Den lille Ravbutik レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

God service - stor tålmodighed med hjælp til at finde et bestemt produkt via hjemmesiden. Hurtigt levering

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rigtig fine smykker og meget at vælge imellem❤️Jeg fik mine ting hurtigt og vil helt sikkert købe hos dem igen

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en ravhalskæde i Den lille Ravbutik i Løkken denne sommer. Desværre gik låsen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskæden til reparation i Blåvand, og li... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig et smukt armbånd, som jeg glæder mig til at give i gave. Modtog fint indpakket og en hurtig levering

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, været et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition møder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og ægte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gør vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 89

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, smukt håndværk.
Og jeg var vild med at der fulgte en lille gavepose med min ordre med 3 små ravklumper.
Her handler jeg helt sikkert igen

2025年11月10日

Den lille Ravbutik からの回答

Tusind tak for at købe hos os og tak for din henvendelse. Vi sætter altid pris på tilfredse kunder. Med venlig hilsen, Tomas

Smukt indpakket

Hurtig levering, smukt indpakkede æsker - så fint - og med en lille “gave” vedlagt.

2025年10月6日

tusind tak

God orientering undervejs

God orientering undervejs, og så var der et par ravskærver med som bonus. De kunne bruges (man kunne også have brændt dem...). Tak for det.

2025年10月3日

tusind tak

God Service

Der er mange flotte ravsmykker at vælge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forretningen var de rigtige smyker på vej og ankom dagen efter.

2025年9月22日

tusind tak.

5つ星のうち5の評価

Min søn blev ovenud lykkelig

Min søn blev ovenud lykkelig, særligt for de fine ekstra stykker han fik med. Det gjorde ham meget glad og taknemmelig 🫶🏻 Han var desuden meget glad for den hurtige levering 📦 🚚 🏠

2025年9月16日

Den lille Ravbutik からの回答

Tusind tak. Vi er glade for, at han kunne lide det hele

Perfekt

Hurtig levering, og ravringen er SÅ smuk!😍

2025年9月15日

Tusind tak.

5つ星のうち2の評価

Jeg blev skuffet over størrelsen

Jeg blev skuffet over størrelsen. Bestilte et rav vedhæng, sommerfugl. Da hun pakkede den ud, blev jeg helt pinlig over den var så lille.
Ros, de var hurtige til at sende.

2025年9月3日

Den lille Ravbutik からの回答

Hej, Tak for din mening. Vi anbefaler altid vores kunder, at de læser alle størrelser og beskrivelser af de ting, de er ved at bestille, inden de bestiller, da vi har alle oplysninger om produktets størrelse i beskrivelsen. Jeg håber, at du ikke forventer et stort ravvedhæng, når du køber et til 225 kr. med en sterling sølvkæde inkluderet. Du er velkommen til at returnere vedhænget, hvis du ikke kan lide det. Hav en god dag. Tomas

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。