Handlen gik let. Hurtig levering og der blev brugt genbrug til indpakning. Ingen spildplads og mÊrkelig plast til beskyttelse da alt allerede fra producenten var embaleret. Tak. Lisbeth
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte en MOVA globe d. 13/7. Datoen er nu d. 27/7. Ordren er hverken afsendt eller modtaget endnu. Jeg har forgÊves prÞvet at ringe og skrive mail, men uden svar. Jeg ved ikke hvad jeg gÞr herf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ trods af at Designtorvet her fÃ¥r blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok mÃ¥tte hÊnges pÃ¥ senereð Jeg skal da love for t jeg blev positi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte regnbukser og regn poncho og fik super venlig og hjÊlpsom betjening af âham selvâ har altid synes om butikken med det flinkeste par indehavere. Kan varmt anbefales. LÊkkert ogsÃ¥ med fin web shop... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Et unikt udvalg af godt tÊnkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sÊtter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornÞjelse!
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det kom allerede dagen efter vi havdeâŠ
Det kom allerede dagen efter vi havde bestilt
Enormt venlig og hjÊlpsom kundeservice.
Inspirerende, finurlige og humoristiske ting i webshoppen. Enormt venlig og hjÊlpsom kundeservice.
Det er et sandt skattekammer af nytÊnkende og smukke designs.
Jeg oplevede en utrolig kort leveringstid og de varer jeg modtog var som forventet - i fin stand og meget forsvarligt og ansvarligt pakket ind - noget andre firmaer kunne lÊre en hel del af.
Jeg kan varmt anbefale Designertorvet.
For 5 dage siden skrev jeg tilâŠ
For 5 dage siden skrev jeg til trustpilot, ang, min oplevelse med et tilgodebevis til Designertorvet.
Jeg kan se, at andre som har skrevet, har fået et svar, det har jeg ikke ? Kan man forvente det ?

Designertorvet ããã®åç
Fejl leverance og ingen kontakt
Jeg lÊgger en bestilling på en samlet julegave hos Designer Torvet. Da den ankommer er en af varerne ikke det jeg har bestilt.
Efter utallige opkalds forsÞg hvor der bliver lagt på inden man kommer igennem, sender jeg en mail den 7.december -den venter jeg så STADIG svar på!
Var derfor nÞdsaget til at sadle om og står nu med adskillige produkter der skal returneres.
For nÊsten 2 uger siden lykkedes det mig en lÞrdag at få fat på et menneske i telefonen der ville kontakte mig i mandags -Dette sker heller IKKE! Og nur er jeg så tilbage til at telefonen ikke besvares!
Jeg tror faktisk ikke jeg har oplevet en vÊrre service NOGENSINDE.
Det her emmer kraftigt at en virksomhed der snyder folk!!

Designertorvet ããã®åç
Designertorvet - Hurtig levering- gode og funktionelle kvalitetsvarer.
Jeg bestilte en rejsetaske og Êgåbnet- clack- kort fÞr jul. Modtog hurtigt varerne og som altid var / er det gode, funktionelle varer i flot design!!
ð
Havde fÃ¥et en lille kÞlertaske iâŠ
Havde fÃ¥et en lille kÞlertaske i julegave fra svigermor af, vil bytte denne til en stÞrre i stedet for, men de er direkte umulige at komme i kontakt med hverken mails eller tlf bliver der reageret pÃ¥, derfor kun 1 stjerne for mega dÃ¥rlig kunde serviceð
Revurderet 21/1-25
Jeg har nu fÃ¥et kontakt med stedet og vi har fundet pÃ¥ lÞsningen ð

Ignoreret af Designertorvet
Desigertorvet er umulige at komme i kontakt med ved en reklamation!
Den 1. december bestiller jeg en taske fra Designertorvet. Den bliver sendt afsted den 6. og den 11. modtager jeg den. DesvÊrre opdager jeg at lukkemekanismen på remmen er i stykker og jeg sender derfor en mail med spÞrgsmål til reklamation afsted den til Designertorvet.dk d. 13. December. Jeg hÞrer ingenting og sender derfor, et par dage efter en mail igen, denne gang gennem deres hjemmeside, hvor de lover svar indenfor 24 timer. Jeg hÞrer stadig ingenting fra dem, og jeg tÊnker at det kan vÊre juletravlhed og nytåret med helligdage der gÞr at de ikke lige svare. Så jeg er optimistisk og tÊnker de selvfÞlgelig vende tilbage i Januar. Men jeg bliver stadig ikke kontaktet. D. 7 Januar sender jeg igen en mail, som bliver ignoreret fra Designertorvets side. Jeg ringer til dem d. 9. Januar og får til min overraskelse fat i en en telefonsvarer, selvom jeg ringer i åbningstiden, men jeg lÊgger en besked og tÊnker at de må da ringe tilbage om lidt. Stadig bliver jeg ikke kontaktet. Jeg ringer igen d. 11 Januar, lÊgger en besked igen og der er stadig ingen der vender tilbage.
Jeg har forsÞgt at komme i kontakt med dem i godt en måned nu og man bliver som kunde fuldstÊndig ignoreret. Jeg er så skuffet over at blive behandlet på den måde af desigertorvet. Jeg har ellers tidligere vÊret glad for at handle der, men at de så aktivt vÊlger at ignorere og vÊre ligeglade med deres kunders henvendelser, er simpelthen under alt kritik! Jeg ved ikke hvad jeg skal gÞre for at komme i kontakt med dem og alt jeg Þnsker er bare en ny taskerem til min taske.

Manglende penge for returnering
Min kÊreste bestilte en uro på designtorvet.dk og denne er sendt retur d. 25/11 og vi har endnu ikke modtaget vores penge retur.
Der kommer ikke svar på de mange mails vi har sendt og ringer vi ind går den direkte på svarer, så nu bliver vi nÞdt til at forsÞge her.
Opdatering d. 14/1 - jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur og nu kan jeg hverken få kontakt på mails, jeres kundeservice nr. eller det nummer der er oplyst i nedenstående kommentar.
Vil I venligst lave en straks overfÞrsel i dag?

Har bestilt en vare d
Har bestilt en vare d. 1/12-24. Ikke modtaget varen. Skrevet til firmaet ift. levering. Har ikke hÞrt fra designertorvet sidenhen.
Har aldrig modtaget varen.

Bestilte den 17/11
Bestilte den 17/11, fik ordrebekrÊftelse og har intet hÞrt siden, trods flere mails med forespÞrgsler om leveringstid.
MÃ¥ afbefale firmaet.

Designertorvet ããã®åç
Fuld Tilfred med betjening og varenin vare havde jeg allerede dagenâŠ
Min vare havde jeg allerede dagen efter,og varen svardde i hÞj grad til min forventingvhm vh I.HedegaardFuld Til
Godt produkt og hurtig levering
Manglende vare og manglende svar
Jeg bestilte en vare d. 06.07 og fik en ordrebekrÊftelse med en leveringstid på 2- dage. Da jeg d. 15.07 ikke havde modtaget varen kontaktede jeg firmaet. Her oplyste en venlig dame mig om, at varen ikke var på lager hun beklagede, at jeg ikke havde fået besked om dette. Hun fortalte også, at jeg skulle forvente en leveringstid på ca 3 uger. Nu er der gået lidt mere end 4 uger. Jeg har ikke modtaget noget, og har heller ikke fået svar på den mail jeg sendte om sagen i fredags.
EfterfÞlgende er jeg kommet i kontakt med firmaet, og en ordning er fundet
DesvÊrre holdt den ordning der blev lavet ikke. Jeg blev nemlig lovet, at varen ville komme i september. Der er nu to dage tilbage af september, og jeg har ikke modtaget noget, eller hÞrt fra firmaet.
Jeg er meget utilfreds med firmaets håndtering af denne sag. Har aldrig brugt dem fÞr, og kommer heller ikke til at bruge dem igen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã