Jeg er godt tilfreds med mit kÞb, men nu har jeg 3 gratis facemapping liggende, og jeg kommer ikke til at kunne bruge dem, da jeg fast gÃ¥r hos en af jeres behandlere, og hun har helt styr pÃ¥, hvad min... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk produkter, som har gjort en kÊmpe forskel for mig. Jeg er fra starten blevet vejledt pÃ¥ bedste vis af Tine fra Beauty Shape, og siden da har jeg med stor glÊde brugt Dermalogica. Har je... ãã£ãšèŠã
Uden tvivl det bedste sted at fÃ¥ lavet BOTOX i KÞbenhavn. Professionel, kompetent og yderst dygtigt personale, som virkelig forstÃ¥r sig pÃ¥ Êstetik, og som formÃ¥r at forskÞnne mens det naturlige look b... ãã£ãšèŠã
Super service Man bestiller online og fÃ¥ varerne dagen efter Perfekt Og er man u tvivl hvilken produkter man skal bruge kan man altid skrive eller ringe til deres kundeservice Super produkter s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Dermalogica Danmark ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Professionel hudpleje siden 1986
Dermalogica blev grundlagt af en kosmetolog, så vi ved, hvordan man skaber skrÊddersyet hudpleje, der fungerer - ikke kun i dag, men hele livet. Vi tilbyder professionel uddannelse i hudpleje, produkter og behandlinger og services til både kosmetologer og kunder.
Personlig hudpleje
Vi skaber helt personlige skrÊddersyede hudpleje-anbefalinger og behandlinger til hver enkelt person, fordi vi ved, at ingen hudproblemer er ens. Vores produkter fungerer bedst, når de anbefales af en professionel kosmetolog til din unikke hud. Uanset din livsstil, baggrund eller dit miljÞ kan du vÊre sikker på at Dermalogica vil fungere for dig.
cruelty-free + certificeret vegansk
Vi er anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) og Leaping Bunny. Vi er certificeret veganske på alle produkter pånÊr 1.
Ingen kunstige duft- eller farvestoffer
Dermalogica har vÊret et clean brand siden 1986. Vores formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.
Vores engagement i bÊredygtighed
De valg, vi trÊffer hver dag, hÊnger direkte sammen med vores planets helbred. Som et globalt brand er vi meget opmÊrksom på, hvilken indvirkning vores handlinger kan have på miljÞet, og derfor er vi forpligtet til et nyt ambitiÞst initiativ - Healthy Skin, Healthy Planet.
Inden 2025 vil Dermalogica opfylde eller overgå fÞlgende bÊredygtighedsmål:
- 90% af vores ingredienser kommer fra bÊredygtige kilder
- 100% af vores tuber, flasker og kasser vil blive designet til at blive genbrugt, genanvendt og / eller komposteret/li>
- StÞrstedelen af ââplasten i vores emballage stammer fra genbrugsmateriale eller plantebaseret materiale
- Vi samarbejder primÊrt med leverandÞrer, der overvåger og administrerer deres CO2-fodaftryk
Professionelle ansigtsbehandlinger
Uanset om du vil have en quick-fix ansigtsbehandling eller en mere grundig ansigtsbehandling, er Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger altid skrÊddersyet og tilpasset din huds aktuelle behov.
Dermalogica experter
Dermalogica er et af de fÞrende professionelle brands i verden og har et velfortjent ry for at vÊre professionelle eksperter.
Expertprogrammet er Dermalogicas globale efteruddannelsesprogram. Programmet forstÊrker Dermalogicas forpligtigelse, som igennem mere end 25 år, har vÊret at sikre kosmetologer succes igennem det mest omfattende efteruddannelsesprogram i branchen
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er godt tilfreds med mit kÞb
Jeg er godt tilfreds med mit kÞb, men nu har jeg 3 gratis facemapping liggende, og jeg kommer ikke til at kunne bruge dem, da jeg fast går hos en af jeres behandlere, og hun har helt styr på, hvad min hud har brug for. Så hvis I gerne vil belÞnne jeres kunder med en gave, kunne det måske vÊre noget andet. Jeg har prÞvet at fravÊlge gaven ved kÞb, men det kan jeg ikke.
Alting tilfreds med jeres produkter ð
God information om produkterne.
Dermalogica står ved deres produkter
Jeg har ikke fÞr skrevet en anmeldelse uopfordret, men i dag har jeg fået en så god oplevelse hos Dermalogica, at det krÊver anerkendelse.
Jeg havde kÞbt en vare der havde en defekt i beholderen.
Få timer efter min mail var afsendt, fik jeg en venlig mail med besked om, at de ville sende mig en ny. Ingen krav om dokumentation - blot Þnske om bekrÊftelse af min adresse, og selv samme dag er en ny allerede sendt til mig.
Elskede mine produkter
Alt jeg har bestilt hos jer har vÊretâŠ
Alt jeg har bestilt hos jer har vÊret nemt og er leveret hurtigt. Tak for det.
Hurtig levering og en lille ekstra tingâŠ
Hurtig levering og en lille ekstra ting med i pakkenð¥°
For det fÞrste er der altid superâŠ
For det fÞrste er der altid super hurtig levering .
Det er de bedste produkter jeg har haftð
Meget lÊkker produkter
Meget lÊkker produkter.
Jeg kan godt lide duften af Dermalogicas bodylotion.
Super hurtig ekspedering
Super hurtig ekspedering, og lige så super kundeservice. Dertil kommer at det er rigtig lÊkre produkter, som er ren forkÊlelse for huden.
Altid utrolig hurtig levering
Altid utrolig hurtig levering - nÊsten fra dag til dag. Det er de mest fantastiske produkter som virkelig gÞr en forskel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã