Vi har for snart et Ã¥r siden kÞbt et komplet service med spise tallerken, dyb tallerken og kage tallerken - for i alt 1700 kr. Det er det dÃ¥rligste vi nogen sinde har investeret i. dels var der flere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, sÃ¥ der ikke opstÃ¥r skader. -vi har kÞbt nogle fine hvide fyrtÃ¥rne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveringstid lidt lÊngere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lÞrdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting Ã¥ret rundt. Beskr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har i dag d. 17/4-26 vÊret forbi det gamle apotek efter et par skin, som de ikke havde i butikken mere (det er jo forÃ¥r) Den venlige dame kiggede vare-nummeret og tjekker op pÃ¥ deres lager, hvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Det Gamle Apotek elsker vi hÞjtider og interiÞr, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til kÞkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af hÞjtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkÊrlighed for gamle bygninger og mÞbler kombineret med kÊrlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle vÊre en oplevelse i sig selv at besÞge. Det var drÞmmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i TÞnder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores hÞjtider og mÊrkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehÞr, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit lÞb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.
Hydrovej 5, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vi har for snart et år siden kÞbt et komplet service med spise tallerken, dyb tallerken og kage tallerken - for i alt 1700 kr. Det er det dårligste vi nogen sinde har investeret i. dels var der flere tellerkener der var gået i stykker ved levering, dem var der dog ingen problemer i at få nye - god service. men det er generalt kvaliteten. her et år efter har over halvdelen skår efter at have vÊret i opvaskemaskinen og ellers daglige brug. det tyder på at brÊndingen er alt for ringe selvom en spise tallerken koster over 100 kr. så vi lÞber ALDRIG her mere.

Det Gamle Apotek ããã®åç
. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer,
- varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader.
-vi har kÞbt nogle fine hvide fyrtårne i trÊ -> leveret til Þnsket pakkeshop
-vi kommer helt sikkert til at handle her igen
-ville give 5+ stjerner hvis muligt

Det Gamle Apotek ããã®åç
På vegne af min arbejdsplads kÞbte jeg det sÞde fÞdselsdagstog med gardere. Blev leveret i solidt pakket kasse efter ganske få dage. Det vil vi helt sikkert gÞre igen!

Det Gamle Apotek ããã®åç
Har i dag d. 17/4-26 vÊret forbi det gamle apotek efter et par skin, som de ikke havde i butikken mere (det er jo forår)
Den venlige dame kiggede vare-nummeret og tjekker op på deres lager, hvor jeg så kunne hente dem, men jeg var ikke i bil, så hun hoppede selv i bilen og hentede dem der.
Det kalder jeg sÞrme kundeservice i verden klasse.
De har så mange smukke og fine ting i deres flotte store butik i TÞnder, Ta et smut forbi, du vil elske dig selv for det!
Endnu engang, tusinde tak for god service, jeg er meget glad.
Vi ses igen

Det Gamle Apotek ããã®åç
Det er nogle fine, pÊne og specielle ting som ikke kan fås andre steder nemt at navigere rundt i og nem betaling og varerne er pakket godt ind,kan varmt anbefales.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Jeg har vÊret i det gamle apotek i kbh i StrÞget som kunde min oplevelse er dårligt service og sur medarbejdere en gamle kvinde meget uhÞflig,jeg anbefaler ikke din butik jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv , hold jer vÊk fra din butik

Det Gamle Apotek ããã®åç
Leider habe ich einen zu viel abgebuchten Betrag von meinem Girokonto nicht zurÃŒck ÃŒberwiesen bekommen. Zuerst erfolgte ein netter reger Schriftverkehr, leider erwies sich dies ohne Erfolg . Ich wÃŒrde in diesem Laden nie wieder was kaufen !

Det Gamle Apotek ããã®åç
Deres juletrÊslys er de dårligste vi nogensinde har kÞbt, da de fÞrste var brÊndt ned, var de sidste kun halvvejs og kunne ikke måles efter rÊkkefÞlge de blev tÊndt i. Derudover lÞb og dryppede de helt vildt. Da jeg tager den ene holder ned for at puste lyset ud, bliver den tÊndte vÊge hÊngende på trÊet fordi sterinen var smeltet i granen. Der skete heldigvis ikke noget, men resten af lysene ryger helt sikkert i skraldespanden.

Det Gamle Apotek ããã®åç
SkÞnne ting, som hurtigt bliver ekspederet til kunden.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Alt fungerede fint. Hurtig levering. Ingen problemer.

Det Gamle Apotek ããã®åç
I like the products. Just made another orderâºïž efficient and prompt responseðð»

Det Gamle Apotek ããã®åç
Hurtig levering med varerne fint pakket ind. Varerne modtaget i den forventede kvalitet.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Vores oplevelse fra i dag. Der manglede skiltning på rigtig mange varer. Hende der ekspederede os var meget lidt smilende og virkede sur. Ingen imÞdekommenhed.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Vi havde kÞbt et vendespil hvor der var 2 brikker som var ens.
Skrev en mail hvor afsender var min sÞn.
Vi fik simpelthen det sÞdeste svar og fik tilsendt et nyt spil.
Min sÞn er så taknemmelig.
God jul

Det Gamle Apotek ããã®åç
Vi kÞbte et nissehus sidste Ã¥r, og da vi skulle sÊtte det op i Ã¥r, manglede der skruer dertil - kundeservice svarede straks og sendte nogen med en nye ordre. Tak for den bedste og mest sÞde og personlige kundeservice i verdensklasse! ðð ðŒðððŒ

Det Gamle Apotek ããã®åç
Dejlig hjemmeside med fantastiske ting til enhver hÞjtid og smukke ting til hjemmet.
God kundeservice.
Tak for en god oplevelse og handel.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Super inspirerende web shop, varerne bliver pakket godt og forsvarligt, hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Alt i skÞnneste orden. Hurtig ekspedition - varerne pakket solidt ind

Det Gamle Apotek ããã®åç
I har nogle fine ting, men dessvÊrre pakker I ikke gaver ind eller har have papir til rådighed og har en arrogant attitude når man spÞrger. I det mindste her til jul ville det give mening. DesvÊrre for jer, har jeg valgt at kÞbe mine gaver et andet sted.

Det Gamle Apotek ããã®åç
Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan vÊre skrÞbeligt, også er der et fantastisk udvalg og gode priser! Min stÞrste anbefaling!