(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... もっと見る
Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.
Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bruuns galleri. Kold mad.
Bruuns galleri.
Vi var der lidt over syv om aftenen.
Godt klar over at køkkenet lukker 19.30.
Men - maden var iskold allerede.
Rosengårdscentret
Prøvede for første og sidste gang det grønne køkken i Rosengårdscentret.
Maden var kold da vi satte os ned for at spise ! Over 2/3 dele af alt det vi havde taget. Under al kritik !!!
Bondefangeri
Ankommer i det Grønne køkken i Rosengårdscenteret, øser mad op sammen med mine unger, da vi ønsker at benytte deres tilbud om minus 50% 30 min før lukketid. Da vi står ved kassen og vil betale 30 min før luk, skal vi betale 100% for maden. Begrundelsen er at vi har øset maden op 3 min for tidligt. På deres skilt står der “køber 30 min før”.
Maden er i min optik ikke købt før den er betalt. Handler der ikke igen.
Usselt bondefangeri!
Virkelig dårlig mad med ingen smag
Virkelig dårlig mad med ingen smag, det er mega dyrt og man opdager ikke prisen før man skal betale, det er scam. Og kan kun betale sig hvis man skal have tørre pomfritter uden sovs
Hår i maden
Jeg var derude med min datter forleden dag og først fandt jeg et hår i min mad som i hvert fald ikke var mit eget da det var sort og krøllet. Og ikke nok med det blev datteren syg med opkast 30 min efter indtagelse af maden. Synes det er synd da meget af deres mad er lækkert (uden hår) men tror jeg spiser et andet sted næste gang.
Åndssvag pris
Meget kedelig mad uden nogen form for smag og samtidig er det åndssvagt dyrt. Helt til grin med den pris. Det hænger overhovedet ikke sammen med kvaliteten af maden. Maden er heller ikke varm.
Maden var lunken
Jeg var i Sct. Mathias Centeret i Viborg. Maden var lunken, kyllingespyd og pomfritterne var tørre, der er ikke ret meget kød. Der var en god del forskelligt tilbehør i salatbaren, men der manglede salat, metalbøtten var tom. Deres pastasalat med karry kunne jeg godt li. Deres stærke chiliret med store rejer var god, men helt lunken. Men maden var for ringe til at jeg vil spise der igen.
Hygiejnen / Handsker
klamt de ikke får styr på folk som ikke bruger handsker, der er endda sat handsker og sprit op men INGEN bruger det. Er selv fra Rødovre og spist deroppe nogle gange men vælger det fra nu da hygiejnen er så dårlig.
Håber de får styr på det
Hvis man ku give dem 0
Hvis man ku give dem 0, så ville jeg havde gjordt det, i Rødovre centrum er maden sten hår og ikke færdigbagt ligget flere dage med madforgiftning og smagen i maden var der heller ik. Koldt mad! Ville aldrig anbefale denne slags “mad” til nogen. Kolde retter er nok mere deres ting, varme retter burde de udelukkende. Risene var slet ik kogt! Kyllingen plettet, kold og ikke færdig. Forårsrullerne var helt bløde og ulækre
jeg var med min bror i…
jeg var med min bror i rosengårdscentret i Odense i går den 28/5 og vi spiste ved jer tog mad i buffen men jeg må indrømme jeg har ALDRIG fået mad fra en buffe der var så kold som denne mad vi fik det var totalt i ringe forfatning helt koldt sket ikke skyggen af varme var det og så er det dyrt at give 15.95 for 100g mad og så skriver de at den tallerken bliver trukket fra på vægten med kassen med det tror jeg ikke på det er så forfærdeligt ringe deres mad så jeg vil anbefale alle mennesker at holde sig fra det grønne køkken det er alt for ringe og meget dårligt min bror fik dårlig mave af deres mad og at det var så forfærdeligt dårligt det er meget ringer at tage så mange penge for noget der ikke er skyggen af varmt eller noget værd at spise jeg ville ikke engang give min hund sådan noget mad så. Hold jer væk for det grønne køkken
Slet ikke pengene værd
Mine to venner og jeg var på det grønne køkken i Rødovre Centrum. Det meste af maden var kedeligt og andet var slet ikke tilberedt ordentligt. Derfor spurgte vi om noget andet fra buffet’en, men afviste uden at tage henvendelsen seriøst. De sagde alt maden var tilberedt som den skulle være, og nægtede at give en eller anden form for kompensation. Personalet burde have smagt på en forkerte tilberedte mad og tilbudt noget andet eller givet pengene tilbage. Da man mister appetitten. Slet ikke pengene værd.
Vi var 2 og vi begge fandt flere sorte…
Vi var to personer, og vi fandt begge flere sorte hår – eller noget, der lignede – i maden i Aarhus Bruuns Galleri. Vi fik heldigvis pengene tilbage. Ærligt talt kan den slags jo ske med buffetmad, hvor kunderne selv går til og fra – men det var alligevel ret ubehageligt.
Miljøtillæg?????
Har lige købt en portion hentemad til kr.82,- men skulle betale kr.85,-. Undrede mig og spurgte hvor de sidste 3 kroner kom fra. Fik at vide at det var et miljøtillæg. Hvis ellers tillægget gik til et eller andet miljøfremmende foretagende, kan man sagtens acceptere det. Men det viste sig at pengene kun var en ekstra betaling til restauranten, og intet andet. Det har intet at gøre med miljøet, det er det jeg vil kalde grådighed forklædt som samfundssind. Det smager altså ikke godt.
Maden fejlede intet, og plejer heller ikke at gøre det. Derfor alligevel 3 stjerner.
Madforgiftning
Jeg har været oppe og får det grønne køkken i søndags og har lige siden ligget med madforgiftning i 3 dage indtil videre og de serverer virkelig dårlig mad og giver en virkelig dårlige mave.
ODENSE Rosengårdscentret - HÅR I MADEN
ODENSE Rosengårdscentret - Elendig service og mad!
SORTE HÅR I MADEN!!!
Lad vær med at bruge deres Wolt App…
Lad vær med at bruge deres Wolt App service , maden koldere end en portion havregryn med mælk, når først chaufføren har fuldført alle hans stop inden levering. Ingen kompensation fra Wolt, det er bare ærgerligt er svaret
Rigtig ringe. De har ikke fortjent stjerner.
Egentlig har de slet ikke fortjent stjerner, men det er ikke muligt at give 0 stjerner, så derfor må de jo få en.
Udvalget var rigtig ringe selvom det var en hel time før de lukkede. Og alt for dyrt i forhold til den service der blev ydet.
Grundet allergi er det rigtig rart når der på skiltene står hvad man indtager og hvilke allergener som det indeholder. Alligevel var der ingen af skiltene som stod rigtigt, pigerne der var der rykkede selv rundt på dem, og til gengæld vidste de ikke hvad de forskellige retter var eller hvad de indeholdte.
Hjørring vs Vejle
Det kommer virkelig an på hvilken man er på den i Hjørring for 5/5 stjerner mens den på bryggen i Vejle få 0/5 vi fik det dårligt af den i øvrigt kolde mad derudover var der næsten intet mad tilbage, inden rene tallerkener plus der kravlede dyr i maden ALDRIG SPIS DER IGEN!!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。