Ik schrijf nooit reviews, maar deze keer zeker vanwege de geweldige service en erg snelle (en vriendelijke) reactie van de klantenservice. Nog nooit meegemaakt dat er zo snel werd gereageerd op een v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aantal platen gekocht, snelle levering en platen zien er allemaal netjes uit. Mooi aanbod van wat dingen die ik niet meer in andere shops kon vinden.
DGM Outlet krijgt van ons een dikke 10. Op de heldere site was de order makkelijk geplaatst. De prijs was bijzonder aantrekkelijk en concurrerend! Je wordt op voortreffelijke wijze geïnformeerd over d... ãã£ãšèŠã
Vooraf een vraag per gesteld over de verpakking, deze stond aangemerkt als beschadigd. Razendsnel een antwoord en besloten deze te bestellen. Super netjes verpakt en de volgende dag al in huis! Aanr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ¯é«ªè£œååº
DGM Outlet ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DGM Outlet
DGM Outlet is sinds 2010 een begrip met zowel een webshop als een fysieke winkel. Met een gezellig team wordt er hard gewerkt zodat klanten met een tevreden gevoel terugkomen.
Enkele verhuizingen en verbouwingen verder is DGM Outlet momenteel gevestigd aan de Klompenmakerstraat 32 te Hoogvliet.
DGM Outlet heeft een uniek concept waardoor u als klant kunt genieten van hetzelfde product, maar dan goedkoper.
Zo bieden wij producten aan met verschillende condities. Te denken aan: geheel nieuw, een nieuw product met een (licht) beschadigde buitendoos of bijvoorbeeld een product waarbij er een onderdeel mist. De condities worden duidelijk omschreven in de product omschrijving.
Het voordeel van verschillende condities?
Verschillende prijzen en extra korting!
Bent u benieuwd geworden naar ons huidige aanbod?
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed producten zoala verwacht
Goede aanbiedingen en goede en juisteâŠ
Goede aanbiedingen en goede en juiste informatie. Ook de levering was vlot. Kortom: Zeer tevreden!
Snelle levering en eerlijkeâŠ
Snelle levering en eerlijke beschrijving over de kleine schade aan het pakket. Goede prijs.
Goed
Goed. Artikel is zoals omschreven.
Goed verpakt en snel geleverd.
Vooraf duidelijke app gegevens ontvangen.
Bosch keukenmachine
Voordelige Bosch keukenmachine hier gekocht. Was flink afgeprijsd ivm beschadigde verpakking. Bezorging was zeer snel. Beschadiging verpakking viel mee. Machine zag er goed uit, onbeschadigd, ongebruikt.
Ook email contact verliep goed en snel. Zeer tevreden.
Een goede afhandeling van een mooiâŠ
Een goede afhandeling van een mooi product.
Enkel de bezorging kwam de afspraak niet na later bezorgd maar kan dgm helaas niks aan doen
Prima prijs en goed verpakt
Het was allemaal perfect geregeld!
Snelle levering, duidelijk informatie over het gekochte product. Super blij mee!
Geweldig bedrijf!
Geweldig bedrijf! Product ( Dyson) ziet er fantastisch uit. Snelle levering, reageren snel en adequaat op jouw vragen via e-mail. Alles op de site is makkelijk te overzien, alles is duidelijk aangegeven voor de klant. Top!
Mijn ervaring met DMG outlet
Dit bedrijf is goed in mooie aanbiedingen. Goede communicatie via mail over statussen van de order.
Snelle levering, order was de andere werkdag binnen.
Wat beter kon: in de advertentie werd gesproken over een nieuw apparaat, nooit gebruikt. Alleen een beschadigde doos. Bij het uitpakken kwam ik er achter dat het apparaat wel ergens al eerder was uitgepakt en deels in elkaar was gezet, de batterijen zaten al in de afstand bediening, En de antennes van de wifi, waren ook al gemonteerd, deze zitten normaal los verpakt. Dit heeft er voor gezorgd dat bij op nieuw verpakken beide draadeindjes zijn verbogen en 1 antenne is afgebroken. Gelukkig werkt de WiFi nog naar behoren en zie je er niets van.
Inmiddels is het apparaat aangesloten. en werkt naar behoren.
Ik wil het bedrijf daarom toch aanbevelen, je kan er volgens mij best leuke dingen vinden.
grt. Aad
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹