Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... ãã£ãšèŠã
Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer snelle levering en installatie.
Na kort telefonisch overleg snel een prijs en datum overeengekomen. Was wat kort dag maar gelukkig hadden ze nog een gaatje. Dus paar dagen later stond Marco voor de deur.
Harde en nette werker en plinten zien er super netjes uit. Zeer tevreden met het resultaat.
Mooie plinten geplaatst
Afgelopen woensdag zijn bij ons plinten geplaatst in de bovenverdiepingen door Marco en Dayen. Goed werk geleverd! Komt allemaal erg professioneel over en goede communicatie omtrent specifieke zaken. Prettige medewerkers, mooie plinten, super strak. Bedankt.
Prima deskundige service
Prima deskundige service. Goed en eerlijk advies vooraf door Marco. Netjes gewerkt.
Familie Snoek Gorinchem
Een bedrijf dat volgens afspraak werkt.
Een bedrijf dat volgens afspraak werkt.
Vakkundig aangebracht door Jenthe en Dayen van De Plintenconcurrent.
Goed werk afgeleverd !!! AANRADER.
Hele fijne service
Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 minuten later een medewerker voor de deur om de missende producten alsnog te leveren, zodat wij het weekend gewoon aan de gang konden. De plinten zijn makkelijk te bevstigen en staan heel mooi bij ons thuis!
Afgelopen maandag de plinten in geheleâŠ
Afgelopen maandag de plinten in gehele huis geplaatst door Marco, Hugo & Dayen. Zeer professionele service en goede communicatie omtrent specifieke zaken. Prettige jongens en goed werk afgeleverd! Mooie plinten, super strak. Bedankt.
Snelle montage
Vanmiddag hebben Marco,Dayen en Hugo binnen 2 uur de plinten van 2 slaapkamers, woonkamer en hal gemonteerd. Top die monteurs zoals ze samenwerken.
Tevreden
Tevreden! Bedrijf kon 2 weken later plinten al plaatsen. Marco heeft de plinten geplaatst en wij zijn hier heel tevreden mee. Nam mij goed mee in wat hij ging doen en qua extra kosten, had meer m2 nodig dan ik had uitgerekend.
Netjes en snel geplaatst.
Netjes en snel geplaatst.
Aanrader. Top!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Telefonisch goed geholpen en advies gekregen ivm inmeten en plintkeuze etc.
Ook nog eens zeer gunstig geprijsd tegenover hun conculega s.
Plintenconcurrent en de vriendelijke monteurs zijn zeker aan te raden.
Netjes geholpen aan de telefoon enâŠ
Netjes geholpen aan de telefoon en aangenaam geprijsde offerte binnengekregen.
Na akkoord snel een afspraak in kunnen plannen en de vriendelijke monteurs hebben mooi werk afgeleverd.
Zeker aan te bevelen als je goedkope plinten wilt hebben inclusief montage.
Snel, netjes en betaalbaar uitgevoerd
Heerlijk! Een bedrijf dat werkt volgens afspraak, op tijd verschijnt, netjes werkt en kwaliteit levert. Volledige begane grond in 1 ochtend voorzien van fraaie plinten, weinig lawaai, bijna geen last van stof/zaagsel. Alle opties duidelijk uitgelegd. Ik vraag mij af waarom ik vroeger nog de moeite nam om zelf plinten te plakken. Aanrader.
Wij zijn zeer tevreden over zowel de plinten als de monteurs.
Wij zijn zeer tevreden over de plintenconcurrent. De plinten zien er prachtig uit en zijn netjes gemonteerd door 2 aardige, relaxte en beleefde jongens.
De plinten zijn prima geplaatst
De plinten zijn prima geplaatst, alles netjes gekit en alles netjes opgeruimd. We zijn zeer tevreden.
Netjes gewerkt, mooi eindresultaat
Opdracht snel en in goed overleg ingepland.
Plinten waren vlot gelegd. keurig gewerkt, jonge vriendelijke en vakkundige monteurs.
Prima all-in prijs. Plintenconcurrent is zeker aan te raden!
Vakwerk. Uitstekende prijs/kwaliteit.
Zeer tevreden over levering en montage van 100 meter plint. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Vriendelijke jonge monteurs, die erg netjes werken.
Prima bedrijf en scherp geprijsd.
Prima bedrijf en scherp geprijsd.
Aanrader voor mooie afgelakte plinten.
Top service!!
Top service!!
Ik heb afgelopen week mijn plinten laten plaatsen door de plintenconcurrent! Wat een top service, het ziet er prachtig uit, super blij mee. Top gasten!
Zeker een aanrader.
Bedrijf van afspraken ð en weet vanâŠ
Bedrijf van afspraken ð en weet van snel handelen.
Mooie plinten in ons nieuweâŠ
Mooie plinten in ons nieuwe appartement. Snel en vakkundig aangebracht door de mannen vd Plintenconcurrent. Heel tevreden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ