(GrÞn kÞkken i nÊstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt ð jeg kunne lige sÃ¥ godt tage mit eget bestik med
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde lÊnge vÊret spÊndte pÃ¥ at prÞve det grÞnne kÞkken i rosengaardcenteret og idag skulle det vÊre spÊndingen var stor og skuffelsen dsv indnu stÞrre. SpÞrg efter om man kan give ris og ros nej... ãã£ãšèŠã
Det grÞnne KÞkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfÞlgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.
Jeg kÞbte fÞrhen tit mad herfra (NÊstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, sÃ¥ efter stor utilfr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ForfÊrdeligt dyr for det mad duâŠforfÊrdeligt dyr
ForfÊrdeligt dyr for det mad du egentligt får, bestilte med appen engang også TooGoodToGo hvor det grÞnne kÞkken snÞd mig for 78 kr uden jeg fik min mad
BesÞger ikke stedet mere
Det grÞnne kÞkken i Kongens Lyngby
Venlig betjening, rimelige priser og fremragende salater.
Jeg har handlet der mange gange og altid har maden vÊret glimrende og rigelig
64 kr
64 kr. for en lille salat med et kyllingespyd. Pris stemmer ikke overens med hvad man får.
BesÞgte atter i dag det grÞnne kÞkken i âŠ
BesÞgte atter i dag det grÞnne kÞkken i rosengÃ¥rs centeret i Odense. Jeg elsker deres tun mouse og skal naturligvis have den hver gang.. eneste minus er deres meget syrlige og meget groft skÃ¥ret tomater samt deres lidt for spidse ekspedient i dag.. men det er bestemt ikke noget der skal afholde mig for at give dem 5 stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
Vejle i Bryggen. Blevet dårlig.
Vejle. Manden er blevet dyrere og dÃ¥rligere. Meget dÃ¥rligere, efter vores sidste besÞg, fik vi alle dÃ¥rlig mave. Ãvvv... kommer ikke mere.
Elsker simpelthen det grÞnne kÞkken
Elsker simpelthen det grÞnne kÞkken
KÞber altid maden i RosengÃ¥rdcenteret i Odense ð
Super godt spiser her ofte (Kolding âŠ
Super godt spiser her ofte (Kolding Storcenter)
Super betjening, og maden er i top, og der bliver fyldt op mange gange, om der er svinekÞd eller ej, om det er halal eller ej finder jeg irrelevant, så lÊnge udvalget smager.
I går så jeg de kom med råvare, og de var produceret i Thailand.
Vi klart anbefale det grÞnne kÞkken til andre.
Godt sund mad
Super god ide, det er så godt lige og slå cykel ture fordi deres mad, dejligt sund mad, virker os til og vÊre frisk og varmt hver gang, har ingen sure meninger om det grÞnne kÞkken
Gode veggiedeller, god sandwich,
Tzatziki meget meget syrlig, ellers godt.
HalalkÞd
I oplyser ikke at alt jeres kÞd er halal.......og hvor er svinekÞdet?
Det spiser man da ellers i Thailand .........
Til grin
Jeg er åbenbart blevet udelukket fra at tilgå deres hjemmeside sikkert grundet en tidligere anmeldelse. Det er simpelthen ikke i orden.
Men jeg kan jo stadig anmelde dem, for jeg har vÊret der et par gange på Runddelen.
Ãn ting er at det er dyrt her. Det kan vÊre helt ok. Jeg vil gerne betale for gode ting og oplevelser. Det kan ogsÃ¥ vÊre helt fint med sund mad, selv om jeg oftest foretrÊkker noget andet end salat. Men nÃ¥r det sÃ¥ endelig skal vÊre dyrt og sundt, sÃ¥ forventer jeg noget bedre mad. Det salat osv. de har valgt i deres kÞkken er ikke noget at rÃ¥be hurra over, mener jeg. Der er mindst én anden helt lignende konkurrent meget tÊt pÃ¥, hvor det er bÃ¥de bedre mad og billigere.
Jeg vil styre uden om, og anbefaler andre at finde et bedre alternativ.
Ikke en sandwich, der er vÊrd at hÊlde mere end 20 kr. efter!
Jeg har haft 1 oplevelse her - og den sidste! Sandwichen var ikke noget at råbe hurra for, der var alt for få ingredienser i, de var minsandten tilbageholdende med grÞntsagerne må jeg sige, når man ligefrem anmoder om en vegetar-sandwich! Jeg fik 1 skive tomat, 1 skive agurk, lidt salat, så var der jo saucen.... (og kÞd, hvis man vil have det med), plus 2 skiver kÊmpe brÞd! DesvÊrre ikke noget at råbe hurra for.
UhÞflig og langsom.
Jeg var idag inde i Det GrÞnne KÞkken sammen med en kammerat. Ekspedienten var meget uhÞflig og talte til os som om vi var dumme. Maden var heller ikke god, salaten var ikke frisk og frikadellen var kedelig. Vil fraråde alle at gå herind. Kvinden der stod i butikken var forhåbentligt ikke ejeren, det ville virkeligt vÊre flovt at drive en virksomhed på den måde.
dårlig hygiejne
Hvis der her menes Det GrÞnne KÞkken på runddelen er det gået drastisk ned ad bakke for dem... jeg vil ikke anbefale nogen at spise mad herfra. I vinters oplevede jeg at deres mad var fyldt med bananfluer, og derefter nÊgtede in kÊreste at spise mad derfra nogen sinde igen. Idag har jeg så lige kÞbt en sandwich dernede, som jeg tog med hjem og spiste, og det viste sig at den smagte muggent. Jeg ved ikke rigtig om det var noget i brÞdet der var muggent eller noget i salaten, men vovede mig til at opklare at det i hvert fald ikke var kÞdet, hvilket jo så skulle have vÊret meldt til EmbedslÊgen eller noget. Jeg gad ikke engang at gå tilbage for at sige det til dem; gider ikke have det erstattet med anden uhumsk mad, og de taler dårligt dansk, så gider ikke rode mig ud i nogen diskussioner med dem. Men jeg må fraråde andre at kÞbe mad her.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã