Designertorvet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handlen gik let. Hurtig levering og der blev brugt genbrug til indpakning. Ingen spildplads og mÊrkelig plast til beskyttelse da alt allerede fra producenten var embaleret. Tak. Lisbeth

Jeg bestilte en MOVA globe d. 13/7. Datoen er nu d. 27/7. Ordren er hverken afsendt eller modtaget endnu. Jeg har forgÊves prÞvet at ringe og skrive mail, men uden svar. Jeg ved ikke hvad jeg gÞr herf... もっず芋る

䌁業が回答したした

PÃ¥ trods af at Designtorvet her fÃ¥r blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok mÃ¥tte hÊnges pÃ¥ senere😂 Jeg skal da love for t jeg blev positi... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte regnbukser og regn poncho og fik super venlig og hjÊlpsom betjening af “ham selv” har altid synes om butikken med det flinkeste par indehavere. Kan varmt anbefales. LÊkkert ogsÃ¥ med fin web shop... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Et unikt udvalg af godt tÊnkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sÊtter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornÞjelse!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen kontakt

Har kÞbt en vare Black Friday som endnu ikke er sendt/kommet.
Ingen svarer på mail. Ingen svarer når man ringer og ingen vender retur på telefonbesked.
Hvad sker der??? FÃ¥r jeg min vare?

2023幎12月8日
自発的なレビュヌ

Et af produkterne jeg havde bestilt var

Et af produkterne jeg havde bestilt var udsolgt. I stedet for blot at sende de Þvrige produkter i min bestilling, fik jeg en sms, jeg kunne svare på i forhold til et alternativ i en anden farve.

2023幎11月9日

Designertorvet からの回答

Hej Lizzie. Tak for din feedback. Vi synes jo, at dén service var det mindste, vi kunne gÞre for dig i den situation. Dejligt vi nåede i mål. Med venlig hilsen Designertorvet

Godt produkt

2023幎11月9日

Hej Finn,
Det er vi glade for at hÞre. Rigtig god fornÞjelse med det. Med venlig hilsen Designertorvet

Lever slet ikke op til hvad man skulle kunne forvente forhold til beskrivelse, pris og viste foto.

Produktet lever slet ikke op til beskrivelsen eller fotoet

2023幎10月7日

Designertorvet からの回答

Hej Pia. Det er vi kede af at hÞre. Hvad er det du har kÞbt? Ring gerne, så vi kan aftale nÊrmere om, hvad vi kan gÞre for dig. Med venlig hilsen Rikke Borup Hansen, Designertorvet

Super produkt og service.

KÞbte for år siden en tilsvarende pung. Har holdt også med hensyn til lynlåse, men var ved at vÊre godt slidt, så bestilte en ny. Den fÞrste fra Italien og den anden fra Thailand, så må se om kvaliteten stadig er i toppen.
Den nu her fra Thailand er slet ikke samme kvalitet, Þv. 2025.

2023幎10月4日

I meddelte ikke varen var i restordre men efter kald til jer - perfekt service

I meddelte ikke varen var i redtordre

2023幎10月4日

Designertorvet からの回答

Hej Merete. Tak for din anmeldelse og for din positive indstilling. Vi beklager forglemmelsen. Det er vigtigt for os, at yde den bedste service. Med venlig hilsen
Rikke Borup Hansen
Designertorvet

Paraplystativ uden skruer.

KÞbte et paraplystativ, men der var ingen skruer med. Så nu venter jeg på, at de skal blive eftersendt.
Ellers må jeg i byggemarkedet og finde nogen, der passer.

2023幎9月26日

Designertorvet からの回答

KÊre Dorrit. Vi er kede af, at skruerne manglede i Êsken. Som vi talte om i telefonen, har vi allerede kontaktet producenten, og de sender et sÊt fra Holland til os, som vi regner med at have indenfor kort tid. Vi skal nok sende det til dig, så snart vi har modtaget det fra dem. Vi beklager ulejligheden og håber du bliver glad for paraplystativet, når det hele går i orden. Venlig hilsen Rikke, Designertorvet

Ingen service og dårlig retur mulighed

Noget der ligner ingen service - svarer ikke på mail eller opkald, og har en helt håblÞs retur politik. Kommer til at koste mig omkring 150 kr at kÞbe en varer, betale fragt, fortryde stÞrrelsen, sende retur og betale fragt igen for ny stÞrrelse. Det er helt lovligt, men meget uforståeligt at man som netbutik ikke har en bedre ordning for sine kunder.

2023幎9月14日
自発的なレビュヌ

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Og min vare, levede op til forventningen.

2023幎9月5日

Designertorvet からの回答

Hej Kenneth, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Vi bestrÊber os på, at gÞre vores bedste - hver gang.

Som altid

Som altid, perfekt betjening.

2023幎9月5日

Designertorvet からの回答

Hej Tine. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi gÞr vores allerbedste.