Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... もっと見る
企業が回答しました
Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... もっと見る
企業が回答しました
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... もっと見る
企業が回答しました
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De voorraad is wat minder.
Bij sommige merken staat er maar 1 stuk in de winkel,
Dat doet de klant er maar 1 te kopen.Bij mij spreek ik over de Hay voorraad.
Ook bij de keukenhulpjes was er veel niet meer in de winkel,ook niet in de voorrraad.
Anders tevreden.

Dhondt leef mooi からの回答
Dit is nu eens een voorbeeld van hoe online winkelen zou moeten georganiseerd worden: correcte informatie, goede communicatie en fantastische dienstverlening!

Dhondt leef mooi からの回答
De communicatie en snelle levering waren perfect! Blij met de keurig geleverde artikelen.

Dhondt leef mooi からの回答
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite waard. Fijn professioneel mailcontact met Bruno. Zeker aan te raden.

Dhondt leef mooi からの回答
Niet te tellen heen-en-weer mails om een cadeaubon in te wisselen.

Zeer professioneel
Goeie service, nemen contact op indien er iets niet duidelijk is op het order!

Dhondt leef mooi からの回答
Zeer tevreden over de levering.
Ook altijd leuke geschenkverpakking.

Dhondt leef mooi からの回答
Levering gebeurt door GLS. Jammer genoeg is het niet mogelijk om een alternatieve levering zoals in een afhaalpunt te kiezen. Bij andere webshops is dat bij een levering door GLS vaak wel het geval.

Dhondt leef mooi からの回答
Geen mail gekregen dat ik mijn producten kon afhalen. Zelf mail gestuurd ging normaal de dag nadien klaarliggen men verzekerde mij dat ik sowieso nog een bericht ging krijgen en niets gekregen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。