditte fra den gule hylde en kæmpe hjælp og skaffede en ny lås.

Kæmpe anbefaling herfra. Udover de sender hurtigt er servicen helt i top.
Det er ikke sidste gang vi er kunder hos den gule hylde.

2025年7月15日

Dengulehylde からの回答

Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på. Og vi er selvfølgelig meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse :)

Sådan skal det gøres

Super god service og information. Lynhurtig forsendelse OG et produkt som lever fuldt op til forventningerne 🌞🙏. Fulde stjerner herfra

2025年5月13日

Dengulehylde からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse og også, at du er tilfreds med det, du har modtaget :)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering! Sådan 😄

2025年4月2日

Dengulehylde からの回答

Dejligt at høre, din bestilling er kommet hurtigt frem. Mange tak for din anmeldelse :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。