Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... もっと見る
企業が回答しました
Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Binnen een week van offerte tot…
Binnen een week van offerte tot geplaatst. Er wordt netjes en snel gewerkt, zeer tevreden over het eindresultaat.
Deze mannen konden de afspraak heel…
Deze mannen konden de afspraak heel snel inplannen. Zelfs op de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Flexibiliteit dus top. De gewenste plint was echter niet voorradig, dus gewoon een andere gekozen. Ze werken echt heel snel, weinig rommel.
Wat ietwat tegenvalt, en dat had ik zelf kunnen bedenken, is dat de plinten worden vastgekit. Dus zit er een bochel in de vloer, dan kan de plint niet worden bevestigd en zul je achteraf iets zelf moeten bedenken (bijvoorbeeld vastspijkeren of nieten). Ook had ik verwacht dat de plinten afgekit zou worden, maar dat is verkeerd begrepen vanuit de offerte.
Al met al; snel, keurig werk, maar de afwerking moest ik zelf nog regelen.
Goede kwaliteit en snel geplaatst.
Zeer professionele werkwijze
Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante adviezen zonder direct op meerwerk aan te dringen. Ze leveren ze een prima prijs/kwaliteit verhouding en tot slot niet onbelangrijk, het zijn aardige mannen.
R.Hoyng
Amsterdam

De Plintenconcurrent からの回答
Uitstekend afgewerkt!
Erg fijne ervaring gehad met het …
Erg fijne ervaring gehad met het montage team van de plinten concurrent.
Keurig werk opgeleverd tot in de puntjes!!
Ook met de planning verliep alles vlekkeloos.
Snelle reactie op mijn vragen en vergeleken met een andere aanbieder op internet keurig netjes te woord gestaan.
Zeker aan te raden !!
100% tevreden
Snelle en duidelijke offerte, op korte termijn afspraak kunnen inplannen en vriendelijke mannen die de plinten kwamen monteren met verstand van het vak. Ik zou ze voor de rest van ons huis zeker weer inschakelen!
Ik ben super tevreden met de …
Ik ben super tevreden met de beleefdheid van de jongens, de kwaliteit en het resultaat van het week. Snel en professioneel en netjes gewerkt, complimenten! Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Dik tevreden
Heel snel en netjes geholpen door de heren van De Plintenconcurrent. Dik in orde!
Goede communicatie vooraf
Goede communicatie vooraf, heldere offerte en uitstekend nakomen van de afspraken. Montage zeer vakkundig, snel en aardige gasten.
Erg blij met de mooie plinten die het huis echt af maken.
Snel reactie ontvangen na …
Snel reactie ontvangen na offerte-aanvraag, 2 dagen later ingepland en woning voorzien van de gewenste plinten.
Wij zijn tevreden!
Het zijn vriendelijke jongens
Het zijn vriendelijke jongens, die hard en netjes werken! Gister akkoord gegeven voor de offerte vanmorgen hebben ze de plinten al geplaatst, top!!! Zeker een aanrader voor iedereen die plinten nodig heeft!!!
Keurig werk geleverd
Voortraject verliep voorspoedig; binnen een uur de offerte en daarna binnen een half uur een afspraak gemaakt.
De twee heren kwamen iets later dan afgesproken maar hebben keurig binnen de 3 uur de plinten naar tevredenheid gemonteerd. Ze denken mee en geven advies. Aardige heren. De plinten zien er netjes uit en ik ben er blij mee!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。