Banner for DiÊtisthuset

DiÊtisthuset レビュヌ

1,188
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er utrolig glad for mit forlÞb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensÊtning, passende mÊngder og fokus pÃ¥ mÊttende mellemmÃ¥ltider har jeg kunnet arbejde mÃ¥lrettet og tabe 10 k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anne har vÊret en kÊmpe stÞtte gennem det sidste Ã¥r og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vÊgten ogsÃ¥ selvom livet blev svÊrt, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Birgitte Dockner er en stor stÞtte i mit forlÞb. Jeg fÞler mig lyttet til og forstÃ¥et, og fokus har er pÃ¥ trivsel og balance frem for kun vÊgten. Hele forlÞbet er prÊget af respekt, omsorg og ingen sk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan anbefale Stine i DiÊtisthuset pÃ¥ Frederiksberg. Jeg har tabt 29,5 kilo pÃ¥ to Ã¥r. Hun har vÊret god til, at rÃ¥dgive omkring kost og motion. Jeg har fÃ¥et det bedre bÃ¥de fysisk og psykisk, efter... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス
  2. 地域医療センタヌ
  3. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

DiÊtisthuset har Danmarks stÞrste netvÊrk af autoriserede kliniske diÊtister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfÊrd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at trÊffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernÊringsvejledning, der imÞdekommer specifikke ernÊringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsÊndringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gÞr Danmark sundere.

優良

(1,188)

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Meget tilfreds.

Jeg har fornÞjelsen af Pia som min diÊtist. Hun er absolut nÊrvÊrende, forstående og skÊlder aldrig ud. Hun er altid smilende og imÞdekommende, jeg kan derfor varmt anbefale Pia.

2022幎10月21日

Hej Mossi

Tak for din fine anmeldelse af vores diÊtist Pia.

Vi er glade for at du har haft et godt forlÞb, og vi Þnsker dig held og lykke fremadrettet.

God dag.

Michelle er fantastisk

Michelle er fantastisk. Hun har Êndret mit liv fra at vÊre en der kryber langs vÊg til nu at trÊde i karakter. Hun er meget dygtig, forstår "dit liv" kan altid komme med nye og gode tiltag, når man er kÞrt fast. GlÊder mig til at fortsÊtte hos hende efter barsel.

2022幎10月12日

Hej Bente

Tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige diÊtist Michelle. Du er selvfÞlgelig også meget velkommen til at forsÊtte ved en af vores andre diÊtister imens hun afholder barsel.

Rigtig god dag.

Malene, DiÊtistHuset

Hvis du Þnsker et vÊgttab baseret på helt almindelig mad.

Hvis du Þnsker et vÊgttab, kan jeg kun anbefale DiÊtistHuset. IsÊr hvis du Þnsker et vÊgttab baseret på helt almindelig mad som du kan lide, og en lÊring i hvilke mekanismer der gÞr at man gang på gang ender med at veje 10, 20 eller måske endnu flere kg for meget. Jeg er nu gennem et stykke tid kommet hos Pia Gensborg fra DiÊtistHuset og Pia har betydet alt for at jeg stadigvÊk hÊnger på. Uanset hvor dårligt jeg synes det er gået siden sidste besÞg, og ind i mellem er ved at give op, får Pia mig opmuntret og jeg går altid derfra med fornyet energi, gåpåmod og snuden i sporet.Pia er utroligt god til at lytte og stÞtte dig i det vÊgttab du Þnsker!

2022幎10月28日

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse af dit forlÞb hos Pia.

Ændringer af vaner tager tid, og det er naturligt at der vil vÊre nedgang en gang imellem, sÃ¥ vi er glade for at dit forlÞb har vÊret positivt og motiverende.

Pia DiÊtisthuset HillerÞd

Jeg kan varmt anbefale Pia, DiÊtisthuset, HillerÞd.
Igennem 4 mdr. har jeg gået hos Pia og har opnået et rigtig fint vÊgttab.
Pia er fantastisk til at motivere, rose og vejlede, når det hele kan fÞles lidt svÊrt. Ingen formaninger, restriktioner eller afsavn i forhold til mad. Det bliver ikke svÊrt at fortsÊtte de nye gode madvaner.
Tusinde tak for denne gang!

2022幎10月27日

Hej Anja

Tak for dine flotte anmeldelse af vores diÊtist Pia, og tillykke med dit opnået vÊgttab. Det skal netop vÊre nemt at fortsÊtte sine nye vaner på egen hånd, og ingen trives med et restriktivt forlÞb.

Malene, DiÊtistHuset

I HillerÞd har jeg haft den fornÞjelse

I HillerÞd har jeg haft den fornÞjelse af at have haft Pia, hun har hjulpet mig med mig mave som var et problem

2022幎10月25日

Hej Nina

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diÊtist, og dejligt at Pia har hjulpet dig med din maveproblematik.

SÞren, DiÊtisthuset SÞnderborg

SÞren er en super "sparringspartner" i forhold til mit forlÞb. Han er god til give én de rigtige vÊrktÞjer, samt få sat de rigtige tanker i gang.
Stor anbefaling herfra 😊

2022幎9月23日

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores diÊtist SÞren.

Vi Þnsker dig held og lykke i dit videre forlÞb og vi er glade for, at du kan benytte dig, af de tildelte vÊrktÞjer og tankegang.

Amalie, DiÊtistHuset

Michelle er en helt fantastisk diÊtist

Michelle er en helt fantastisk diÊtist og hun har virkelig vÊret min stÞtte i at vedligeholde mit vÊgttab (har tabt 20 kg tidligere, og ville ikke tage det på igen). De gange hvor vÊgten begyndte at stige lidt, har vi fået kigget på mine vaner og rettet ind.
Tak Michelle og jeg glÊder mig til du kommer retur fra barsel, så jeg igen få et fast forlÞb hos i dig.

2022幎10月13日

Pia i HillerÞd

Jeg går hos Pia i HillerÞd og er virkelig glad for mit forlÞb. Fra start fortalte Pia at der ikke er forbudt mad, bare andre mÊngder, mit hoved er blevet rykket rundt og der er kommet mere madro end nogensinde fÞr.
Det er altid en god oplevelse at komme hos hende og hun er altid mega postiv, stÞttende og kan komme med gode ideer, som kan hjÊlpe med at komme videre i vÊgttabet☺
Mine varmeste anbefalinger, til et godt forlÞb☺

2022幎10月24日

Hej Rea

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diÊtist Pia. Det er dejligt, at du nu har opnået noget madro, og at oplevelsen med et forlÞb har vÊret positivt.

Fantastisk diÊtist forlÞb

Fantastisk forlÞb der oversteg alle mine forventninger. På kun 6 gange kom både min nÊldefeber og BMI under kontrol. Kan varmt anbefale Michelle!!

2022幎10月13日

Hej Tine

Tak for din fine anmeldelse af dit forlÞb hos Michelle.

Held & lykke fremadrettet.

Malene, DiÊtistHuset

Super godt forlÞb hos Michelle i

Super godt forlÞb hos Michelle i Roskilde. Hun er meget forstående og konstruktiv i samtalerne. Jeg har ikke på noget tidpunkt fÞlt me det ned på, og er der uger hvor det ikke er gået helt så godt som håbet, er hun hver gang virkelig god til at hjÊlpe en tilbage på sporet og komme med lÞsninger og god hjÊlp til hvordan man kommer op på hesten igen. Hun har vÊret rigtig dygtigt til at hjÊlpe mig og Êndre min tankegang i forhold til mad. Kan kun anbefale hende!

2022幎10月14日

Hej Katja

Tak for din anmeldelse af vores diÊtist Michelle.

Vi er glade for, at du har haft et godt forlÞb, og at du har fået Êndret på din tankegang til mad.

Anbefaling af Michelle Jeppesen

Beslutningen om at begynde i et forlÞb hos Michelle, er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget!

Udover Michelles faglighed, er hun et enormt rart menneske, som du lynhurtigt fÞler dig tryg ved. Du bliver altid mÞdt "hvor du er" med håndgribelig og kompetent rådgivning og opbakning.

På de fÞrste 8 måneder tabte jeg 23 kg, og har siden da arbejdet med vÊgtvedligehold samt "madro". Min forhold til mad har Êndret sig markant. Intet er "forbudt" lÊngere, og jeg fÞler mig meget bedre tilpas i min krop. Jeg er meget mere i kontakt med mig selv og lytter til min krop på en helt anden måde, end jeg har gjort tidligere.

Efter lidt over et år hos Michelle, står jeg nu på "egne ben", men vender helt klart tilbage, når jeg vil tabe mig mere. Lige pt. nyder jeg bare at vÊre kommet så langt, og er virkelig glad for at have en masse gode vÊrktÞjer med mig.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forlÞb hos Michelle.
Havde jeg vidst hvor meget forlÞbet ville gavne mig, både fysisk og psykisk, var jeg startet lÊnge fÞr!

De varmeste anbefalinger herfra!

Hej Pernille

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige diÊtist Michelle.

Dejligt at hÞre, at du har fået brugbare vÊrktÞjer at arbejde videre med på egen hånd, og stort tillykke med dit allerede opnået vÊgttab, og vigtigst af alt, at du har opnået "madro".

Den bedste diÊtist

Jeg har gået hos Michelle fra DiÊtisthuset og man finder ikke en mere kompetent og virkelige sÞd diÊtist end hende. Der er altid smil og gode råd og en masse stÞtte.
Når vÊgttabet går lidt stille, er der ingen sure miner hos hende, men kun masser af opbakning.
Hun får mine varmeste anbefalinger og vil til hver tid vende retur til hende, hvis jeg skulle få brug for hjÊlp til vÊgttab i fremtiden.

Hej Pia,

Tak for dine rosende ord om vores diÊtist Michelle. Det glÊder os meget, at du har fået en god stÞtte samt opbakning og dermed vil vende retur i fremtiden, ved behov.

Du Þnskes en god dag,

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner, fordi jeg var så heldig, at få den sÞdeste og meste empatiske diÊtist.
Jeg har lÊnge, haft mine fordomme omkring det,at skulle til diÊtist. Men Michell gjorde alle disse til skamme.
Jeg blev mÞdt, der hvor jeg var, og har fået et langt sundere forhold til mad. Der er lang vej endnu, men jeg har fået den bedste hjÊlp til at komme dertil, hvor jeg er nu.

2022幎10月23日

Hej Maria,

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det skÞnt, at du har fået lagt låg på dine fordomme og nyder dit forlÞb. Det er dejligt at hÞre, du fÞler dig i de bedste hÊnder, vi Þnsker dig al held og lykke i din videre proces.

Anbefaling af Pia i HillerÞd

Det kan varmt anbefales, at konsultere Pia i HillerÞd.
Hun har altid et positivt sind og en super indgangsvinkel og bedst af alt kan hun forklare ting og mekanismer, så de er let spiselige.
Sidste gang var forslag til hvordan man kunne tÊnke "ud af kassen" og havde nye idéer til, hvordan vÊgttab ikke blir en tvangstanke men derimod en normal del af hverdagen og de daglige mÞnstre
Kan kun anbefales herfra ;-)

2022幎10月20日

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af vores diÊtist Pia. Det er super dejligt, at hÞre, at du fÞler informationerne er let spiselige samt at du får gode idéer til, at kunne bruge disse, som en naturlig del af din hverdag og i dine daglige mÞnstre.

God dag,

Amalie, DiÊtistHuset

VÊgttab på en overskuelig måde

Har afsluttet et forlÞb hos Pia i HillerÞd, hvor jeg tabte de Þnskede kg på en for mig overskuelig måde, og har fået et godt redskab i min madplan som jeg kan ty til igen når fokus trÊnger til at komme tilbage på sporet. Pia er engageret og giver én motivation til at gennemfÞre forlÞbet. Vil klart anbefale andre at prÞve et forlÞb her.

2022幎10月20日

Hej Susanne

Mange tak for din fine anmeldelse af dit forlÞb hos vores dygtige diÊtist Pia. Vi er glade for, at du har haft et godt og motiverende forlÞb, og vi Þnsker dig held og lykke fremadrettet.

God weekend.

Malene, DiÊtistHuset

Jeg er kommet godt i mål med kostvejledning

Jeg har vÊret igennem et kostforlÞb med DiÊtist Michelle Jensen fra DiÊtisthuset i Roskilde fordi jeg gerne ville have fokus på min livsstil inden en begyndere overgangsalder.

FÞrst blev der lagt en god plan som ville give mig det Þnskede vÊgttab. Undervejs fik jeg rigtig god vejledning til at komme i mål med mine Þnsker til en livsstilsÊndring med ideer til alternativer til kost.

Efter de fÞrste målsÊtninger var nået satte Michelle fokus på hjÊlperedskaber til hvordan jeg kan holde mit vÊgttab og min gode kostvaner.

Det har isÊr vÊret svÊrt for mig at finde ro i at bevÊge mig udenfor kostplanen i weekender eller ved arrangementer, hvor der ofte kommer lidt ekstra godt på bordet.

Med Michelles hjÊlp har jeg fået tillid til mig selv og ro omkring kostvaner og jeg ved nu prÊcis hvad jeg skal gÞre for at holde mine mål.

Jeg kan varmt anbefale et forlÞb hos Michelle og DiÊtisthuset i Roskilde

2022幎10月10日

Hej Line,
Sikke en dejlig historie at lÊse og et godt forlÞb du har haft hos vores diÊtist Michelle.
Det er så rart at lÊse hvordan du har fundet ro omkring dine kostvaner og nu ved hvad der skal til for at holde dine mål.

20 kg tabt på godt 12 måneder

Efter et forlÞb på over 2 år med 1 års vedligehold takket vÊre verdends sÞdeste diÊtist Aldrig har jeg mÞdt så passioneret og sympatisk menneske som Michelle, hun har gjort det yders behageligt og relativt nemt at tabe 20 kg "sammen" hvis jeg kunne ville jeg have hende i lommen så jeg kunne spÞrge hende til råds hvis tingene blev svÊre, hun formår at få en til at reflektere over hvorfor situationer er som de er både de gode og dårlige, man er ikke bare et nr man er et helt menneske tak for et fantastisk forlÞb

Hej Lotte,
Hold da op hvor er det flot, tillykke med det flotte resultat og rigtig dejligt at hÞre hvordan du sammen med vores diÊtist Michelle har opnået så fine resultater. og ja det kunne vÊre smart, hvis vi alle kunne have vores diÊtister med i lommen ville det vÊre fantastisk :-)
Mvh Camilla/Kundeservice

Michelle er den bedste og kommer til at

Michelle er den bedste og kommer til at savne når hun går på barsel.
Hun har hjulpet mig langt med mit vÊgttab.

2022幎10月7日

Hej Mette,
Vi er glade for du har haft et godt forlÞb hos vores diÊtist Michelle.
Mvh Camilla/Kundeservice

Sara fra Valby har vÊret med til at

Sara fra Valby har vÊret med til at give mig helt nye indsigter i hvorfor mit forhold til mad er som det er. Jeg har fået brudt mit gamle spisemÞnster, har vedligeholdt mit vÊgttab og fortsat er igang med at tabe mig. Til at starte med var min fÞrste tanke at en diÊtist kun hjalp med kost, men Sara har virkelig formået at rykke mig på alle måder mentalt. Hun er empatisk, lyttende og giver mig en fÞlelse af at jeg kan overkomme alle udfordringer. Jeg kan varmt anbefale dette forlÞb til alle, som leder efter noget andet end endnu en kur.

Hej Heidi,
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og hvor er det dejligt at hÞre hvordan vores diÊtist Sara har hjulpet dig i gang med et godt forlÞb. Og dejligt at hÞre hvordan du oplever vi hjÊlper med andet end en kur, det handler nemlig om at få hele kroppen i balance.