DetgrÞnnekÞkken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

(GrÞn kÞkken i nÊstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige sÃ¥ godt tage mit eget bestik med

Vi havde lÊnge vÊret spÊndte pÃ¥ at prÞve det grÞnne kÞkken i rosengaardcenteret og idag skulle det vÊre spÊndingen var stor og skuffelsen dsv indnu stÞrre. SpÞrg efter om man kan give ris og ros nej... もっず芋る

Det grÞnne KÞkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfÞlgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.

Jeg kÞbte fÞrhen tit mad herfra (NÊstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, sÃ¥ efter stor utilfr... もっず芋る

ひどい

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Det grÞnne kÞkken pÃ¥ Ro's torv i

Det grÞnne kÞkken på Ro's torv i Roskilde er IKKE et besÞg vÊrd.
Maden er kedelig og til tider direkte uappetitelig. Maden er aldrig rigtig varm, buffeten er altid halvtom og bare ikke et sted der er vÊrd at ligge sine penge.
Prisen stiger og stiger, sortimentet bliver mindre og mindre.
Personalet er en direkte katastrofe. Service NEJ, fÞdevare hygiejne NEJ, de er generelt ligeglade med både kunder og håndtering af fÞdevarer.

Da stedet åbnede var det en fornÞjelse at komme der, men det er kun gået ned af bakke det sidste år.

2023幎8月15日

Min veninde og mig.

Mig og min veninde var i det grÞnne kÞkken i Ballerup. Vi tog maden og skulle betale der står 35kr også siger damen 39kr. Vi havde taget nuggets. Og de var helt hårde og pastaen var varm og den skulle vÊre kold.

2023幎8月4日

Madforgiftning, aldrig sket fÞr! 21.07.23 kl.17

Skulle kÞbe mad i min pause fra jobbet. Bestilte ris og kylling, kom hjem fra job om natten fik jeg diarré, slemme mavesmerter😵😠 Hvad sker der lige?. Havde ikke spist andet end det. SÊt jeres hygiejne standard pÃ¥ hÞjeste niveau, nu er min fri weekend Þdelagt pga.jeres mad!!!

2023幎7月21日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop besÞgt det grÞnne kÞkken

Jeg har netop besÞgt det grÞnne kÞkken, og jeg må sige, at jeg er imponeret! Udover den lÊkre mad, var medarbejderne utroligt flinke og smilende. Det gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg fÞlte mig virkelig velkommen og godt taget imod. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der Þnsker en god madoplevelse og en venlig betjening. Tak til det grÞnne kÞkken for en fantastisk oplevelse!

2023幎6月25日
自発的なレビュヌ

0 stjerner til Bryggen i Vejle.

0 stjerner til Bryggen i Vejle.
Standarden er faldet drastisk. Maden er kold. De lader som om de ikke forstår dansk når man fortÊller at der kongen knive er eller at deres panerede rejer er direkte sorte. Dog skal det siges at medarbejderen senere kom med nogle nye stegte - selvom hun virkede som om det ikke var et problem. At der kom nye var det eneste positive. Vinduerne derind ligner de er blevet pudset i smÞr. Mega ulÊkkert og og man kan vÊre nervÞs for om det er standarden. Ligeledes er bÞrnestolene klistrede og ulÊkre som om de har stået ved siden af en friture.

2023幎5月25日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner.

Jeg var i går på Hovedbanegården i KÞbenhavn og spise hos jer. Min datter og jeg sad ved et af jeres borde.
Min taske faldt på gulvet, og da jeg siddende på stolen rÊkker med efter den knÊkker stolen sammen, og jeg falder ned og slår mig ret voldsomt. Ikke EN af medarbejderne kom for at spÞrge om jeg var okay, på trods af at der stod flere omkring mig for at hjÊlpe.
Faldet har resulteret i et kÊmpe blåt mÊrke på min overarm, en kÊmpe bule på min overarm, et blåt mÊrke på siden af låret, en Þm balle, en stor bule i nakken og en voldsom hovedpine.

Derudover var personalet pÊnt ligeglade med at vi stod to og ville betale.
Flere af medarbejderne kiggede ud på os fra baglokalet, men der gik alligevel lang tid fÞr der kom en ud, og hun virkede Êrlig talt pisse sur og pisse ligeglad, og som en der ikke burde have et job med kundekontakt.

2023幎4月27日

GrÞnne kÞkken i Bryggen

GrÞnne kÞkken i Bryggen, Vejle

Skulle spise der, men tallerknerne var så beskidte, siger det til den ansatte som siger
jeg kigger på det. Tager pap i stedet.
Hun fjerner bare alle tallerknerne.

Vi betaler og sÊtter os hen, men pludselig er der en del larm, det den ansattes venner der kommer på besÞg med mad fra et andet
sted, med sidder og spiser der. Der bliver pjattet meget selvom der er flere borde der ikke er afryddet.Der vi går er der stadig ikke afryddet noget men de to piger står og holder om hinanden og griner

Øv oplevelse

2023幎4月26日

Kunne man give 0 stjerner havde jeg

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Normalt laver jeg ikke nogle opslag som disse, men det fÞler jeg mig nÞdsaget til.
Min kÊreste og jeg var på besÞg i det grÞnne kÞkken i Bryggen, Vejle. Der oplever vi 2 unge arbejdere som betjener os også alligevel ikke, de stod og snakkede om vagter de skulle have. Derudover da vi sidder og spiser, ser vi den ene ungarbejdere komme til at sprÞjte vinduesrens udover buffeten, dette fortÊller hun til den anden ungarbejder, og der vÊlger de intet at gÞre, super klamt.

2023幎4月20日

Burde vÊre ulovligt

Burde vÊre ulovligt.
Efter en omgang kold thai-mad hos det grÞnne kÞkken i Bruuns-galleri.
Står jeg tilbage med den vildeste omgang madforgiftning. Jeg er på fjerde dagen nu.
KÊmpe Advarsel og rÞd lampe!

2023幎2月4日

Kolding storcenter

Kolding storcenter
Stortset alle tallerknerne var beskidte og ekspedienten var ligeglad omkring det. Hun virkede ikke til hun gad vÊre der.
De rotere ikke deres drikkevare så vÊr obs på datoerne.
Det halve af buffeten lå på gulvet rundt omkring

2023幎2月7日

God og varm mad. Men!

God og varm mad, dog var der rigtig mange tallerkner der var raster på, da jeg nÊvnte det for personalet, gjorde hun intet, hun virkede som om ikke gad at vÊre der.
Og hvis du skal have sodavand eller andet drikkelse, så tag de bagerste de er koldest, men vÊre obs på datoerne på dem, de rotere nemlig ikke i Kolding!

2023幎2月8日
自発的なレビュヌ

Jeg var inde i det grÞnne kÞkken i

Jeg var inde i det grÞnne kÞkken i Kolding storcenter med min ven og vidste mit studiekort ogsÃ¥ godtager hun den ikke pga. en lille teknisk fejl ogsÃ¥ lÞser jeg fejlen ogsÃ¥ siger hun “nÃ¥ du har betalt, du fÃ¥r bare rabat nÊste gang” synes det er dÃ¥rlig service og dÃ¥rlig attitude hende den rÞdhÃ¥ret dame. Jeg kommer der ca. 1 gang om ugen og hun ved jeg har studiekort og alligevel afvist hun mig

2023幎1月19日