Banner for DiÊtisthuset

DiÊtisthuset レビュヌ

1,186
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er utrolig glad for mit forlÞb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensÊtning, passende mÊngder og fokus pÃ¥ mÊttende mellemmÃ¥ltider har jeg kunnet arbejde mÃ¥lrettet og tabe 10 k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anne har vÊret en kÊmpe stÞtte gennem det sidste Ã¥r og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vÊgten ogsÃ¥ selvom livet blev svÊrt, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et en rigtigt god behandling af diÊtist Simone uden hendes hjÊlp var jeg ikke nÃ¥et sÃ¥ langt i at tabe mig. Det betyder meget at sÞge hjÊlp nÃ¥r behovet opstÃ¥r. Kan kun anbefale Simone fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan anbefale Stine i DiÊtisthuset pÃ¥ Frederiksberg. Jeg har tabt 29,5 kilo pÃ¥ to Ã¥r. Hun har vÊret god til, at rÃ¥dgive omkring kost og motion. Jeg har fÃ¥et det bedre bÃ¥de fysisk og psykisk, efter... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス
  2. 地域医療センタヌ
  3. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

DiÊtisthuset har Danmarks stÞrste netvÊrk af autoriserede kliniske diÊtister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfÊrd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at trÊffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernÊringsvejledning, der imÞdekommer specifikke ernÊringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsÊndringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gÞr Danmark sundere.

優良

(1,186)

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Kommer ikke igen.

Jeg bookede tid, med en forventning om at jeg til en pris af 1400? Kom ind til professionel, og kompetent person, som vidste hvad de lavede.

Jeg endte med at komme ind hos en person, som virkede til aldrig at have talt med et rigtigt menneske. Jeg sad i 45 min. Med en person der end ikke kunne kigge mig i Þjnene. Blikket flakkede rundt, og der var et eller andet bag på, nede på fodpanelet der tiltrak sig mere opmÊrksomhed end mine Þjne.

Hele samtalen var prÊget af Þhhh, jaaaa, det må jeg lige se om der ligger noget om på nettet.
Voldsom usikkerhed, og det skaber utryghed.

Jeg havde faktisk forventet at komme ind til en der havde styr på det.

2024幎11月15日

Hej SÞren,

Vi takker for den utrolig fine dialog vi havde tidligere i dag i telefonen, i forbindelse med din anmeldelse og den oplevelse du beskriver du har haft hos en af vores diÊtister.

Det er som sagt noget vi tager meget seriÞst og er bestemt ikke den oplevelse vores klienter skal gå der fra med, efter en konsultation.
Det er altid vores Þnske at vores klienter oplever en kompetent og professionel diÊtist, der kan rådgive og vejlede indenfor den enkeltes problemstilling. Din tilbagemelding bliver som sagt håndteret af vores faglige teamleder, der straks gået ind i sagen og hele din oplevelse, hos vores diÊtist.

Rigtig god weekend.

Camilla

SÞren i Horsens var utroligt lydhÞr for

SÞren i Horsens var utroligt lydhÞr for problem.
Jeg havde selv en mistanke om irritabel tyktarm, og jeg blev under mit forlÞb bekrÊftet. Han introducerede mig til FODMAP, ikke nok med at jeg slap af med mine gener, som jeg har forsÞgt at leve med i nÊsten 25 år, jeg har tillige tabt mig, fordi der nu er ro på min mave.
Jeg kan stÊrkt anbefale et forlÞb.
Jeg har netop afsluttet i dag.

2024幎11月21日

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dejligt du ville dele din oplevelse og historie her.

Det glÊder os at lÊse, hvordan du med hjÊlp fra vores diÊtist SÞren, har kunne efter så lang tid få ro på dine mave og sluppet af med dine mange års gener.
Og så er det jo en ekstra fint at der også er opnået et vÊgttab - Godt gået.

Camilla

Har haft et godt og virkningsfuldt

Har haft et godt og virkningsfuldt forlÞb. Og Bliver i det!

2024幎11月11日

Hej Stephan,
Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre når vores diÊtister kan give noget vejledning og viden, der både er godt og virkningsfuldt, og så man har lyst til at fortsÊtte sit forlÞb.

Vi Þnsker dig et godt videre forlÞb:-)

Stine fra DiÊtisthuset pÃ¥ Frederiksberg

Stine fra DiÊtisthuset på Frederiksberg tog udgangspunkt i prÊcis min situation med nykonstateret Type-2 diabetes. Jeg havde nok en forestilling om en masse ting, jeg ikke måtte lÊngere, men fra starten havde Stine den pointe, at det slet ikke handler om forbud, men derimod om at skifte
ud med noget andet. Om det er mad, dÃ¥rlige vaner eller drikkevarer, er det samme gode princip i al Stine's rÃ¥dgivning. De bedste anbefalinger herfra! (og jo, jeg har tabt mig gennem hele forlÞbet med Stine😊)

2024幎11月11日

Hej Stephan,

Tusind tak for den utrolig fine anmeldelse af dit forlÞb hos vores diÊtist Stine på Frederiksberg.

Hvor er det dejligt at hÞre hvordan I sammen har fået fundet frem til netop det vi arbejder med, at det ikke er forbudt men måske mere de rigtige mÊngder eller gode og sunde alternativer og variationer af noget. Og så flot med vÊgttab igennem hele forlÞbet.

Vi Þnsker dig fortsat god vind herfra!! :-)

Min diÊtist

Min diÊtist, Gita, er virkelig sÞd, hjÊlpsom og lytter til ens behov. Jeg har tabt mig nÊsten 10 kilo på tre måneder med hendes hjÊlp. Jeg anbefaler hende i den grad, da man kan fornemme hvad hun snakker om.

2024幎11月5日

Hej Esther,
Tusind tak for din fine anmeldelse. FÞrst og fremmest tillykke med det flotte resultat indtil nu, godt gået. Og det glÊder os at lÊse hvordan der bliver lyttet til dig og taget hensyn til den enkeltes behov, det er netop den oplevelse vi Þnsker for vores klienter. Tak for anmeldelsen og vi Þnsker dig et videre godt forlÞb hos vores diÊtist Gita.

Gita diÊtisthuset Amager

Gita diÊtisthuset Amager, tog afsÊt i min egen kost og bragte mÊngden ned og tilfÞjede nogle gode til valg, da fokus var at få kolesteroltallet ned. Pludselig var måltids oplevelsen en naturlig ting, mens vÊgten stadig går ned og ned. På opfyldnings mÞderne bliver der lyttet på ens udfordringer og jeg går derfra med nyt mod. Jeg slipper ikke diÊtisthuset fÞr jeg er i mål.

2024幎10月28日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse hos vores diÊtist Gita, på Amager.

Det er utrolig dejligt at lÊse hvordan I sammen har fået fokus på kosten, med et godt afsÊt i din egen kost allerede. Og netop vigtigheden i hvordan I arbejder med at måltiderne bliver en naturlig del af hverdagen og fortsat oplever et vÊgttab.

Vi Þnsker dig et videre godt forlÞb mod dit mål!!

Grundig og kompetent rådgivning

Grundig og kompetent rådgivning
Lytter til ens problemer og behov
Ingen lÞftede pegefingre
Madplan der er nem at fÞlge
Venlig og omgÊngelig

2024幎9月17日

Hej Lilly,

Vi sÊtter utrolig stor pris på din anmeldelse og glÊder os over at lÊse at du har oplevet en grundig og kompetent rådgivning, hos din diÊtist.

Vores Þnske er altid at vores klienter fÞler en god rådgivning, stÞtte, motivation og netop ikke oplever lÞftede pegefingre, men god og grundig vejledning og med en stor forståelse for den enkeltes behov.

Tusind tak for din anmeldelse og fortsat godt forlÞb.

Camilla

Positivt mindset - bedste oplevelse lÊnge :)

DiÊtist Charlotte Skjold Ravn har vÊret fantastisk. Du har mÞdt mig med et positivt mindset og lige der hvor jeg havde brug for dig. Du har Êndret mit fokus på vÊgt og mad.
Tusind tak for at få mig op af kviksandet og på vejen til en sundere og gladere livsstil.

2024幎7月24日

Hej Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores diÊtist Charlotte i Roskilde, og hvor er det dejligt at hÞre hvordan der både er blevet hjulpet med fokus, mindset, og ikke mindst at hÞre du er godt på vej mod en sundere livsstil.
DiÊtisthuset Kundeservice Camilla

Jeg fik en virkelig god vejledning af

Jeg fik en virkelig god vejledning af Sara fra klinikken på Amager. Hun er både kompetent og skarp. Jeg havde kun brug for en enkelt samtale for at få nogle konkrete svar, og hun leverede langt mere, end jeg har oplevet hos det offentlige. Kan varmt anbefale hende!

2024幎7月17日

Hej M.H,
Tak for din varme anbefaling, det glÊder os meget at lÊse hvordan vores diÊtist kunne hjÊlpe dig ud fra dine behov. Og ja det er forskelligt hvor lang tid eller hvor mange konsultationer der kan vÊre brug for hos den enkelte. Så glad for at lÊse du fik meget mere en forventet efter din konsultation.

Urimeligt krav

Jeg har som sÃ¥dan haft et virkelig fint forlÞb hos min diÊtist, som har vejledt mig rigtig godt ifm. IBS. Jeg var faktisk i tvivl om hvor mange bevilligede sessioner vi havde tilbage og han forsikrede mig om at min sidste gang var med i bevillingen. Derfor var jeg meget overrasket og skuffet, da DiÊtisthuset krÊvede 495 kr for en samtale udenfor bevillingen. Jeg fortalte at jg havde fÃ¥et ovennÊvnte oplyst af deres medarbejder, men de fastholder stÊdigt kravet. DÅRLIG STIL

2024幎5月6日

DiÊtisthuset からの回答

Vi sÊtter stor pris på alle evalueringer og takker for din feedback, som vi vil tage med videre til intern brug fremadrettet.

Jeg fik anbefalet DiÊtisthuset

Jeg fik anbefalet DiÊtisthuset, da jeg vejede ca 20-25 kg formeget.
Jeg troede ikke helt pÃ¥ den ide, men det vidste sig at vÊre den bedste “rejse” jeg har vÊret pÃ¥.
Jeg har prÞvet alle slankekure, som aldrig virkede, og jeg tog alt på igen,.
DiÊtisthuset, har hjulpet mig til en livsstilsÊndring , så jeg tÊnker mig om hver dag, uden det er blevet en besÊttelse for mig, men at jeg nyder livet, og at der er intet jeg ikke må spise / drikke, men jeg bruger min sunde fornuft.
Jeg troede ikke på det i starten, men sådan som jeg har det, samt hvad mine blodprÞver viser, så valgte jeg 100 % rigtigt, da jeg holder min vÊgt, og bare har det godt
Er afsluttet mit forlÞb, efter 1.5 år da jeg er på den vÊgt jeg Þnskede, og smed 23 kg. (Ca. 115 pakke SmÞr)
- jeg anbefaler 100 % diÊtisthuset, fremfor piller, da det er en livsstilsÊndring der skal til, og som hjÊlper.
Tak for hjÊlpen

2024幎6月7日

Hej Rene,
Tusind tak for din anmeldelse og at du ville dele din historie og dit flotte resultat med os. Det handler nemlig om livsstilsÊndringer, sund fornuft og nye vaner, hvis man vil opnå de gode resultater.
God vind fremover skal lyde fra os!

Eminent dårlig stil

Ca 1800kr hvad var 3 uger hos DiÊtisthuset kostede mig. 995kr for opstartssamtale, ca 430kr for 1 konsultation på 25 min og nÊsten 500kr for en kostplan.
Troede egentlig alt gik som det skulle, havde nÊsten lige modtaget mail fra min diÊtist efter mine fÞrste 2 uger med hvad jeg skulle lÊse/forberede til min nÊste gang.... MEN... Der blev bare ikke en nÊste gang. Ind på min Email tikker en mail ind fra DiÊtisthuset 15min fÞr lukketid en fredag at de dags dato lukkede DiÊtisthuset i Viborg permanent og mit forlÞb derfor stoppede.
Jeg får fat på dem Mandag og får fat i kundeservice. Jeg fortÊller at jeg faktisk ik syntes det er ok at jeg skal betale de 995kr for en opstartende samtale om mit forlÞb da der jo ik rigtig har nået at vÊre et sådant. Hende jeg snakker med giver mig ret i at det et en uheldig situation og hun kan godt forstå at jeg ik syntes det er ok. Men hun bliver dog nÞdt til at vende den med hendes chef. Så modtager Tirsdag en mail fra hendes chef (SelvfÞlgelig ringer hun ikke) at det som sagt er en uheldig situation, men de kan desvÊrre ikke give mig de 995kr retur da det åbenbart havde lagt grundlag for diÊtisten for at lave en kostplan til mig (Troede det var det jeg gav nÊsten 500kr for) og vi snakkede stort set ikke om kostplan fÞr de sidste 5 min i opstartssamtalen. Det eneste vi snakkede om mht kostplanen var at den ikke måtte indeholde kerner og nÞdder da jeg ikke kan tåle dem så godt. Og hvad er der mange steder i min kostplan? Spis kerner og nÞdder.
Det er fair nok at jeg betalte for den ene konsultation og for kostplanen, det vil jeg aldrig benÊgte. Men jeg har INTET fået for de 995kr. Ufattelig ringe service af DiÊtisthuset og et tydeligt tegn på der bare skulle penge i kassen inden afdelingen lukkede. For selvfÞlgelig ved man at stedet lukker 3 uger inden.

2024幎5月31日

DiÊtisthuset Kundeservice

En god stÞtte mod mit mål.

Jeg er rigtig glad for at komme hos min diÊtist. Han er dygtig og empatisk. Mit resultat har indtil videre vÊret tilfredsstillende og han er god til at få mig til at stille klart på mine problematikker.
Mit eneste minus er, at jeg syntes at tiden sat af til konsultationerne er for korte. Og det er ingen kritik af min diÊtist.

2024幎3月18日

Hej Linda,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på. Hvor er det dejligt at hÞre den gode oplevelse og forlÞb du har haft hos vores diÊtist, og tager imod din feedback omkring vores konsultationstider.

Virkelig god personlige vejledning

Virker god personlig omsorg og vejledning, med konstruktive forslag til hvordan man kommer videre med sit vÊgttab.

2024幎4月22日

Hej Tina,
Tusind tak for den fine anmeldelse, det glÊde ros at hÞre du har oplevet god og personlig vejledning og Þnsker dig fortsat god fornÞjelse i dit videre vÊgttab.
DiÊtisthuset/Kundeservice Camilla

DiÊtisthuset KÞge.

DiÊtisthuset KÞge.
Jeg startede med en meget engageret og empatisk diÊtist og var fuldt tilfreds. Efter kort tid stoppede diÊtisten og en ny kom til, ham nåede jeg kun 2 konsultationer hos, så kom der igen en ny. Desuden fik min veninde den "samme" kostplan som jeg havde fået.

2023幎8月18日

Hej Tina,
Vi er glade for du har oplevet et godt forlÞb hos en af vores diÊtister, men selvfÞlgelig beklager du derefter er havnet i lidt diÊtistskifte. I forhold til din kostplan, vil vi gerne kigge nÊrmere ind i sagen, så du må meget gerne skrive til vores kundeservice herom, så vi se på det. (info@diaetisthuset.dk)
DiÊtisthuset Camilla

Sille ved DiÊthuset i Charlottenlund kan noget

Jeg har gået ved DiÊthuset 2 gange indenfor de sidste 6 år.

Den fÞrste gang (Frederiksberg 2018) var ikke behjÊlpelig eller brugbart. Der blev ikke taget hensyn til allergier og sygdomme, og diÊtisten satte sig slet ikke ind i min situation.

Men lige nu går jeg så ved Sille i Charlottenlund og hold op hun giver den gas. Hun undersÞger, snakker med andre og lÊgger vÊgt på at ALLE mine udfordringer er adresseret og taget i betragtning.

Jeg kom til Sille med den attitude, at hun ikke kunne hjÊlpe mig, men jeg tog grueligt fejl. Sille er dygtigt, arbejder med hjertet og Þnsker virkeligt at hjÊlpe mig, selv hvis alle mine sundhedsproblematikker udfordre hende.

Sille har vÊret en utrolig stor hjÊlp og en gave til mit helbred. Jeg er mere end tilfreds og jeg har lÊrt så utroligt meget. Af hjertet tak til den bedste diÊtist i Danmark.

2024幎4月4日

Hej Charlotte,
Tusind tak for den utrolig fine anmeldelse og beskrivelse af din historie, samt forlÞb. Det glÊder os meget at hÞre hvordan du igennem vores diÊtist Sille har fået en god og givende sparring og hjÊlp til dine sundhedsproblematikker. Vi Þnsker dig en fortsat god vind med disse forandringer.
med venlig hilsen

DiÊtist - Ditte Vejle

Jeg har vÊret ved diÊtist i Vejle ved Ditte. Det har vÊret rigtig glad for at gå ved Ditte. Hun har vÊret meget forstående og lyttende. Jeg har fået en masse gode vÊrktÞjer til mit vÊgttab af Ditte og har fået god hjÊlp til at Êndre mine vaner. Er ikke fÊrdig med mit vÊgttab endnu og glÊder mig til at fortsÊtte ved Ditte når hun kommer tilbage.

2023幎10月1日

Hej Kamilla,
Tusind tak for din fine anmeldelse af DiÊtisthuset og vores diÊtist Ditte. Det er så dejligt at lÊse og hÞre, hvordan der bliver arbejdet med de gode vÊrktÞjer mod nye vaner og at vores diÊtister rummer både forståelse og evnen til at lytte, så de hjÊlper bedst muligt videre. Vi Þnsker dig fortsat god vind med dit projekt.

Bedre tjent uden

To stjerner for at det er let at bestille tid.
ForlÞbet var ikke vÊrd at skrive hjem om.
DesvÊrre har jeg endnu 3 ud af 5 klip tilbage, som jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Total mangel på forståelse for at vi ikke alle "lever af leverpostej og rugbrÞd" i overfÞrt betydning.
Til sidst måtte jeg sige til diÊtisten at jeg forventede et "samspil" og ikke ville spille med på at det var mig der skulle spÞrges om lÞsninger, når jeg trods alt betaler for at få en hjÊlp.
Jeg har desvÊrre også fået oplysninger der ikke stemte, når jeg bagefter kontrollerede dem.
Alt i alt havde jeg vÊret bedre tjent uden et forlÞb hos DiÊtisthusets u-modne rådgiver, som ganske enkelt ikke har bred erfaring med forskellige mennesker.
TILFØJELDE
Jeg har nu haft kommunikation med deres kundeservice, der erkender at forlÞbet ikke er foregået tilfredsstillende, og de vil derfor tilbagebetale de klip jeg ikke kan bruge.
Men for mig Êndrer det ikke på at de skal tilbyde mere seriÞse forlÞb !

2024幎2月29日

Hej,
Vi tager selvfÞlgelig din henvendelse seriÞs og som besvaret igennem mail via vores kundeservice håndterer vi sagen internt. Skulle du have yderligere spÞrgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.
Camilla

Jeg startede hos Michael tilbage i

Jeg startede hos Michael tilbage i november 2022 hvor jeg vejede 108 kg. Mit fÞrste besÞg var super godt og Michael var super sÞd. Men jeg fik en kostplan og et på gode råd. Hen over ca. 1,5 har jeg tabt mig 26 kilo og er igen normal vÊgtig. Det har vÊret en super rar oplevese at vÊre hos diÊtist huset og har hjulpet mig meget med at fÞlge op på mit vÊgttab og give mig motivation uden jeg fÞlte mig det mindste presset

SÃ¥ en stor anbefaling herfra

2024幎2月28日

Hej,
Tusind tak for din anbefaling af DiÊtisthuset og vores diÊtist. det er så dejligt at se og hÞre, om de individuelle succeshistorier og forlÞb vores klienter har og oplever hos vores diÊtister. At skabe vedvarende motivation, uden pres og med en rar oplevelse oveni, lyder som et godt og ja som vi kan se givende forlÞb du har haft. Tak for at inspirere andre og dele din historie med os. Det sÊtter vi stor pris på.

Gode diÊtister

Jeg har igennem 5-6 år gået ved DiÊtishuset on and off.
Ved hvert forlÞb har deres diÊtist fundet de helt rigtige vÊrktÞjer, jeg kunne bruge i en min daglig dag med graviditeter, småbÞrn, og en daglig dag det skulle hÊnge sammen. Og hvis en ting ikke har virket har vi sammen fundet i samarbejde fundet det der virkede og lavet små Êndringer.
Jeg har aldrig fÞlt at jeg skulle Êndre på hele min verden omkring kost, tvÊrtimod har det vÊret små vÊrktÞjer, som jeg har kunne bruge i daglige dagen.
Samt har samtalerne vÊret gode, da man har skulle reflektere og hvordan, hvad og hvorfor man har gjort

2024幎2月27日

Hej Charlotte,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. Og hvor er det dejligt at hÞre hvordan du on and off over flere år, har brugt de redskaber og vÊrktÞjer vores diÊtist har givet dig, så det passer ind i din hverdag og med de forandringer vi mÞder igennem livet. Netop det med at opbygge et samarbejde, så man sammen kan justere de små Êndringer til en naturlighed er en vigtig del af vores vejledninger. Vi Þnsker dig fortsat god vind og takker endnu engang.