レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... もっず芋る

䌁業情報

1. フロヌリング斜工請負業者

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uitstekend!

Snel, netjes, flexibel en vakkundig! Afgelopen week was ik met spoed op zoek naar plinten+montage voor ons nieuwe appartement. Snel via de mail een offerte gehad en een paar dagen later stonden ze al voor de deur. 3 uur later was de hele woning voorzien van plinten met bijbehorend advies. Ontzettend bedankt Marco!

2020幎10月14日

Snelle en vriendelijke service

We hadden een offerte aangevraagd via de website en nog geen kwartier later kregen we reactie en konden we direct een afspraak maken. De mannen kwamen netjes op afgesproken tijd aan en belde zelfs nog even van te voren.

Naast de service zijn wij ook erg tevreden met de kwaliteit van de plinten en plaatsing, we hebben uiteindelijk die van 12 cm hoogte genomen, dit geeft ons huis direct een hele luxe uitstraling. Wat een verschil een plint wel niet kan maken!

Over twee weken moeten we voor het mooie nog een paar kieren kitten omdat niet alle muren recht zijn. Het zou fijn zijn als ook dit gedeelte gelijk gedaan kon worden door plintenconcurrent maar het kan nog uitzetten waardoor het niet gelijk gekit kan worden.

Kortom: mocht je plinten willen laten plaatsen door een vriendelijk en professioneel bedrijf dan ben je hier aan het juiste adres.

2020幎10月12日
5぀星のうち5の評䟡

Woning is netjes afgewerkt, top jongens!

Vorige maand plinten laten monteren. De offerte kregen we snel binnen en de afspraak kon snel worden ingepland. De monteurs kwamen langs en deden alles netjes in overleg. Fijne communicatie. De monteurs hielden zich aan de 1.5 meter afstand. Toen ze klaar waren was ons huis echt af! De plinten zien er super mooi uit en zijn netjes gemonteerd. Top service jongens, dankjewel!

2020幎10月7日
5぀星のうち2の評䟡

Voordelig en vriendelijk, maar kwaliteit onder niveau/verwachting

De Plintenconcurrent heeft in onze nieuwbouwwoning plinten aangebracht. Het contact was en is vriendelijk en professioneel.

Echter, na slecht 8 maanden na montage kwam de eerste plint los, in de drie maanden erna is ongeveer de helft van alle plinten losgekomen van de muur. Na contact op te hebben genomen, werd mij verteld dat dit niet onder de garantie viel. Ik heb zojuist zelf de helft van alle plinten weer moeten vastkitten.

Ergens snap ik dat een nieuwbouwwoning nog werkt maar het zou naar mijn mening niet zo moeten zijn dat een groot gedeelde van de plinten er na 8 maanden gewoon af ligt. Het voelt alsof het voorkomen had kunnen worden wanneer de plinten niet slechts met een paar stukjes schildertape aan de wand vastgeplakt zouden worden om het kitwerk te laten hechten. Daarnaast pasten de plinten echt net aan, waardoor de druk van de plinten er ook voor zorgde dat deze los zijn geschoten.

Edit: Er wordt genoemd dat het door vocht komt. Dit zou kunnen maar ik heb niet het idee dat dit de grootste/enige boosdoener is gezien de plinten zijn ongeveer een jaar na oplevering zijn bevestigd en het grootste gedeelte van het bouwvocht al uit de wanden was.

2020幎9月27日
De Plintenconcurrent ロゎ

De Plintenconcurrent からの回答

Beste heer Ephraïm,

Heel vervelend dat er een plint los is gekomen van uw wand.
Wij snappen voor u als klant dat dit heel vervelend is en hebben hier dan ook een coulance regeling voor zoals vermeld op onze website en herstellen dit kosteloos maar brengen alleen voorrijkosten in rekening, in uw geval 29.- euro.
De reden dat de plinten bol zijn gaan staan komt duidelijk door vocht in de woning vaak ook als restvocht benoemd word.
De MDF plinten hebben een kern van hout dit is een natuurproduct dat reageert op vocht ook op onzichtbare luchtvochtigheid.
Hierdoor kunnen de plinten uit gaan zetten wat op een lange wand wel een centimeter kan schelen.
Daarom raden wij ook altijd af om direct na montage de plinten af te kitten.
De tape die de monteurs gebruiken is om de plinten op hun plek te houden na montage en niet om de plinten vast te plakken aan de wanden.
Heeft u nog vragen of kunnen wij u nog ergens mee van dienst zijn dan horen wij dat graag!

Mvg,
Linda

5぀星のうち4の評䟡

Voor het eerst plinten besteld en laten

Voor het eerst plinten besteld en laten monteren, een aanrader voor iedereen.
Veel keuze uit verschillende soorten plinten, nette prijs en snelle en nette service.
Helaas (voor beide partijen) stonden ze met pech langs de weg en hebben ze ons netjes opgebeld en gevraagd of het een probleem was of ze een andere dag konden komen. Ook nu een snelle service en stonden ze de volgende dag bij ons op de stoep.
Alles netjes opgeruimd door hunzelf, fijn thuiskomen zo!

2020幎7月16日
De Plintenconcurrent ロゎ

De Plintenconcurrent からの回答

Bedankt voor de positieve review:)

Ging weer prima Linda!

De eerste verdieping en de bovenste verdieping door deplintenconcurrent laten doen en dat was ons heel goed bevallen. Nu in de woonkamer 15x1,5cm moderne mdf plinten laten plaatsen. Is ook weer prima gedaan door de mannen. Dik tevreden over plaatsing, service en afhandeling.

2020幎7月14日
5぀星のうち5の評䟡

Een top bedrijf die weet wat de klant wil

We hebben een nieuwbouwhuis en moesten nog op zoek naar plinten voor de hele woning. Na wat speurwerk te hebben gedaan, besloten om een offerte aan te vragen bij de plintenconcurrent. De offerte was een uur later al binnen met een keurig nette prijs. Een kleine 2 weken later zijn de plinten keurig gemonteerd door erg vriendelijk personeel. Ook de communicatie met de mensen op kantoor liep soepel en ze staan voor je klaar.
Kortom heb je plinten nodig dan ben je hier aan het juiste adres.

2020幎7月3日

Prima bedrijf!

Prima bedrijf. Snel een afspraak kunnen maken na een zeer duidelijke offerte.
Plinten zijn professioneel en snel geplaatst. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

2020幎6月11日

Klantvriendelijk en netjes

Plinten bestellen ging makkelijk, offerte was snel binnen en voor een veel betere prijs dan enkele andere online aanbieders. Plaatsing afgesproken en ging ondanks corona door. Plinten keurig geplaatst; paar stukken achtergelaten waar we zelf nog eerst wat ander werk wilden doen. Na een dikke maand weer contact gehad omdat een van de plinten was losgekomen. Dit is snel en keurig hersteld; en er was zonder meerkosten tijd om de resterende plinten alsnog op maat te zagen en plaatsen. Er wordt erg netjes gewerkt en opgeruimd.

2020幎6月5日

Finishing Touch

Voor de Corona zouden Jan en Marco plinten komen plaatsen.
Net een verbouwing achter de rug dus als de plinten geplaatst zouden worden
was het helemaal af de Finishing Touch.
Maar toen kwam de Corona, jammer dat was overmacht.
Na dat de bedrijven weer wat opdrachten konden gaan uitvoeren, nam Marco meteen contact met ons op. Wanneer het ons uit kwam om de plinten te komen plaatsen.
Woensdag 20 mei 2020 om 08:30 uur stonden ze voor onze deur.
De jongens hebben geholpen om een zware kast te verplaatsen en ze konden aan de gang.
Even een bakkie koffie en ze gingen weer een de slag.
Alles ging vlot met een lach en humor.
Voor dat wij het wisten zaten de plinten erop, een plaatje.
Alles mooi in verstek gezaagd precies passend tegen elkaar.
Wij zijn zeer te vrede en raden dit bedrijf dan ook zeer zeker aan om plinten te komen plaatsen.
Jan, Marco en de jongens heel erg bedankt.
Michel en Sophia Mulder uit Hoofddorp.

2020幎6月2日

Top werk en gozers!

Beste mensen,

Ik heb een zeer oud huis uit 1890 dus alles scheef. Toch weten deze jongens plinten te plaatsen en netjes ook! En ze zijn super snel! Ook zijn ze zeer vriendelijk, waar je makkelijk mee praat. Dus ik raad ze zeker aan. Bedankt jongens!

2020幎5月27日

Topservice!

Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akkoord gingen. Toevallig konden ze dezelfde dag komen! Hij overlegde goed met ons en liet ons zien waarom ze dingen op een bepaalde manier deden. Het ziet er heel mooi uit!

2020幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Snel, goed en voor een prima prijs

Nadat ik een offerte had gevraagd konden ze al heel snel komen om de plinten te monteren, binnen twee weken.
Voor de prijs uit de offerte ging ik het mezelf ook niet moeilijk maken.
De twee monteurs hebben supersnel en met amper lawaai de plinten op maat gemaakt en gemonteerd voor onze hele benedenverdieping. Na een paar uurtjes stonden ze weer buiten en had ik plinten.
Toen een paar weken later een klein stukje plint loskwam (als gevolg van de verf op de muur) waren ze heel fijn in de communicatie en snel in de gelegenheid om even langs te komen en het te verhelpen.

2020幎3月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス