レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leveringstid lidt lÊngere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lÞrdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting Ã¥ret rundt. Beskr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan desvÊrre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg kÞbte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, sÃ¥ fiskens hale var knÊkket af..Øv .... もっず芋る

䌁業が回答したした

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, sÃ¥ der ikke opstÃ¥r skader. -vi har kÞbt nogle fine hvide fyrtÃ¥rne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan vÊre skrÞbeligt, ogsÃ¥ er der et fant... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. クリスマス ショップ
  3. 旬の食材店

圓該䌁業による蚘述

Hos Det Gamle Apotek elsker vi hÞjtider og interiÞr, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til kÞkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af hÞjtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkÊrlighed for gamle bygninger og mÞbler kombineret med kÊrlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle vÊre en oplevelse i sig selv at besÞge. Det var drÞmmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i TÞnder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores hÞjtider og mÊrkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehÞr, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit lÞb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4.1

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Det fungerede som forventet og varen

Det fungerede som forventet og varen levede op til forventningerne; intet at klage over🀗

2025幎6月11日

Hej Bente
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat😊 Det er dejligt at hÞre, at alt levede op til forventningerne, og jeg hÃ¥ber, at du bliver rigtig glad for dit kÞb✹

En god oplevelse

En god oplevelse - handler gerne her igen👍

2025幎5月21日

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for✹ Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Jeg hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb😊

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering . De fineste morsdags kopper ❀

2025幎5月8日

Hej Bettina
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat✹ Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med din ordre, og jeg hÃ¥ber at mors dag kopperne bringer glÊde🥰

Mette, Det Gamle Apotek

Det farligste men ogsÃ¥ skÞnneste sted

Det farligste men ogsÃ¥ skÞnneste sted at tage hen nÃ¥r der skal pyntes op i hjemmet, elsker at besÞge Det gamle Apotek i TÞnder, det farlige er at man har svÊrt ved at stoppe med at finde ting man ikke kan leve uden 😊 tak for jer

2025幎3月28日

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse😊 Butikken kan nemlig vÊre meget farlig at besÞge, men vi er glade for, at du har lyst til at kigge forbi - du er altid velkommen🥰

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering - nem hjemmeside.

2025幎4月12日

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er godt at hÞre, at du er tilfreds - jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb☺

Du Þnskes en rigtig god pÃ¥ske🐣

Fin Oplevelse

Fin Oplevelse.
Fem stjerner er fuld fortjent.

2025幎4月10日

Hej Solveig
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat😊 Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med din oplevelse, og jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb✹

Du Þnskes en dejlig pÃ¥ske🐣

Mette, Det Gamle Apotek

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering, meget tilfreds

2025幎1月15日

Hej JÞrn
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for😊 Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb✹

God og hurtig service

God og hurtig service. Fine varer.

2025幎1月7日

Hej Lone
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er godt at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb✹

Virkelig flotte fyrfadsstager

Virkelig flotte fyrfadsstager. Endda flottere end billederne på hjemmesiden. Jeg er meget glad.

2025幎1月9日

Hej Dorte
Tusind tak for din anmeldelse, den vÊrdsÊtter vi✹ Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for fyrfadsstagerne😊

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer, tak for det,
Mvh Helle Mortensen

2025幎1月6日

Hej Helle
Det er os der takker😊 Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med din ordre✹

Fine specielle produkter

Fine specielle produkter, hurtig levering, god pris

2025幎1月8日

Hej Verena
Tusind tak for din anmeldelse, den er vÊrdsat✹ Jeg hÃ¥ber, at du er blevet glad for dit kÞb😊

Mette, Det Gamle Apotek

Fine ting i fin kvalitet :)

2025幎1月4日

Hej Kathrin
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat✹ Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb😊

hurtigt og som lovet

KÞbt flere ting og kommer hurtigt og kvaliteten er som lovet ❀

2025幎1月5日

Hej Anne
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er dejligt at hÞre, at din ordre var som forventet - jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb✹

Mette, Det Gamle Apotek

Jeg er meget skuffet over sangbÞger for

Jeg er meget skuffet over sangbÞger for jeg havde hÊfterne i forvejen og dem er der 23 sange i så jeg skulle ha nogle flere hÊfter men dem er der kun 10 sange i så det kan jeg ikke bruge til noget

2025幎1月3日

Hej Anitta
Tak for din anmeldelse og din feedback på dit kÞb. Det kan jeg godt forstå, at du synes er trÊls. Vi har sangbÞger med både 23 sange og 11 sange i, og de ligner hinanden.

Vi vil selvfÞlgelig gerne tage dit kÞb retur eller bytte til de korrekte sanghÊfter. Hvis du ikke allerede har sendt os en mail, mÃ¥ du gerne skrive til mig direkte pÃ¥ mbj@dga-engros.dk. SÃ¥ hÃ¥ber jeg, at vi sammen kan finde en lÞsning😊

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og et kÞb som jeg er

Hurtig levering og et kÞb som jeg er meget glad for 😀 derfor 5 stjerner fra mig 😀

2025幎1月2日

Hej Jane
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for dit kÞb✹

Stjerne

2024幎12月20日

Hej Orpa
Tak for din anmeldelse😊 Jeg er glad for at hÞre, at din ordre kom hurtigt frem, og jeg hÃ¥ber, at du er glad for dit kÞb✹

Mette, Det Gamle Apotek

Gavekort som kun gÊlder online

Vi havde faet en gavekort fra familie hos Det Gamle Apotek og var meget glade for at kunne kobe noget fint julepynt - sa vi tog ned til deres butik og valgte alt vi kunne lide. Men da vi skulle betale sa gik det ikke - fordi du ikke kan betale med elektronisk gavekort i butikken. Æj hvor var det Êrgerligt. Sa kom vi hjem og skulle bruge gavekortet i net-butikken men der var slet ikke de varer som vi havde fundet i butikken. Vi kobte noget andet og det der kom var fint - men det var bare alt sammen lidt Êrgerligt.

2024幎12月15日

Hej Guðlaug
Tak for din anmeldelse og din feedback😊 Jeg er ked af misforståelsen med gavekortet, og at I ikke har kunne få alt det I havde udset jer i butikken.

Vi skriver på hjemmesiden, at gavekortet kun kan bruges online, men jeg vil tjekke op på, at det også fremgår på selve gavekortet, så man som modtager også får informationen😊

Jeg hÃ¥ber, at I alligevel blev glad for jeres kÞb✹

Mette, Det Gamle Apotek

Nem at finde det jeg sÞgte og fik det

Nem at finde det jeg sÞgte og fik det leveret 2 dage senere

2024幎12月18日

Hej Rosita
Tusind tak for din anmeldelse, den vÊrdsÊtter vi😊 Jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb✹

Du Þnskes en glÊdelig jul🎄

Mette, Det Gamle Apotek

Tak for super god service og hurtig

Tak for super god service og hurtig levering, varen lever op til forventningen og handler gerne hos jer en anden gang 👍 God jul 🎄🎅🏻🀶🏻🎄

2024幎12月17日

Hej Pia