Aantal platen gekocht, snelle levering en platen zien er allemaal netjes uit. Mooi aanbod van wat dingen die ik niet meer in andere shops kon vinden.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik schrijf nooit reviews, maar deze keer zeker vanwege de geweldige service en erg snelle (en vriendelijke) reactie van de klantenservice. Nog nooit meegemaakt dat er zo snel werd gereageerd op een v... ãã£ãšèŠã
Lego set met beschadigde doos besteld. Doos was minder beschadigd dan ik had verwacht (gelet op de afprijzing). Levering was snel en het product was goed verpakt.
DGM Outlet krijgt van ons een dikke 10. Op de heldere site was de order makkelijk geplaatst. De prijs was bijzonder aantrekkelijk en concurrerend! Je wordt op voortreffelijke wijze geïnformeerd over d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ¯é«ªè£œååº
DGM Outlet ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DGM Outlet
DGM Outlet is sinds 2010 een begrip met zowel een webshop als een fysieke winkel. Met een gezellig team wordt er hard gewerkt zodat klanten met een tevreden gevoel terugkomen.
Enkele verhuizingen en verbouwingen verder is DGM Outlet momenteel gevestigd aan de Klompenmakerstraat 32 te Hoogvliet.
DGM Outlet heeft een uniek concept waardoor u als klant kunt genieten van hetzelfde product, maar dan goedkoper.
Zo bieden wij producten aan met verschillende condities. Te denken aan: geheel nieuw, een nieuw product met een (licht) beschadigde buitendoos of bijvoorbeeld een product waarbij er een onderdeel mist. De condities worden duidelijk omschreven in de product omschrijving.
Het voordeel van verschillende condities?
Verschillende prijzen en extra korting!
Bent u benieuwd geworden naar ons huidige aanbod?
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en artikel gekregenâŠ
Snelle levering en artikel gekregen zoals beloofd , helemaal top!
Anders
De levering en op de hoogte houden was top maar het waren niet de laarsjes die ik besteld had, nu vind ik deze ook mooi maar dit is natuurlijk niet de bedoeling!
Geleverde goederen zijn van perfecteâŠ
Geleverde goederen zijn van perfecte kwaliteit
Snelle levering en mooie set faberâŠ
Snelle levering en mooie set faber castell kleurpotloden. Er miste idd 1 kleurpotlood, de rest helemaal nieuw. Super blij mee, wat een goede deal :)
Item besteld werd snel verzondenâŠ
Item besteld werd snel verzonden is exact wat er werd aangegeven in de advertentie
Lego set besteld mist er een stukje alsâŠ
Lego set besteld mist er een stukje als je halverwege het boekje bent .. probeer het via de lego website te verkrijgen duurt even.
Verkopen geopende /gebruikte producten als nieuw.
Ze verkopen tegenwoordig geopende / gebruikte spellen als 'nieuw' op hun website. Blijkbaar is het 'heel normaal' om als website zijnde hun eigen nieuwe seal te plaatsen op een game en dit te verkopen als 'nieuw'. Dit is geen normale gang van zaken. Nieuw = fabriek seal, niet een geopende game.
Bij het aangeven hiervan wordt er gedaan of ik gek ben, terwijl zij iets verkopen dat niet conform beschrijving is.
Jaren hier tevreden besteld, dat stopt nu helaas.
Heel slechte service.
Snelle levering en kwalitatief goed product
Snelle levering. Product geleverd volgens verwachting. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Soepel verlopen transactie.
Uitstekende aftersales service toen erâŠ
Uitstekende aftersales service toen er een mankement bleek te zijn. Perfect opgelost!
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld: vanaf bestellen, betalen tot en met supersnelle levering.
Onzorgvuldige informatie van DGM Outlet
Goede prijs en snelle levering.
ECHTER de informatie op Marktplaats week af van dÃe op de website (m.a.g. dat er een product onderdeel niet geleverd werd). Dit is m.i. n geval van onzorgvuldigheid, wellicht misleiding. Op Marktplaats staat NIET vermeldt dat de informatie op de website leidend is. In mijn optiek zou het voordeel van de twijfel naar de klant moeten gaan. DGM Outlet daarentegen bood zelfs geen verontschuldiging aan voor de inconsistent informatieverstrekking.
Gebroken stoel stoel verkocht.
Gebroken stoel stoel verkocht.
Met een adequate voorcontrole had mij dat 2 ritjes gescheeld.
Nieuw geadverteerd maar gebruikt product ontvangen
Baby campingbedje gekocht, alleen de verpakking zou beschadigd zijn en het artikel nieuw. Bij ontvangst blijkt het pakket al eens in elkaar gezet te zijn, dat was duidelijk te zien aan lichte schade aan de plasticstukjes. Daarnaast is een van de klemmen/beugels niet recht vast te zetten waardoor de bovenwerk scheef hangt. Nooit eerder besteld, dacht ik gok het erop voor 20e goedkoper, achteraf toch spijt maar het bedje gehouden, geen zin in terugsturen enz.
Jammer maar voor mij geen dgmoutlet meer.

DGM Outlet ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹