レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

My Fair Lady er en fantastisk opsat forestilling men det drukner i dÃ¥rlige oplevelser omkring teateret. Utrolig dÃ¥rlige sÊder og meget lidt benplads. Alle havde svÊrt ved at finde hvile og man... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aldrig mere det Ny Teater!!! Siddepladser elendige, ingen benplads, stolene ubehagelige at sidde sÃ¥ lÊnge i, som forestillingen varede, Þdelagde sÃ¥ meget af det der burde vÊre en god oplevelse til d... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jeg var inde og se Anastasia The Musical igÃ¥r. Jeg havde bestil 1 plads til kÞrestol og ledsager ved siden af. Der var desvÊrre nogle minusser Der gjorde oplevelsen Þv. 1 Der gives ikke rabat pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har set utallige opsÊtninger pÃ¥ byens smukkeste teater. Senest endnu engang "Phantom of the opera" det lykkedes os desuden at opleve teateret bag kulisserne ved kulturnatten hvor der var midnats omvi... もっず芋る

2.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

My Fair Lady er en fantastisk opsat

My Fair Lady er en fantastisk opsat forestilling men det drukner i dårlige oplevelser omkring teateret.

Utrolig dårlige sÊder og meget lidt benplads. Alle havde svÊrt ved at finde hvile og man sad og kÞrer rundt og det ÞdelÊgger oplevelsen. I fÞrste akt sad jeg og kiggede på uret hele tiden og ventede på pause! I anden akt på at det sluttede.

Og temperaturen! Da vi trådte ind i salen tÊnkte jeg at det ville da blive en varm omgang. Det blev det. Der kunne man virkelig godt Þnske sig at bedre klimaanlÊg.

Billetterne er dyre
 det kunne vÊre dejligt hvis der blev gjort lidt mere for komforten. Jeg kommer desvÊrre ikke i det teater fÞr der er nye sÊder.

2026幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Aldrig mere det Ny Teater!!!

Aldrig mere det Ny Teater!!!
Siddepladser elendige, ingen benplads, stolene ubehagelige at sidde så lÊnge i, som forestillingen varede, Þdelagde så meget af det der burde vÊre en god oplevelse til den billet pris Lyden dårlig, svÊrt at hÞre hvad skuespillerne sagde eller sang Toilet forhold under alt kritik, til damerne i kÞ både fÞr og i pausen
My Fair Lady fantastisk, men teateret 🀬

2026幎4月11日
5぀星のうち3の評䟡

Havde kÞbt billetter til gulvet

Havde kÞbt billetter til gulvet. Hvilket jeg virkelig fortrÞd. Vi kunne absolut ingenting se andet end ind i folks nakker. Samtidig er der så dårligt plads, at mine små 146 cm sad totalt i spÊnd. Så hvis man ikke havde ondt så fik man det.

Fantastiske sange, og de få blik vi fik af skuespillerne virkede til at vÊre super godt. Hvis vi skal derinde igen bliver det på en plas med mere ben plads. Så vi kan nyde de dygtige skuespillere.

2026幎2月8日
5぀星のうち1の評䟡

Chess er det vÊreste bras vi nogensinde har set.

Ok så, jeg havde kÞbt billetter til Chess til min mor i fÞdselsdagsgave, og aldrig har vi vÊret udsat for vÊrre bras af en musical. Det var så slemt, at vi hertil aften gik efter fÞrste akt. Vi har aldrig tidligere forladt en forestilling, og vi har vÊret inde at se ufatteligt mange musicals. Vi sad på tredje rÊkke midt for på gulvet, og inden for vores synsvinkel var der flere som sad og faldt ind og ud af sÞvn, til trods for den ÞredÞvende larm, som dirigenten nok vil vove at påstå kaldes musik. Sangene var tragisk dårlige, halvdelen af tiden kunne man ikke engang forstå teksterne selvom sproget er dansk. I nogle af sangene, der sang alle involverede forskellige tekster i munden på hinanden, så det var decideret umuligt at hÞre, hvad sangene overhovedet handlede om. Historien i sig selv var også forfÊrdeligt satirisk, selvom jeg tvivler på at musicalen er ment som satire. Den amerikanske skakmester var fuldstÊndigt latterligt pompÞs og modbydelig, mens den russiske udfordrer var majestÊtisk og nobel - hvis det stykke ikke er skrevet af en kommunist, så er jeg en afrikansk albino. Og så er der en eller anden form for trekants drama mellem de to skakspillere og den amerikanske mesters kÊreste, som kom ud af den rene og skÊre blå luft uden nogen former for flirt eller overhovedet kontakt imellem dem ledende op til denne gnist af "kÊrlighed".
Det var så ubegribeligt kedeligt og åndssvagt at vi ikke kunne sidde model til det bare fordi at billetterne havde kostet 1600-1700 kr. På ingen måder pengene eller tiden vÊrd.

Så fremover, så bestiller vi ikke billetter til musicals, hvor vi ikke har indgående viden om selve historien og er nogenlunde sikre på kvaliteten. Vi ser dog frem til My Fair Lady i det nye år, for det kan man nÊppe ÞdelÊgge.

Og ingen kritik til hverken skuespillere, musikere eller personale, det er ikke deres skyld, at kernematerialet er bras. Man kan have nok så mange gode skuespillere og sangere med, men er manus og instruktion noget hÞ, så kan ikke engang de bedste redde forestillingen.

2025幎12月6日

Chess torsdag den 4. december

Jeg var inde at se Chess torsdag den 4.december. En kÊmpe stor og god oplevelse. Skuespil, musik, sang, kor, scenografi og koreografi m.v. var helt fantastisk flot genemfÞrt. Det er rigtigt (som andre har anfÞrt) at teksten i sangene ikke altid kan forstås eller hÞres tydeligt. Men sådan er pop- og rockmusik (desvÊrre) for det meste.

2025幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

Vi havde glÊdet os til CHESS

Vi havde glÊdet os til CHESS, men det var en stor skuffelse. Det var umuligt at forstå sangene da lyden var så hÞj og skinger, at det var ubehageligt.
Vi talte med flere af gÊsterne efter forestillingen, der
har haft samme oplevelse.
Jeg håber at lydmesteren er fyret inden vi skal ind og se My Fair Lady

2025幎12月4日
5぀星のうち2の評䟡

Frygtelig hÞjt lyd til Chess

Flot opsÊtning og dygtig sangere. Meget dårlig siddepladser, men sådan er det med et Êldre teater og med toiletter i langtbordistan.
Det vÊrste var lyden, lydmanden burde tage på kursus eller fyres, det kan ikke vÊre rigtigt at man skal have Þrepropper med til en musical. Så skrigende hÞjt, en forfÊrdelig oplevelse!

2025幎11月9日

Chess musical.

Chess musical.
Vi blev super skuffet. Lyd alt for hÞj og skinger, så ofte kunne vi ikke hÞre hvad de sang, fÞlte vi burde have haft Þrepropper på og det er langt ude i et teater, forslag fyr lydmanden!
Og så sidder man sindsygt dårligt, ikke plads til ens ben. Jeg kommer ikke igen.

2025幎11月9日

Vi havde glÊdet os 3 personer til

Vi havde glÊdet os 3 personer til musical chess. DesvÊrre blev vi så skuffede over opsÊtningen at vi gik efter fÞrste pause. Lydniveauet var alt for hÞjt så det blev skingert og man kunne ikke hÞre hvad de sang og det gjorde de konstant. Folkedanserne var dog et positivt indslag.
Aftenen var dog reddet af den lÊkre mad vi havde nydt på cafe 98.
3 skuffede teatergÊngere

2025幎10月29日

HåblÞst at komme på WC

Chess the musical
Musikken er god og til at hÞre, desvÊrre svÊrt at hÞre hvad der blev sunget.
Det gjorde forestillingen lidt tung.

Toiletadgang er desvÊrre helt håblÞse.
Brugte det meste af pausen på kÞ, og det hjÊlper ikke meget, at suse rundt på de
andre etager.

Pladsen på rÊkkerne på gulvet er meget trang.

2025幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det er ikke forestillinger jeg vil

Det er ikke forestillinger jeg vil anmelde her.
Som et af de få teatre i kongeriget yder teatret ikke den service, at man som handicappet kan man få gratis ledsager med til at hjÊlp sig.
Stort set alle kulturinstitutioner :biografer, teatre, forlystelsesparker , museer mv har denne service ,uanset om de får offentlige stÞttekroner eller ej . Dette for at give handicappede lige adgang. Det er ikke lige adgang når man skal betale 700-800 kr. for en billet til hjÊlper ud over din egen billet. Det kan teatret gÞre bedre !
Jeg vil så i stedet hÞre Chess hjemme i stuen ved lejlighed og hÞre Tosca i Operaen i aften med min ledsager, som kommer gratis ind der.

2025幎9月16日

teater cafeen

teater cafeen,
Vi kom kl 17.15 og måtte lÞbe op i teateret kl 19.25.
Vi sad lÊnge og ventede på betjening og der gik lang tid mellem retterne.
vi nåede ikke at få vores dessert, vi var nÞd til at efterlade det meste af desserten på tallerkenen. Vi var 4 personer og betalte kr. 2.400,- for menuerne incl drikkevarer, men vi kun fik 2/3 af menuerne, da vi var nÞd til at efterlade, det meste af desserterne, hvis vi skulle nå forestillingen.
Hans Pedersen

2025幎4月24日
5぀星のうち4の評䟡

God stil

Vi havde en uheldig oplevelse hvor der var dobbelt booket vores pladser Så vi måtte kÞrer igen.

Det skal siges at de to medarbejdere på stedet gjort alt hvad de kunne for at finde nok pladser til os men da vi har en I kÞrestol og vi var 6 personer var det ikke nemt.

Vi fik et opkald samme dag med undskyldning fra direktÞren samt hjÊlp og kompensation til en ny forestilling. Rigtig god hjÊlp og service

2025幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Rigtig dårlige pladser til alt for hÞj pris.

Helt urimeligt, at man tager 700kr pr billet på 1.etage og så sidder man bedre på toilettet på et rutefly til Frankfurt. SÊdet er vendt vÊk fra scenen, så man skal dreje sig for at se kun venstre side af scenen og vil man se hÞjre side, hvor halvdelen af forestillingen foregår, så må man lÊne sig ud over gelÊnderet samtidigt. KnÊene er presset op af kanten og man har kun på cm plads til sine fÞdder. Helt ulideligt at sidde sådan i flere timer og godt nok tarveligt at tage så mange penge for det. Sound og Music var en fantastisk forestilling, når man kÊmpede for at se den, men om så Kongen selv optrÊder, så kommer jeg aldrig igen.

2025幎2月21日
5぀星のうち3の評䟡

Fantastisk forestilling men plads til

Fantastisk forestilling men plads til forbedringer.
Man kan kun bestille 2 slags mad, vi valgte smÞrrebrÞd. Men så SKAL man bestille 4 stykker - hvorfor ikke mulighed for at bestille fÊrre, når vi ved, vi ikke kan spise det ? Det var fint smÞrrebrÞd, men også dyrt !
Det var virkelig koldt i lokalet - vi sad med jakker på. Det bÞr kunne gÞres bedre.

2025幎2月5日

Ingen benplads på 1. Etage

Jeg var afsted med mine 3 bÞrn og vi sad på 1. Etage. Jeg blev noget overrasket over den ikke eksisterende benplads. Vi måtte sidde på skrå ellers ville vores knÊ blive most ind i sÊdet foran. Det var forfÊrdeligt at skulle sidde sådan under hele forestillingen. Det Þdelagde hele oplevelsen, da man sad så ekstremt dårligt. Ikke det man forventer med en tur i teateret og for den pris man betaler.
(Jeg er en 183 cm og bÞrnene er 177 cm)

2024幎10月16日

Jeg var inde og se Anastasia The

Jeg var inde og se Anastasia The Musical igår. Jeg havde bestil 1 plads til kÞrestol og ledsager ved siden af. Der var desvÊrre nogle minusser Der gjorde oplevelsen Þv.
1 Der gives ikke rabat på Ledsager billet
2 KÞrestol pladsen ligger skråt, så det er meget besvÊrligt at låse kÞrestolen da den kÞrer frem.
3 Lyden var så hÞj at det var svÊrt at hÞre sangene ordentligt.
4 Toilet forholdene ved handicap toiletterne er problematiske da kÞen til de almindelige toiletter blokerer så det er svÊrt at komme igennem hen til handicap toilettet med kÞrestol.

2024幎9月22日
5぀星のうち5の評䟡

Kings boost var en fantastisk

Kings boost var en fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig grint så meget under en forestilling og vÊret så fascineret af de utrolige dygtige talenter der optrÊder i Kings boost. Det gÊlder alle der optrÊder. Gode dansere, skuespillere / sangere. Kan virkelig anbefale forestillingen. Vil også lige nÊvne den gode service fra personalet på ny teater, som er i top.

2024幎4月6日

Fantastisk forestilling

Var til premiere d. 8/2 kinky boots.
FuldstÊndig fantastisk forestilling.
Flotte kostumer og god musik.
Og skuespillerne var sindssyge gode. Hold op hvor var de for vilde til sidst, alle i hÞje stÞvler.
KÊmpe stort respekt.
⭐⭐⭐⭐⭐