Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... ãã£ãšèŠã
Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Het maakt het huis echt af!!!
Het maakt het huis echt af!!!
Via vrienden bij De plintenconcurrent terecht gekomen... Wij hadden het resultaat bij vrienden van ons gezien en waren meteen enthousiast. Offerte via de site opgevraagd en die volgde lekker snel ð ook de uitvoering kon op korte termijn ingepland worden en het resultaat is echt geweldig!!! We zijn er zo blij mee.. Het maakt het huis echt af.. Zeker een aanrader ð.. Mannen bedankt!!!!
Mooie strakke plinten ,leuke vlotteâŠ
Mooie strakke plinten ,leuke vlotte jongens
Kortom helemaal blij met me nieuwe vloer!
In één woord uitmuntend
In één woord uitmuntend. De medewerkers van de plintenconcurrent waren vanaf het eerste moment netjes en beleefd. Zij komen te minste hun afspraken na. Hun manier van werken is schoon en hebben oog voor detail. De medewerkers dachten met me mee om problemen op te lossen. Mijn complimenten voor het oplossingsgericht denken. De kwaliteit die zij leveren is gewoon geweldig. Nogmaals bedankt medewerkers van de plintenconcurrent. Ik geniet dagelijks nog van het resultaat! Ik raad het ook iedereen aan om contact met ze op te nemen want voor de prijs hoef je dat zeker niet te laten. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
Toppers
Bedankt voor de snelle en goede service. Fijn dat jullie een gaatje eerder voor ons vrij wilden maken. Wij zijn erg tevreden. Ga zo door jongens.
Uitstekende kwaliteit en service !!
Uitstekende kwaliteit en service !!
Een echte aanrader
Prima bedrijf
Prima bedrijf, netjes op tijd,vriendelijk en vakkundig. Een aanrader
Aanrader
Vriendelijke mannen, mooi geplaatste plinten, snelle service en achteraf nog gratis 1 plint hersteld die was gaan werken.
Een aanrader!

De Plintenconcurrent ããã®åç
Volgens afspraak zijn de plintenâŠ
Volgens afspraak zijn de plinten geleverd en gemonteerd.
Personeel is uiterst correct en hebben de opdracht correct uitgevoerd.
Zeer tevreden over de werkzaamheden en communicatie.
Vorige week maandag een offerte aangevraagd en vrijdag al geplaatst.
Ze hebben veel extra werk gedaan en geheel kosteloos dat is pas service!
Zou iedereen de plintenconcurrent aanbevelen..

Teleurstellend
De kwaliteit van het werk van De Plintenconcurrent / De Plinten Expert viel me zwaar tegen. Er was een gebrek aan precisie en ik kreeg het gevoel dat het enige doel was om de plinten zo snel mogelijk tegen de muur te plakken.
Neem de opmerkingen over vlakke muren en vloeren in de voorwaarden heel serieus. Er wordt alleen gelijmd en er zijn geen gewichten om iets tijdelijk op z'n plek te houden terwijl de lijm droogt. Als de muur dus enigszins krom is dan zweeft de plint los van de muur met als gevolg een lelijke kier.
In de toiletruimte was mijn (beton)vloer niet goed vlak, een van de plinten had daardoor een kier van 1,5cm aan de onderzijde. Ik begrijp dat de plinten daar niet goed te installeren waren zonder ze aan te passen (achteraf 10 minuten extra werk), maar een kier van 1,5cm is onmogelijk netjes af te kitten en heeft niemand iets aan.
Losse plinten worden tegen vol tarief verkocht "omdat het systeem het niet anders kan afrekenen".
Het meeste was gelukkig te corrigeren, maar ik heb wel alles moeten afkitten, schuren en schilderen. Een hoop werk waar ik niet op gerekend had. Zonde, want met wat extra aandacht en misschien 2 uur extra werk hadden ze het goed kunnen doen.

De Plintenconcurrent ããã®åç
Geweldige ervaring met de plintenâŠ
Geweldige ervaring met de plinten concurrent .
Wij hebben meerdere malen de opdracht moeten verschuiven om dat wij problemen hadden met onze vloer.
Dit was voor de plintenconcurrent geen probleem.
Contact verliep soepel en werdt snel geschakeld .
Een fijn bedrijf.
Bedankt heren voor de goede service!!
Ik ben een groot van van DEâŠ
Ik ben een groot van van DE PLINTENCONCURRENT,
wij van Multimassage in haarlem bellen altijd naar de plintenconcurrent als wij weer een mooie kamer willen afwerken, een plint zet tenslotte de puntjes dan toch even op de i.
daarom krijgen jullie van ons een dikke 10 en ga zo door mannen.
Werken keurig netjes
Werken keurig netjes. Alles is strak en mooi opgeleverd
Super gasten
Super gasten! Combinatie van snelheid en vakwerk... En die prijs was absurt :-)
Zeer tevreden over de werkzaamheden enâŠ
Zeer tevreden over de werkzaamheden en de mogelijkheden! Nogmaals bedankt mannen.
Fantastisch
Fantastisch! Bij de Plintenconcurrent voor 115m aan afgelakte (RAL 9016) plinten (150x90) besteld en laten leggen. De heren wisten duidelijk waar ze mee bezig waren en alles lag er in een ochtend in. Zeer mooie afwerking incl kabels in de kabelgoten. Bovendien had in een probleem bij een rand van de vloer (er zat een groot gat tussen) en ook dit wiste zo feilloos op te lossen door hun jarenlange ervaring. Ik kan ze iedereen aanraden!
Snelle service goed werk
Snelle service goed werk. Tip wat betreft kitten vooraf in de offerte aanvraag misschien benoemen. Was even een verrassing waar we vooraf geen rekening mee gehouden hadden.
De heren leveren prima werkt af!
Erg tevreden!!
Wij zijn zeer tevreden over de deskundige adviezen en professionele aanpak van de plinten concurent. We zullen vrienden en kennissen dan ook zeker doorverwijzen naar dit bedrijf.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ