Hurtig levering og perfekte produkter, der hver dag sÞrger for sjove og indbydende madpakker til bÞrnene. Stor anbefaling herfra!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min datter fik en madkasse i 3Ã¥rs fÞdselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og lÃ¥sen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjÊlp. Selvom skaden var selvforskyldt var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tilbage i marts bestilte jeg to Monti Bento (5 rum) madkasser og vi har bare vÊret sÃ¥ glade for dem. Da den ene i forrige uge uheldigvis bliver tabt i min sÞns vuggestuen og gÃ¥r i stykker, skriver jeg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg handlede hos Den Gule Hylde, fordi de havde alt det udvalg, jeg sÞgte efter ifbm. madpakke rÊs til skolebÞrn. Jeg bestilte fredag, sÃ¥ forventede fÞrst at fÃ¥ varerne tirsdag, men til min store overraskelse ankom de dagen efter! ððŒ Dét er bare en god oplevelse.

Dengulehylde ããã®åç
Virkelig en god oplevelse at handle på Dengulehylde.dk
Pakken kom hurtigt efter bestilling med et fint kort ved.
Og så har de virkelig bare mange fine ting.

Dengulehylde ããã®åç
Havde bestilt en potteskjuler som blev leveret dagen efter jeg havde bestilt den og lignede billedet på en prik. Hurtig levering og god service!
Jeg er så glad for den og vil helt sikkert kÞbe flere ting herfra! :D

Dengulehylde ããã®åç
Super hjemmeside med gode produkter. Jeg er så glad for mine kÞb og det er mit barn heldigvis også :)
Super kundeservice med sÞde, venlige og imÞdekommende medarbejdere. Hurtig respons både via mail og telefon. MEGET behjÊlpelige ved fejl og/eller mangler. Hurtig levering.
Alt i alt en virkeligt god oplevelse.

Dengulehylde ããã®åç
Virkelig god kÞbsoplevelse. Hurtig levering, fine varer til en god pris, men (i min bog) vigtigst af alt: virkelig god service!
Jeg kÞbte nogle indsatsbakker til mine bÞrns madkasser, som hele to gange viste sig ikke at passe (fordi jeg ikke havde målt madkasserne, så det var helt min egen fejl). Begge gange mÞdte jeg fantastisk service og stor villighed til at hjÊlpe..
Jeg handler helt sikkert her i fremtiden!

Dengulehylde ããã®åç
Gode priser og hurtig levering! ðð»

Dengulehylde ããã®åç
Super flot indpakket, hurtig levering og fine produkter.

Dengulehylde ããã®åç
Super hurtigt ekspedition. Bestilte torsdag aften og modtog pakken lÞrdag formiddag.

Dengulehylde ããã®åç
Perfekt service hvergang! Dengulehylde (og Jan) har altid gode råd og lÞsninger og alle de bedste produkter!

Dengulehylde ããã®åç
Jeg elsker simpelthen at handle hos dengulehylde. De har de fineste ting, og servicen er i top. Jeg får tingene altid dagen efter jeg bestiller. 10 stjerner herfra mindst.

Dengulehylde ããã®åç
Rigtig glad for de to flotte hÊngepotter, som vi fik hos dengulehylde. De er meget flotte og prisen er helt fair - og de var pakket tilstrÊkkeligt, så de overlevede fragten uden problemer :-)

Dengulehylde ããã®åç
Fedt! KÞbte en månelampe og der var batteri i da den kom og de brugte en genbrugskasse

Dengulehylde ããã®åç
Hurtig levering og fremragende service, vil bestemt handle her igen, Maks stjerner fortjent.

Dengulehylde ããã®åç
Tak for hurtig levering og virkelig flotte produkter samt en sÞd hilsen fra jer. Vi glÊder os til at give vores datter en fin adventsgave. GlÊdelig december. Mvh Familien Keller/Madsen

Dengulehylde ããã®åç
Det er fÞrste gang jeg har handlet hos Dengulehylde Og ikke sidste gang. Sikke en god service. Fik pakket mine varer ind så pÊnt, og der var en personlig hilsen med. Hvilket jeg synes er dejligt. Og hjemmesiden er fuldt med så mange fantastiske ting. 5 stjerner herfra til Dengulehylde.

Dengulehylde ããã®åç
Min bestilling var hurtigt fremme, pakket og sendt med omhu med dejlig hilsen og bolcher.
I har nogle fine ting, jeg handler gerne igen og giver mine bedste anbefalinger her og i omgangskreds.

Dengulehylde ããã®åç
Virker som god kvalitet! Og levering pÃ¥ ét dÞgn! Tilmed gratis indpakning og en personlig hilsen.... Jeg handler gerne her igen âºïž

Dengulehylde ããã®åç
Alt i den skÞnneste orden, fine vare. Super hurtig levering. God overskuelig hjemmeside.

Dengulehylde ããã®åç
Super service, hurtig levering og lÊkre varer!

Dengulehylde ããã®åç
Tak for god og hurtig services
Tak også for en god samtale.
Det bliver ikke sidste gang.
Hilsen Helge.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã