Kun for folk som Þnsker at tabe sig på deres måde
Jeg har ikke vÊret kunde hos dem i årevis, men alligevel sender de spam ud om at jeg skal give dem klap på ryggen og så lÊgger de sig op af noget lovgivning, der siger at det ikke kan vÊre spam når de ikke forsÞger at sÊlge noget. Hvis jeg ikke har bedt om at modtage jeres mails, og det har jeg ikke, så er det spam. Det burde vÊre etisk og moralsk til at forstå?
Men nu hvor de plager sådan, så vil jeg da gerne endelig tage mig tid til at fortÊlle om min oplevelse.
Jeg havde kÞbt 1 opstartssamtale (40 min) samt 3 opfÞlgende samtaler (20 min) for at hjÊlpe med min IBS. Jeg er ikke en Size 0, men jeg er ikke kÊmpestor og selvom at jeg var, så burde de acceptere hvis kunderne ikke er der for at tabe sig, men nej, det var ganske uforståeligt for kvinden at jeg ikke Þnskede at vÊre en Size 0 eller mindre, men faktisk bare ville have hjÊlp til at klargÞre hvilke fÞdevarer jeg ikke kan tåle.
Jeg sagde at jeg ikke Þnskede at kende min vÊgt. Det glemte hun hver eneste gang. Jeg sagde til hende fra starten at jeg er diagnosticeret med cÞliaki og derfor ikke må spise gluten, men det glemte hun også, så jeg blev mÞdt med uforstående spÞrgsmål som "Jamen, savner du slet ikke at spise almindeligt brÞd???". Jo tak! Men cÞliaken er jo ikke forsvundet på magisk vis siden sidst jeg var her! Så forberedelse eller at lytte til kunderne er ikke noget de går op i.
Til opstartssamtalen var noget af det fÞrste hun sagde til mig at vi slet ikke kunne nå at snakke om det hele. Det var også korrekt - det kunne vi ikke. Og sådan var det hver eneste gang. Vi nåede aldrig at snakke om det hele. Nu sÊtter DiÊtisthuset jo selv hvor lang en samtale skal vÊre - var det en idé at planlÊgge jeres tilbud efter at gÞre arbejdet ordentligt? Eller ligger jeres professionelle tilgang på et så lille sted at I er ligeglade med de mennesker, som kommer hos jer? Er middelmådig service acceptabelt for jer så lÊnge kunderne bare betaler fuld pris?
DiÊtisten jeg gik hos havde en meget fasttÞmret idé om hvordan man skal leve og spise. Det var kun hendes idé som var "rigtig", alle andre er nogle ganske skrÊkkelige mennesker. Oh ve den person som ikke er sulten om morgenen og ikke er interesseret i at spise chiagelé. Der er ikke plads til andre i samtalen end diÊtisten. Det er hendes liv, som vi andre skal til at kopiere. Når jeg direkte får kvalme af at fÞlge hendes plan, så burde en eller anden klokke ringe for hende, så hun skifter gear, og jeg er så ligeglad med hvordan "alle andre" i hele verden reagerer - det er teknisk set MIG som er din klient og som har betalt for at du hjÊlper mig? Eller er det "alle andre" som betaler mine regninger? Det lyder jo dejligt.
En af deres motivationstaktikker består af skÊldud. Det kan vÊre at det virker på nogle mennesker, at der skal sidde en eller anden diÊtist og skÊlde ud over at man ikke er lige så dygtig som hende til at leve ens eget liv, men det virker ikke på mig. Jeg betaler ikke flere tusinde kroner for at blive skÊldt ud. Jeg betaler for professionel sparring, men det har de ikke i DiÊtisthuset åbenbart.
Den sidste samtale bestod af 20 minutter hvor hun sad og noterede ned at dag 1 skulle jeg teste en halv asparges, og dag 3 skulle jeg teste en hel asparges og dag 5 skulle jeg teste tre asparges. Det mente hun åbenbart var vÊrdifuld brug af den dyrebare tid jeg har betalt for. Efter at have demonstreret hvordan jeg skulle regne ud hvordan man spiser asparges, så fortsatte hun med at lave intetsigende lister over andre fÞdevarer, som jeg kunne have lavet selv derhjemme. Og så måtte hun jo beklage at vi slet ikke kunne nå at snakke om det hele?
Mit besÞg hos DiÊtisthuset har gjort at jeg ikke stoler på diÊtister overhovedet. De er useriÞse og spild af tid. Jeg lÊrte intet som jeg ikke selv kunne researche på nettet. DiÊtisthuset er sikkert et fint sted, hvis du virkelig har brug for at tabe dig og det er okay at de skÊlder dig ud, når du ikke taber dig godt nok, men de aner intet som helst om allergier og intolerancer, skÞnt de reklamerer med det.
Har jeg slutteligt noget som helst positivt at sige om dem? Niksen.
2025幎3æ14æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ