Let og hurtig bestilling. Købte kasse til dåbskjole. Den var fint pakket ind og vedlagt hyggelig hilsen. Var også vild med klistermærker på fragt papkasser, der fortalt at den var genbrugt ❤️
企業が回答しました
God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest . Alle spring bliver sat op så der kan vurderes om det er den rigtige hest der er indkøbt. Så får den fint hestepas med �... もっと見る
企業が回答しました
Farveblyanter med navn 😉 hurtig levering fint tryk det var første gang jeg bestilte der fra 🤩 👍
企業が回答しました
Vi fik lavet broderi på vores datters egne bamse/sutteklud og det er simpelthen blevet så fint på dem alle trods forskellige materialer. Vi sendte blot bamserne til firmaets adresse og kort tid eft... もっと見る
企業が回答しました
Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.
Roustvej 119, 6800, Varde, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mikkla からの回答
Jeg ved ik rigtig de blev nærmest fornærmet , da jeg ringede og fortalte der var to ting jeg ik havde fået.
Det er også uforståeligt at man ik kan få det på papir da jeg ingen printer har.
Og har stadivæk intet modtaget

Mikkla からの回答
Hurtig levering. Pænt navn syet på hagesmæk. Handler gerne igen hos jer

Mikkla からの回答
god hjemmeside, hurtig ekspedition, og god info om forsendelsen
tak for god service

Mikkla からの回答
Selvom om det var personlige varer med navn på, ankom de i løbet af et par dage, og æggene er så fine <3
Tusind tak!

Mikkla からの回答
Meget fin og venlig kundeservice og lynhurtig levering og produktet var fuldstændig som lovet, kan kun anbefales 👍🏻

Mikkla からの回答
Mine indkøb var fremme 2 dage efter de var bestilt (med personlig i gravering)
Imponerende👍🏼

Mikkla からの回答
Meget hurtig levering, er glad for at jeg nu kan opbevare en antik dåbskjole forsvarligt.

Mikkla からの回答
God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest .
Så får den fint hestepas med 😄🏇. Tak for god betjening, vi kommer igen når stalden skal udvides .
I forstå jer på børn og jeres indlevelse i det enkelte barn. Tak

Mikkla からの回答
Var på hest og rytter messe med min datter hvor de havde en kæp heste stand, man kunne prøve.
Min datter oplevede at blive overfuset og talt meget grimt til af det personale der stod på standen.
Vi var rystede og min datter var meget påvirket af det efterfølgende.
Årsagen var, at hun havde sat 1 af de ca. 5 spring op der stod og sprang over det med en kæphest, men personalet havde lige sat det ned. Og det burde min datter så altså selv kunne tænke sig til, at hun ikke skulle røre ved. Vi var lige ankommet, hvilket jeg påpegede men kvinden fortsatte med at skælde ud. Fik min datter ud hurtigt.
Vil aldrig handle der!

Mikkla からの回答
Kom hurtigt efter bestilling, selvom der var personlig navn på

Mikkla からの回答
En super lækker og overskuelig hjemmeside. Hurtig modtagelse af det købte. Sødt kort som er håndskrevet, der er langt sjæl i jeres arbejde. Super oplevelse 😁😁

Mikkla からの回答
Utrolig hurtig levering. Flot udvalg. Og den sødeste personlige hilsen med i pakken. Tak for en god oplevelse. :-)

Mikkla からの回答
Har modtget en stor sending bamser og som altid har det været en sand fornøjelse! Varm og skøn personlig betjening via kundeservice.
Vil klart anbefale denne butik!:)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。