Helt tilfreds, har handlet hos dem tidligere, hurtig levering. Rigtig fine ting de har. Kan kun anbefales.
企業が回答しました
Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... もっと見る
企業が回答しました
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg købte en svendegave til min søn med gravering. Den var super flot. Og virkelig hurtig levering

Design og handelshuset からの回答
Varen kom få dage efter bestilling og var pakket rigtig godt ind, så risiko for beskadigelse af varen blev minimeret.

Design og handelshuset からの回答
Snabb leverans av bröllopsgåvan som var viktigt för mig

Design og handelshuset からの回答
Fantastisk produkt och snabb leverans. Verkligen unikt och personligt

Design og handelshuset からの回答
Jeg skulle bruge en figur om lørdagen og ringede for at sikre mig at jeg kunne nå at få figuren. Der blev ikke svaret, men jeg blev ringet op senere og de sagde at figuren sagtens kunne nå frem. Dagen efter havde jeg figuren:-)

Design og handelshuset からの回答
Hurtigt forsendelse og produktet var som forventet

Design og handelshuset からの回答
Väldigt snabba och kom i väldigt bra skick! Inga problem alls

Design og handelshuset からの回答
Super hurtig og behagelig service og spændende varer/ gaver og gavekurve af rigtig god kvalitet.

Design og handelshuset からの回答
Mange varer at vælge imellem.
Nem bestilling og meget hurtigt levering.
Forventningerne blev opfyldt.
Erling

Design og handelshuset からの回答
Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering.
Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.

Super service - hurtig ekspedition
Havde bestilt om aftenen - blev ringet op om formiddagen, da jeg havde lavet en tastefejl i teksten til gravering - total god service - og så var gaven klar til afhentning allerede om eftermiddagen; flot indpakning

Design og handelshuset からの回答
Super hurtig modtagelse af min bestilling. Jeg havde glemt at tilføje betaling ved tekst, men havde skrevet jeg ønskede tekst. Det gik ok mange minutter efter jeg havde bestilt, hvor jeg blev ringet op om jeg stadig ønskede tekst og jeg fik overført. EN FANTASTISK SERVICE

Design og handelshuset からの回答
Jeg købte en super flot dcuk by edo til min farfar og han blev ramt rigtig glad for den 🤩

Design og handelshuset からの回答
Lyn hurtig levering og en helt igennem flot figur som jeg glæder mig til at gi min søn i Svendegave..
Kan helt klart anbefale..

Design og handelshuset からの回答
Super betjening fra kundeservice og lynhurtig levering. Fin vare og god pris. Kan ikke gøres bedre!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。