My treatment was difficult and challenging. But dr Barbara and her team did it very professionally and well. I am happy I am their patient and I would like to recommend the klinik.
Meget sÞde, omsorgsfulde og meget dygtige tandlÊger og kirurger. Alle aftaler er blev overholdt pÃ¥ minuttet. Vi fÞlte os meget velkomne. En flot og fantastisk moderne klinik. Ville gerne give 10 stjer... ãã£ãšèŠã
Fik min 3. implantat nu her i juli mÃ¥ned hos Dental-Art og jeg kan kun anbefale denne klinik. De nye tÊnder ser fantastisk ud, behandlingen fortjener det hÞjeste ros. TandlÊgerne og personalet var yde... ãã£ãšèŠã
Over 4 dage blev alt ordnet professionelt og (nÊsten) smertefrit. Uanset om det var tidligt om morgenen eller sent om aftenen, var der aldrig et trÊt ansigt, men altid et imÞdekommende smil. Prisovers... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har fornÞjelsen at byde jer hjerteligt velkommen i vores moderne Dental Art-klinikker med hÞjtuddannede tandlÊger til yderst konkurrencedygtige priser. Ved behandling hos de polske tandlÊger kan man opnå besparelser på op til 60% i forhold til danske priser.
Rodla 8, 70136, Szczecin, ããŒã©ã³ã
- biuro@dental-art.com.pl
- www.dental-art.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg er efterladt med respekt på et hÞjere plan
Havde en skepsis inden, men efterfÞlgende sidder jeg med en fÞlelse af absolut respekt for nogle mennesker der driver en forretning, hvor kunden tilfredshed hele tiden er i fokus, yderst professionelle både mht. kvalitet, håndvÊrk og ikke mindst service. Havde ca 40 timer i stolen, ikke smerter en gang, da de er opmÊrksomme og hjÊlpsomme. Jeg var hos Barbara i Stettin som er guld vÊrd som person, de andre fra bussen havde samme positive oplevelse hos kollegaens klinik(samme kÊde).
Dybt imponeret over serviceniveauet. En fantastisk god oplevelse, og vÊrd at rejse for.
Jeg fÞlte mig bedre end godt behandlet. Servicen og klinikken var fantastisk god. Jeg lider af tandlÊgeskrÊk, men gik glad og fro til tandlÊgen hver dag (nogle gange 2 gange dagligt) til tandlÊgen i 4 dage. Det arbejde de har lavet er fantastisk godt, og vores hotel var dejligt. Det kan virkelig anbefales.
Dygtige og sÞde polske tandlÊger
Super god behandling uden smerter. De er hurtige men alligevel meget grundige . Har fået ialt 8 kroner 4 rodbehandlinger trukket 2 tÊnder ud 8 plomeringer samt tandrensninger
Har vÊret her 3 gange og kommer helt sikkert igen.
kanon tandlÊger
Jeg har vÊret der 3 gange indenfor 3 år, er så super tilfreds med resutatet , servicen, De er fantastisk dygtige. TandlÊgerne har virkelig den tid som det tager så ingen stress. Jeg er ikke en Þrn til engelsk, men alligevel formåede vi at tale sammen.
Kan kun anbefale DENTAL ART ...
Jeg tager gerne derned igen hvis behovet opstår.
Dental Art-Stettin
Veldig dyktige tannleger med hypermoderne utrustning.
Vi har begge gjennomgått omfattende tannbehandling,
og er bare imponert over den höye standard.
Anbefales på det beste
dental art god tandklinik
fremragende behandling god service flinke medarbejdere hilsen tom andersen
Meget profesionelle
Har fået en rigtig god oplevelse hos dental-art, meget sÞde imÞdekommende og dygtigt personale, har fået lavet det jeg har aftalt og er yderst tilfreds, jeg vil absolut anbefale denne tandlÊge, man fÞler sig tryg og i gode hÊnder :-)))
En ting jeg ALDRIG vil fortryde
Da jeg havde en del der skulle laves ved mine tÊnder besluttede jeg mig for at få det lavet i polen da det jo er noget billigere end i Danmark. Dette fortryder jeg absolut ikke. Der blev lavet behandlingsplan for mig inden jeg skulle der ned så vi nogen lunde var klar over hvor meget det ville koste og hvad jeg skulle have lavet. Fra jeg bestilte tid i Polen til jeg skulle der ned, var jeg blevet gravid i mellemtiden. Da jeg kom derned havde de så tilpasset behandlingsplanen så jeg stadig kunne få lavet mine tÊnder, men så det på samme tid ikke kunne skade mig på nogen som helst måde. Personalet var meget venligsindet og professionelle. De var utrolig dygtige, og spurgte ofte om man ville have lidt at drikke eller trÊngte til at komme på toilettet. Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg fik, og det er nok ikke sidste gang at jeg bruger dental art i Stettin.
super tilfreds ingen problemer, alt perfekt
Jeg kan varmt anbefale dette besÞg hos de polske tandlÊge med overnatten på et 4-stjernet hotel med halvpension - ingen ventetid, og de er kommet mere langt ens os danskere, dem kan lÊre noget af
Dygtige, gode og opmÊrksomme tandlÊger og alt udstyr er det nyeste nye
Konsultation i KÞbenhavn hvor man får en ca. pris og kan stille en del spÞrgsmål.
TandlÊgen tager tid til en og er meget opmÊrksom på ens Þnsker i tandlÊgestolen.
Holder aftalte tider mv. Alle tider og konsultationer, kan Skan rejser hjÊlpe med booking.
Man tager alle fakturaer med hjem sender dem til regionen/sygesikringen som måske dÊkker lidt af udgiften. Fakturaerne bliver tilbage sendt og derefter sendes de til sygeforsikringen danmark som dÊkker en del af udgiften.
På den måde kan man får ca. dÊkket halvdelen af tandlÊgeregningen og prisen på tandbehandlingen i Polen er del billigere end i Danmark.
Man skal lige huske at man bruger også penge på rejser mv.
Venligt og kompetent personale på en moderne klinik
Jeg oplevede et venligt og kompetent personale på en moderne klinik, og ser frem til min nÊste behandling.
Super dygtige tandlÊger
Jeg er bare Sà glad for, at jeg tog til Dental Art og fik lavet mine tÊnder, de er rigtig dygtige og meget omhyggelige, jeg vil fortsÊtte med at komme der, det er meget bedre, billigere og hurtigere end at gå til tandlÊge i Danmark. Jeg har fået lavet rigtig meget og er fuldtud tilfreds
Exceptional service and good job
Dentist tours to Stettin are well organised. The clinic is situated in the same building as Radisson hotel, where one get an accommodation with dinner included. It is very convenient while one is under the treatment. The clinic is well equipped and with the professional staff. The treatment is planned beforehand and there are no waiting periods, that allows to save a lot of time. The quality of treatment is high and one get much more for the money compared to danish dentists. The staff was well cared of me and has done a good job. I would like to thank you all together. Best regards from Natalia
professionalitet, kompetance, grundighed og venlighed er nÞgleordene
En god oplevelse de to gange jeg var der for at få lavet et implantat tre kroner, udskiftning af sÞlvplumber til
plast, rodbehandling og en tandudtrÊkning.
ikke smerter heller ikke lommesmerter.
Kan godt anbefales.
Yderst tilfreds med forlÞbet.
Vil anbefale Dental Art.Selv om jeg ikke kunne tale med dem gik det med lidt Engelsk og fingersprog.
Hanne Gydesen, KÞbenhavn
Fantastisk oplevelse,utrolig dygtige personale og yderst professionelt udstyr
Jeg har vÊret i polen for at få lavet mine tÊnder.Jeg fik lavet for ca. 40.000 kr.Havde jeg valgt en dansk tandlÊge skulle jeg betale over det dobbelte så det var meget nemt at for mig at beslutte hvad jeg skulle. Den service jeg fik kan på under ingen måde, måle sig med hvad man bliver tilbudt her i Danmark. En forundersÞgelse her i kÞbenhavn så man kender pris og omfang, virkelig bestrÞkende. Turen der ned, super planlagt af rejse selskab, for mig lå klinikken klos op af hotellet så meget nemt. Super flot arbejde. Efter hjemkomst skulle jeg selvfÞlgelig vise bisserne frem da alle i min omgangs kreds var nysgerrige for at se resultatet og der var ikke en, uden der blev sagt wow, sikke et flot stykke arbejde. Ja det var så lidt om min oplevelse med polske tandlÊger som jeg på det varmeste, anbefale til andre som er trÊt af deres oplevelse med dansk tandteknik m.m.
Med Venlig Hilsen
SÞren Hedegård
Super dygtige flotte implantater de Er bare gygtige
Jeg har aldrig VÊret så glad for det tandlÊge arbejde der er laver. Syntes de er dygtige omhyggeligt og meget sÞde. Super udstyr.
Det var bare så supert
Jeg har fået lavet 5 kroner på 4 dage, Det er bare så flot. TandlÊgerne er så dygtige, et rigtigt flot arbejde, De spurgte om det gjorde ondt og om var ok, de tog meget hensyn at det skulle vÊre smertefri, og det var det, Kan varmt anbefale at få det gjort i Polen. Her hjemme kunne det tage 1 måned fÞr jeg var fÊrdig.
Super !!!!
Bekvemt transport til hotel nÊsten til tandlÊgen !!! Super service hele vejen .Super opdateret klinik